Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

mezeci_67' Alıntı:
Ulus otomotiv Antalya uzak Bolu yakın Antalya uzak Bolu yakın anlarsınız ya.. ;) :'(

adnan abi sizin leziz yemeklerinizi çok işittimde nasip olmadı yemek antalyada da ahmet ustaya sözüm vardı antalyaya geleceğim diye her seferinde başıma bişe geldi gidemedim o yüzden artık kesin şurası burası diyemiyorum gidilen bölge gercekten güzeldir nasip diyorum artık sadece :smiley:)

Etiketler

Efe Abi Bana Uyar.

ulusotomotiv' Alıntı:
ahmet abi sizin leziz yemeklerinizi çok işittimde nasip olmadı yemek antalyada da ahmet ustaya sözüm vardı antalyaya geleceğim diye her seferinde başıma bişe geldi gidemedim o yüzden artık kesin şurası burası diyemiyorum gidilen bölge gercekten güzeldir nasip diyorum artık sadece :smiley:)

Adnan olacak sanırım.

Efe Abi kamp alanın yakınlaştırılmış görüntüsü aşağıda ...doğrularsan sevinirim...

kamp.jpg

Yer doğru. Kampı biraz daha yukarı doğru ağaçların altına atmakta fayda var. Gece daha ılık olur. Tabii kar durumuna göre karar vermek lazım. Tarih yaklaşınca kouşuruz.

hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Adnan bey siz olmasanız gördüğüm kadarı ile GEZENBİLİR in YİYENBİLİR gurubu yemek konusunda herhalde bayağı zorlanacak ALLAH yardımcın olsun hepizin yeni yılı kutlu olsun iyi akşamlar

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Keşif gezisinde GPS'in kaydettiği iz aşağıdadır:

Bolu' dan Gölcük yoluna sapıyoruz. Dağa tırmanmaya başlıyoruz. İleride Gölcük'e sapmadan Seben yoluna doğru devam ediyoruz. İlk yaylaya geldiğimizde Orman kampı ve İzci kampı yönüne sola dönüyoruz. Orman kampına varınca sağa dönüyoruz. Gölet sağımızda kalacak şekilde geçip yayla evlerine varıyoruz. Yayla evlerini geçince sağa sapıp köprü geçiyoruz. ileride solda kamp kuracağımız ormanlık alan başlıyor.

Efe bey, yol tarifi dağ yollarında gezerek gitmek için çok güzel bir güzergah, ancak ben direk kamp alanına gideceğim diyenler için benim tavsiyem E5 ten kartalkaya ayrımından ayrılıp kartalkayaya giderken bir 3 yol ayrımında Özcanlar alabalık restaurant yoluna dönerlerse direk kamp alanına ulaşırlar E5 ten de max 15-20 km ve çoğu asfalt güzergah ,çok selamlar ;)

Yazmayı unuttum ben de sizin güzergahı yapıp geri dönmeden karalkaya üzerinden E5 e inmiştim ona göre değerlendirmede bulunmuştum, iyi eğlenceler

Merhabalar,

Keyifli bir keşif güzel bir kamp yapmışsınız. Bende Ayça'yla birlikte 4 gün aladağda olacağım.
Bize saat uyar Efe bey sıkıntı olmaz. Biz size herşekilde uymaya çalışacağız .

Görüşmek üzere..

Merhaba,
Listeyi gördüğüm son mesajdan alıntı yaptım. Daha sonradan katılım bildiren olduysa kusuruma bakmayın. Organize edenler düzenleyecektir sanırım.
Bir terslik olmazsa ben, arkadaşım ve oğlum katılmayı düşünüyoruz.

1- Efe Karaismailoglu ..3 kişi.. .İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200)
2- ERTÜRK - 3 Kişi - Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM - 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi... İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat Albayrak 2 kişi KDZ Ereğli
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara)
8- Ayça (Sukuşu) 1 kişi İstanbul Cumadan
9- Funda Erhan 1 kişi İstanbul Cumadan (Ford focus)
10- Eren BALABAN 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
11- Murat AYÜNAL 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
12- İlker BULCA 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü

1- Efe Karaismailoglu ..3 kişi.. .İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200)
2- ERTÜRK - 3 Kişi - Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM - 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi... İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat Albayrak 2 kişi KDZ Ereğli
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara)
8- Ayça (Sukuşu) 1 kişi İstanbul Cumadan
9- Funda Erhan 1 kişi İstanbul Cumadan (Ford focus)
10- Eren BALABAN 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
11- Murat AYÜNAL 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
12- İlker BULCA 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü
14- Güven Özdemir 1 kişi Kdz Ereğli Cuma ( Partner Tepee )

Şenol hocam gelmenize çok sevindim.Uzun süredir sizinle kamp proğramı yapamamıştık.Bundan sonraki bütün kış etkinliklerinde katılımınızı bekleriz.

ulusotomotiv' Alıntı:
adnan abi sizin leziz yemeklerinizi çok işittimde nasip olmadı yemek antalyada da ahmet ustaya sözüm vardı antalyaya geleceğim diye her seferinde başıma bişe geldi gidemedim o yüzden artık kesin şurası burası diyemiyorum gidilen bölge gercekten güzeldir nasip diyorum artık sadece :smiley:)
Ulus otomotiv Bay 34 Şimdi ne diyeyim arkadaşlar(Benden çok öte profosyenel ahçı Mart 31 de yedigöllere gelirseniz görürsünüz ) hamsi köftesi yapmışlar beni çağırdılar eve yeni geldim karides güveçmi ,saç kavurmamı ,hakiki işkembe çorbasımı (poşet çorba değil) Damar işkembemi , sütlü irmik helvasımı, kabak tatlısım ,meyva üzerine bal'mı ı şimdi saymaya başlasam sayfalar yetmez yinede siz bilirsiniz.

ibrahim kazanci' Alıntı:
hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Adnan bey siz olmasanız gördüğüm kadarı ile GEZENBİLİR in YİYENBİLİR gurubu yemek konusunda herhalde bayağı zorlanacak ALLAH yardımcın olsun hepizin yeni yılı kutlu olsun iyi akşamlar
İbrahim bey biz olmasakta gezenbilir yiyenbilir bölümü sıkıntıya düşmez ben aktiviteye gelemesemde takip ettiğim bir etkinlik veya bir talep geldiği takdirde gezginci kardeşlerime nerede olurlarsa olsunlar meze veya tatlı bir kaç çeşit yiyecek ulaştırmak benim için mutluluktur bunu herkes böyle bilsin (Ücretsiz )
İyi akşamlar. Yeni yılınız kutlu olsun. ;) :D

Şenol hocam geleceğine çok sevindim bu arada arabaları yeni yükseltmeler ile deneme şansımız olur geçen sene gittiğimizde ortam çok güzeldi herkes çok güzel eğlendi ortamı güzelleştirmek insanların kendi elinde .

ya adnan abi şu fotoya baktıkça içim gidiyo ama ben et yemiyorum ya şu sacı bi günde tavuklu yapsak olmazmı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri