Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Bu etkinliğe duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam. Kış kokusunu ve karda uzanıp kelebek yapmayı özledim :smiley: İnşallah ben de geliyorum, henüz bir araç ayarlamadım kendime ama İstanbul'dan cuma gününden giden arkadaşlara katılabilirim. Hepinize mutlu yıllar, bol gezmeli, doğayla iç içe =)

Etiketler

mihri' Alıntı:
Bu etkinliğe duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam. Kış kokusunu ve karda uzanıp kelebek yapmayı özledim :smiley: İnşallah ben de geliyorum, henüz bir araç ayarlamadım kendime ama İstanbul'dan cuma gününden giden arkadaşlara katılabilirim. Hepinize mutlu yıllar, bol gezmeli, doğayla iç içe =)

Mihriban hanım istanbuldan gelecek 2 yada 3 gurup var bir organize olup gelmeye bakın.Görüşmek dileğiyle.

PASIFFLORA' Alıntı:
Bizsiz yapın bakalım bu kış kampını, içimiz gidiyor ama yapacak birşey yok; o tarihlerde gezenbilirin ilk bebeği Efe aramıza katılacak ve biz kamp yerine hastanede olacağız ;)Herkese iyi eğlenceler, bizim yerimize de eğlenin

Selma hanım,

Bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun. Adaşımla birlikte sizleri aramızda görmek istiyoruz.
Size ve eşinize selamlar

Efe

SELMA efe bebeğiniz size bize gezenbilire hayırlı ugurlu olsun :D sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle ve gezenbilirci olarak büyüsün :D ee artık festivale kocaman olmuş olur getirirsiniz herhalde :D

cidowsky' Alıntı:
SELMA efe bebeğiniz size bize gezenbilire hayırlı ugurlu olsun :D sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle ve gezenbilirci olarak büyüsün :D ee artık festivale kocaman olmuş olur getirirsiniz herhalde :D

Çiğdemcim biliyosun kamplardan pek geri kalmıyoduk, hatta ilk aylarda denk gelen kamplara bile katılmıştık, ancak bebek büyüdükçe kendimizi frenlemek zorunda kaldık...
Ancak Efe doğduktan sonra biraz büyüsün inşallah tekrar katılmaya başlayacağız, öyle ki herkes bebeğine giyisi yada başka bişeyler hazırlarken bizim ilk hazırlıklarımız Efe'ye dağda giyebileceği tulum almak oldu :D

Bu arada iyi dilekleri için herkese teşekkürler, en kısa zamanda hep beraber olmak dileğiyle, iyi eğlenceler

PASIFFLORA' Alıntı:
Çiğdemcim biliyosun kamplardan pek geri kalmıyoduk, hatta ilk aylarda denk gelen kamplara bile katılmıştık, ancak bebek büyüdükçe kendimizi frenlemek zorunda kaldık...
Ancak Efe doğduktan sonra biraz büyüsün inşallah tekrar katılmaya başlayacağız, öyle ki herkes bebeğine giyisi yada başka bişeyler hazırlarken bizim ilk hazırlıklarımız Efe'ye dağda giyebileceği tulum almak oldu :D

Bu arada iyi dilekleri için herkese teşekkürler, en kısa zamanda hep beraber olmak dileğiyle, iyi eğlenceler

canımcığım bizimkiler konformist değiller çok fazla yada modern içinde yabanıl bi yaşam seven olacaklar bizdede var bitane yeğen oda başladı 18 aylıkken umarım en yakın zamanda sizide aramızda görürüz

Arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaa....Sesiniz soluğunuz çıkmıyor.Kampta'da böyle sessiz kalırsak kurtlar,ayılar yer bizi vallaa..

20...19...18... gün sayıyoruz geriye doğru :D

valla gün sayıyoruz dediğin gibi efe abi çok uzattık arayı çoook uzattık :D

Az kaldı sabredin.Ben bu hafta ufak bir idman yapacağım.Bizim kulüp günü birlik Gölcük proğramı yapmış yolumuzun üstü gidip bir bakayım dedim kar durumu ne alemde

valla kaaarr kaaarr diye inliyoruz burdaaa :D

İnan bende çok özledim Çiğdem.P.Tesi burada ciddi bir yağış vardı tipi fırtına kar keşke kamp zamanıda böyle yağsa diye dua ettim.Bu kamp ya çok çamurlu geçecek yada 50 cm kar üstünde kamp atacağız.Tabiki sabah kalktığımızda kar kalınlığı ne olur bilemem.Geçen yıl aladağ kampını hatırlarsan ne süpriz olmuştu ama.

evet yaa murat çadırların üstüne yağan karlardan sabah olmadı sanmıştım uyanık oldugum halde çıkmamıştım dışarı :D

Kampta çevrilecek kuzu, yanımızda mı götürülecek, yoksa oradan temin edebilir miyiz?
;D ;D

schweps' Alıntı:
Kampta çevrilecek kuzu, yanımızda mı götürülecek, yoksa oradan temin edebilir miyiz?
;D ;D

Abovvvvv :eek: Bu gerçek mi? Bu gülen yüzlerin içinde ağzının suyu akan, yalanan yüz neden yok!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri