Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,538
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Murat ve Efe Abi ayağınıza sağlık...ayrıntılı bilgileri bekliyoruz...

valla hafta sonu gittiniz bu güzelim yerde güzelim bi kamp uaptınız ben burda çatladım dalga konusu oldum hep gidiyon hala kıskanıyon diye :D valla bu güzel resimlerle bizim şevkimizi arttırdıgınız için teşekkürler ayaklarınıza fotograf makinenize o fotoları çeken ellere sağlık :D

Sevgili Çiğdem ve Ertürk,

İkinize de teşekkür ederim. Kampta görüşmek üzere

Selamlar

erturk77' Alıntı:
Murat ve Efe Abi ayağınıza sağlık...ayrıntılı bilgileri bekliyoruz...

Merhaba Ertürk

Güzel bir kamp bizi bekliyor.Şimdiden sabırsızlanmaya başladım.Yol detayları,buluşma yeriz,zaman ve km gibi bilgileri Efe bey gün içerisinde paylaşır sanırım.

Dönüş yolunda karşıdan gelen iki araç gördük. Tam geçerken öndeki araç yavaşladı ve durdu. Selamlaştık. Gezenbilirden Levent (Vecihi) beymiş. Onlar da Abant civarında gecelemişler.

Efe bey sizin fotoları görünce bir kez daha kamp aktivitenizi kıskandım, biz de çok keyifli zaman geçirdik ama önemli olan gezenbilirin gerçek bir aile olduğunu ve Türkiyemizin en ücra noktasında bile yalnız olmadığımızı görerek çok mutlu oldum. Yurt dışında olacağım için kaçıracağım kampınızda çok güzel vakit geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın :D

Levent KÜÇÜKÖZEN
(Vecihi)

Vecihi' Alıntı:
Dönüş yolunda karşıdan gelen iki araç gördük. Tam geçerken öndeki araç yavaşladı ve durdu. Selamlaştık. Gezenbilirden Levent (Vecihi) beymiş. Onlar da Abant civarında gecelemişler.

Efe bey sizin fotoları görünce bir kez daha kamp aktivitenizi kıskandım, biz de çok keyifli zaman geçirdik ama önemli olan gezenbilirin gerçek bir aile olduğunu ve Türkiyemizin en ücra noktasında bile yalnız olmadığımızı görerek çok mutlu oldum. Yurt dışında olacağım için kaçıracağım kampınızda çok güzel vakit geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın :D

Levent KÜÇÜKÖZEN
(Vecihi)

Levent bey,
Biz de sizinle karşılaşmamıza çok sevindik. Gezenbilir doğayla içiçe olmayı seven büyük aile. Her yerde kanıtlıyoruz değil mi!
Bundan sonraki kampları size de duyuracağım. Tekrar görüşmek ümidiyle.
Selamlar

Arkadaşlar,

Keşif gezisinde GPS'in kaydettiği iz aşağıdadır:

Bolu' dan Gölcük yoluna sapıyoruz. Dağa tırmanmaya başlıyoruz. İleride Gölcük'e sapmadan Seben yoluna doğru devam ediyoruz. İlk yaylaya geldiğimizde Orman kampı ve İzci kampı yönüne sola dönüyoruz. Orman kampına varınca sağa dönüyoruz. Gölet sağımızda kalacak şekilde geçip yayla evlerine varıyoruz. Yayla evlerini geçince sağa sapıp köprü geçiyoruz. ileride solda kamp kuracağımız ormanlık alan başlıyor.

AladagGoluRota.jpg

Buluşma yeri: Çizmeciler Petrol - BP (Bolu'nun Gölcük yolu çıkışında)
Saat: 12h00 23 Ocak Cumartesi
Kendi aracıyla gelenler burada toplanacak.
Otobüsle gelenler: Garajdan buraya intikal edecek.

Cuma gününden kampa gidenler (Ben dahil) ayrı buluşma programı yapacağız.

Ertürk ilk sen mi gideceksin? Biz İstanbul grubu olarak hava kararmadan gelmeye çalışacağız.

