Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,540
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Arkadaşlar,

Herkese iyi seneler. 2010' da sağlıkla bol bol kamplar ve tırmanışlar yapalım inşallah.

Sevgi ve Selamlarımla,

Efe

Etiketler

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Herkese iyi seneler. 2010' da sağlıkla bol bol kamplar ve tırmanışlar yapalım inşallah.

Sevgi ve Selamlarımla,

Efe

efe abiciğim senin sevdiklerinin yeni yılı mutlu, sağlıklı, huzurlu, neşe içinde ve bol tırmanışlı kamplı olsun :D

bütün ezenbilir ailesi tanıdıgım tanımadığım herkes yeni yılda mutlu mutlu, sağlıklı, neşeli olun inşallah

Değerli dostlarım sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutlar,sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.

Bu yılbaşını boş geçtik.Seneye hiç kimselere söz vermeyin.Dağda müthiş bir yılbaşı gecesi proğramı yapacağız.

1- Efe Karaismailoglu ..3 kişi.. .İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200)
2- ERTÜRK - 3 Kişi - Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM - 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi... İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat Albayrak 2 kişi KDZ Ereğli
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara)
8- Ayça (Sukuşu) 1 kişi İstanbul Cumadan
9- Funda Erhan 1 kişi İstanbul Cumadan (Ford focus)
10- Eren BALABAN 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
11- Murat AYÜNAL 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
12- İlker BULCA 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü
14- Güven Özdemir 1 kişi Kdz Ereğli Cuma ( Partner Tepee )
15- Tolga Şefik ÖZER 2 kişi (şimdilik) İstanbul-Üsküdar (Muhtemelen Cumadan)

mezeci_67' Alıntı:
Ulus otomotiv Bay 34 Şimdi ne diyeyim arkadaşlar(Benden çok öte profosyenel ahçı Mart 31 de yedigöllere gelirseniz görürsünüz ) hamsi köftesi yapmışlar beni çağırdılar eve yeni geldim karides güveçmi ,saç kavurmamı ,hakiki işkembe çorbasımı (poşet çorba değil) Damar işkembemi , sütlü irmik helvasımı, kabak tatlısım ,meyva üzerine bal'mı ı şimdi saymaya başlasam sayfalar yetmez yinede siz bilirsiniz.

adnan abi öyle bir damardan girdinki hamsiydi falan bu mevsimde en zayıf tarafım hamsiyedir :smiley:) bide sonra kiloları vermek için aç kalması var diyorum ama işin nasip tarafı sizim oraya ağır basmaya başladı :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
adnan abi öyle bir damardan girdinki hamsiydi falan bu mevsimde en zayıf tarafım hamsiyedir :smiley:) bide sonra kiloları vermek için aç kalması var diyorum ama işin nasip tarafı sizim oraya ağır basmaya başladı :smiley:)

Hayırlısı olsun fakat banada öylegeliyor.Eğer düşündüğümüz gibi güzel bide kar yağşı olursa değme keyfine kampın.

kamp bölgesi gercekten güzel seçilmiş en son oraya 2006 da gitmiştim fazla değiştiğini sanmıyorum ve evet kar muhteşem olur orda

ulusotomotiv' Alıntı:
kamp bölgesi gercekten güzel seçilmiş en son oraya 2006 da gitmiştim fazla değiştiğini sanmıyorum ve evet kar muhteşem olur orda

Daha öncede bu bölgeye yakın bir yerde kamp atmıştık.Doğası mükemmel çam ormanı inan beni her zaman etkiliyor.İnsanın her anını buralarda geçiresi geliyor.Fakat geçen hafta keşif için Efe bey'le gittiğimizde kamp alnındaki büyük düzlük karşısına Milli Parklar tarafından yapımına başlayan inş.hiçte hoş olmamış. Yazık edecekler canım göleti.Her şeyi yok ettiğimiz gibi aladağ göletide ileride doğallığını kaybedecek.Oysaki bu haliyle bırakılsa çok daha insanın ilgisini çeker.Bu kampta sabah kalktığımda yabani ördek sesleriyle uyandım.Belkide yıllardır duymadığım bir sesdi.İşte insan bunların kaybedilmesine üzülüyor.

Güncel Liste

1- Efe Karaismailoglu 3 kişi İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200) Cuma Günü
2- ERTÜRK 3 Kişi Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat&Oya&Berk Albayrak 3 kişi KDZ Ereğli Cuma Günü
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara) Cuma Günü
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi Kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü
14- Güven Özdemir 1 kişi Kdz Ereğli ( Partner Tepee ) Cuma Günü

ulusotomotiv' Alıntı:
Kardeş tadımlık hamside koyarız listeye . :'( ;)

cidowsky' Alıntı:
ya adnan abi şu fotoya baktıkça içim gidiyo ama ben et yemiyorum ya şu sacı bi günde tavuklu yapsak olmazmı :D
Çiğdem yumurtaları aldım kuluçkaya koydum 21 gün sonra çıkarlar civciv,piliç derken yaza tavuk olurlar yaz kampında kavurmayı tavuktan yaparız. ;) :'( ; :D

mezeci_67' Alıntı:
Çiğdem yumurtaları aldım kuluçkaya koydum 21 gün sonra çıkarlar civciv,piliç derken yaza tavuk olurlar yaz kampında kavurmayı tavuktan yaparız. ;) :'( ; :D

yahu adnan abi ne uğraşıyorsun yumurtayla kuluçkayla civcvile hazır tavuk olmuşlar var markette :D onlardan alsak daha kolay olmazmı :D

1- Efe Karaismailoglu 3 kişi İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200) Cuma Günü
2- ERTÜRK 3 Kişi Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat&Oya&Berk Albayrak 3 kişi KDZ Ereğli Cuma Günü
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara) Cuma Günü
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi Kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü
14- Güven Özdemir 1 kişi Kdz Ereğli ( Partner Tepee ) Cuma Günü
16- Senem&korcan,orçun Büyük ihtimalle katılacaklar Ankara cumartesi

Bizsiz yapın bakalım bu kış kampını, içimiz gidiyor ama yapacak birşey yok; o tarihlerde gezenbilirin ilk bebeği Efe aramıza katılacak ve biz kamp yerine hastanede olacağız ;)Herkese iyi eğlenceler, bizim yerimize de eğlenin

PASIFFLORA' Alıntı:
Bizsiz yapın bakalım bu kış kampını, içimiz gidiyor ama yapacak birşey yok; o tarihlerde gezenbilirin ilk bebeği Efe aramıza katılacak ve biz kamp yerine hastanede olacağız ;)Herkese iyi eğlenceler, bizim yerimize de eğlenin

Efe'ye şimdiden hoş geldin diyor sizede şimdiden geçmiş olsun diyorum.Umarım ileriki faaliyetlerimize katılırsınız.Tabiki yeni gezenbilirci Efeyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri