MKG' Alıntı:Sevgili Efe ;
Bu kamp gerçekten çok keyifli olcak çok iyi hazırlanmalıyızzz
Hakan bey onları kuzu olarak görmeyin köfte olarak görün sorun çözülür. :'(aslanahmet' Alıntı:Evet karbonhidrat derken makarnadan bahsetmiştim. Özelikle Murat'ın (Tezzmertek) yaptığı sebzeli makarnalar güzel oluyor. "Dağda protein yerine karbonhidrat yenmeli" derken de O'ndan duyduğumu sattım . İtiraf edeyim ki odun ateşinde pişmiş ete ben de hayır demem . Benim sadece kuzuların çevrilmesine gönlüm varmıyor. Daha çok küçükler.
aslanahmet' Alıntı:Evet karbonhidrat derken makarnadan bahsetmiştim. Özelikle Murat'ın (Tezzmertek) yaptığı sebzeli makarnalar güzel oluyor. "Dağda protein yerine karbonhidrat yenmeli" derken de O'ndan duyduğumu sattım . İtiraf edeyim ki odun ateşinde pişmiş ete ben de hayır demem . Benim sadece kuzuların çevrilmesine gönlüm varmıyor. Daha çok küçükler.
COMPETUS' Alıntı:Siz hiç merak etmeyin efendim Adnan abi onların canını yakmadanda pişirilmesine bir çözüm mutlaka bulmuştur.Yarın resimleriyle beraber uygulamalı bir şekilde görürüz diye düşünüyorum.
EKARAIS' Alıntı:Bu arada daha önce yapmam gereken bir teşekkür mesajını burada hemen yazmak istiyorum:
Kampımıza katılımcı olarak gösterdikleri ilgiden dolayı güzel sitemizin teknik admini Sedat beye, Forum yöneticilerimiz Funda ve Ayça hanımlara teşekkür ederiz. Ayrıca Mustafa abinin arkadaşı Reha bey ve diğer katılımcı arkadaşlarla tanışacağımız için de heyecan duyuyoruz.
Selam ve Sevgilerimle,
Efe
schweps' Alıntı:Bol yönetici, admin, moderator katılımlı bir etkinlik olacak.
Yoksa denetleme filan mı var?