Çizmeciler BP .jpg

Efe.Murat keşif güzel olmuş ayaklarınıza sağlık bu arada sanki haftasonu kampı gibi olmuş . ;) ::smiley:

efe abi cumartesi günkü buluşma yeri varya çizmeciler petrol kamp alanı ile bura arası çokmu uzak yani ben cuma akşamı geldiğimde tabanvay olarakmı yollara düşeyim biri beni karşılayailecekmi ordaa ona göre geleyim yani

cidowsky' Alıntı:
efe abi cumartesi günkü buluşma yeri varya çizmeciler petrol kamp alanı ile bura arası çokmu uzak yani ben cuma akşamı geldiğimde tabanvay olarakmı yollara düşeyim biri beni karşılayailecekmi ordaa ona göre geleyim yani

Çiğdem Merhaba,

Cuma akşamından geleceksen Efe abi yada ben seni bir şekilde alırız.Etkinlik tarihi yaklaşınca kim nerden ve nasıl gelecekleri konusunda son bir toparlama yapar ona göre kamp alanı transfer işlemlerini organize ederiz.Cumartesi günkü proğramı Efe abi sitede bildirmişti.Cumartesi gelecek olan arkadaşlar için bizlerden biri buluşma yerinde olacaktır.Çizmeciler petrol ile kamp alanı arası 23,5 km ve zaman olarak 30 dk sürmektedir.

COMPETUS' Alıntı:
Çiğdem Merhaba,

Cuma akşamından geleceksen Efe abi yada ben seni bir şekilde alırız.Etkinlik tarihi yaklaşınca kim nerden ve nasıl gelecekleri konusunda son bir toparlama yapar ona göre kamp alanı transfer işlemlerini organize ederiz.Cumartesi günkü proğramı Efe abi sitede bildirmişti.Cumartesi gelecek olan arkadaşlar için bizlerden biri buluşma yerinde olacaktır.Çizmeciler petrol ile kamp alanı arası 23,5 km ve zaman olarak 30 dk sürmektedir.

MURAT açıklama için teşekkürler. ben cumadan geleceğim. uzuun bi aradan sonra orda 2 sabah uyanmak mükemmel olacak :D

cidowsky' Alıntı:
MURAT açıklama için teşekkürler. ben cumadan geleceğim. uzuun bi aradan sonra orda 2 sabah uyanmak mükemmel olacak :D

Bende onun peşindeyim Çiğdem. Cumartesiden gelmek çok fazla keyif vermeyecek.Doğanın içerisinde iki gece. Her yer kar bembeyaz.Göle karşı oturmuş kar yağışının altında sıcak çayımı yudumlayarak sessizliğin içindeki sesi dinlemek istiyorum.

EKARAIS' Alıntı:
Buluşma yeri: Çizmeciler Petrol - BP (Bolu'nun Gölcük yolu çıkışında)
Saat: 12h00 23 Ocak Cumartesi
Kendi aracıyla gelenler burada toplanacak.
Otobüsle gelenler: Garajdan buraya intikal edecek.

Cuma gününden kampa gidenler (Ben dahil) ayrı buluşma programı yapacağız.

Ertürk ilk sen mi gideceksin? Biz İstanbul grubu olarak hava kararmadan gelmeye çalışacağız.

Efe Abi bir problem olmazsa öğlen yola çıkıp hava kararmadan kamp alanına varmak niyetimdeyim.eğer buluşup gidelip derseniz cuma günü ona göre bir programa da varım.

funda' Alıntı:
Günaydınlar..

Saat benim için farketmez sizin uygun bulduğunuz saatte çıkabilirim . Yazdığınız gibi gündüz gözüyle umarım varır ve çadırlarımızı kurarız.

Funda hanım,

22 Ocak Cuma günü 13h00' de Ümraniye gişelerde (gişeleri geçince sağdaki geniş alanda) buluşabilir miyiz?

Saat 16h00'da Bolu'da BP' de oluruz. Ertürk sana uyar mı?

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri