mezeci_67
Zirve
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)
İllaki dana derseniz alın size dana.. :'(
İllaki dana derseniz alın size dana.. :'(
çido beyaz et,beyaz şarap , içine su koyulunca beyazlayan şey harici bizde ters etki yapıyor ancak senin için bir ayrıcalık yapıp küçük güveçte sebzeli bir karışım içine tavuk filan bir şeyler yapabilirim doymam dersen kendine 1 bardak bulgurdan pilav filan . ;Dcidowsky' Alıntı:yaa adnan abi bi beyaz et at araya ya şöle tavuk hindi felan o zaman allah derim
Hakan bey karbonhidrat derken makarna filanmı yoksa başka bir fikriniz varmı . (Aladağ'a gidipte makarna yidik derseniz adama millet güler makarna ekip filan derler ben bunu bildim bunu konuşurum o kadar km yapıpta canımın istediğimini yiyemedikten sonra gerisi hikaye vız gelir tırıs gider.) ;D :'(aslanahmet' Alıntı:Dağda protein ağırlıklı yiyecekler yerine karbonhidrat ağırlıklı yiyecekleri tercih edelim. Bırakalım kuzucuklar, danalar yaylalarda otlasın, gelişsin, semirsin. İlerde sucuk olarak yeriz
Valla Ünal kardeş geliceksin diye şimdiden hamsi ayarladım listeme hamsi buğulama ekledim (Rakı içenler için) Gerisi size kalmış ufak bir püf noktası kalmıştı usta ok verdi master 'ı tamamladım meze çeşidinini 100 ile sınırlandırdım yakında mezeci_67 kitabını görürseniz şaşırmayın. (liste 90 ' da )ulusotomotiv' Alıntı:yazma şöyler adnan abi aklımı celip durma güveçti vs vs )
mezeci_67' Alıntı:Hakan bey karbonhidrat derken makarna filanmı yoksa başka bir fikriniz varmı . (Aladağ'a gidipte makarna yidik derseniz adama millet güler makarna ekip filan derler ben bunu bildim bunu konuşurum o kadar km yapıpta canımın istediğimini yiyemedikten sonra gerisi hikaye vız gelir tırıs gider.) ;D :'(
aslanahmet' Alıntı:Evet karbonhidrat derken makarnadan bahsetmiştim. Özelikle Murat'ın (Tezzmertek) yaptığı sebzeli makarnalar güzel oluyor. "Dağda protein yerine karbonhidrat yenmeli" derken de O'ndan duyduğumu sattım . İtiraf edeyim ki odun ateşinde pişmiş ete ben de hayır demem . Benim sadece kuzuların çevrilmesine gönlüm varmıyor. Daha çok küçükler.
hasanfb' Alıntı:İşlerimi ayarlayabilirsem aranızdayım...
dogasever' Alıntı:Kaçmaz bu kamp