Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,979

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Arkadaşlar
adaptörler konusunda desteğinize teşekkür ederim ama "adaptör" konusunu , "geçmişin acı hatıralarına" gömmek istiyorum. sonuçlar çok acı çok, bütün şevkim kırıldı ;-((

Unutmamak gerekir ki, "ticaret" bu, kazanmak da var , kaybetmek de ... ama kardeşim bu kadar da olmaz ki...

reha

reha' Alıntı:
Unutmamak gerekir ki, "ticaret" bu, kazanmak da var , kaybetmek de ... ama kardeşim bu kadar da olmaz ki...

reha

Reha bey
bence alacağınız ürünlere (misal matara)
"bu matara kaç adaptör?" diye sormalıydınız.

Selam
acemilik ! ama bana pahalıya (!) maloldu .. Bir de kafamda çözemediğim konu, üste para vereceğim "adaptör" modellerinde , matara için ne teklif etmem gerektiğini kestiremedim ;-))

reha' Alıntı:
Selam
acemilik ! ama bana pahalıya (!) maloldu .. Bir de kafamda çözemediğim konu, üste para vereceğim "adaptör" modellerinde , matara için ne teklif etmem gerektiğini kestiremedim ;-))

Çok basit,
matarada sende kalsın dicektiniz

mecburen kaçırdığım bu tekinlik ,beni üzmüştü,fakat görsellere bakınca ,iyiki yokmuşum ,orada olsam gene bir sürü malzeme alır sonra nerede saklayacağım diye düşünürdüm ;D ;D ;D
gercekten çok güzel ve yararlı olmuş,tekrarlarını isteriz ,hatta festivalde'de bir köşeyi bit pazarı yapsak bence güzel olur.
selamlar.

Görsellerden ve anlatımlardan çok keyifli bir gün geçirdiğinizi anlıyorum, neşeniz daim olsun arkadaşlar..

Bundan sonra ki bir pazarı etkinliğimiz ile ilgili sorularda gördüm, en kısa zamanda Ankara'da yapmayı planlıyoruz, hadi Ankara'ya bekleriz hepinizi, Reha seni ve adaptörlerinide görmek isteriz Ankara'da ;D

Hepinize sevgiler..

Arkadaşlar,
günün koşturmacasını atlatınca, çook büyük teşekkürleri hakeden kişileri dikkatinize getirmek istiyorum..

Öncelikle, Hidayet Avşar (hidoki) arkadaşımız.. Zira, bütün organizasyonun arka tarafında, bizlere göz kulak olan arkadaşımız idi. Eğer o olmasa idi, eminim bu kadar rahat/sorunsuz bir aktivite yapamazdık.
Sahip olduğu güzel arsayı kullanmamıza izin veren, mekanın sahibi olan Bülent Koçarslan. Zira, onun sayesinde, uzaklara gitmemize gerek kalmadan, şehrin ortasında buluşma imkanımız oldu, hem de nefis manzara eşiliğinde.
Lojistik desteği ile, bizleri rahat ettiren, Dallas Kafe'Nin sahibi İlker Yaşar.. Onun sayesinde, evimizden çıkıp mekana geldik. Güzelce çaylarımızı içitik, karnımızı doyurduk.

İzin verirseniz, Kendi adıma, çook çok teşekkür etmek istiyorum. reha

Bu benim ikinci Gezenbilir etkinliğimdi,inanılmaz keyifliydi,gün sonunda yorgun ama çok huzurluydum.misafir olarak katıldığım etkinlikte köfte pişirmek süpriz oldu.bana..doğal gelişen olaylar bu grubun güzelliği diye düşünüyorum.Herşey çok güzeldi..emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,Saygılar.

roxenne' Alıntı:
sabah saat 10 dan akşam saat 10 a kadar orada olmama ragmen pazarı gezemedim maalesef, halbuki çadırla ilgili bi kaç malzemeye ihtiyacım vardı...resimlerden gördüğüm kadarıyla aradıklarım varmış pazarda satılanlar arasında... bu arada çay servisinde ben vardım (itiraf).. herhangi bir aksama _ gecikme olduysa affola.. ::smiley: resim ekleyenlere teşekkürler.. bu sayede dışarda olan biteni görebildim.. :smiley:

Nazo çaylar iyiydi harikaydı lakin bir de kahve yapmayı öğrensen ne güzel olurdu :smiley:)

yxl' Alıntı:
Bu benim ikinci Gezenbilir etkinliğimdi,inanılmaz keyifliydi,gün sonunda yorgun ama çok huzurluydum.misafir olarak katıldığım etkinlikte köfte pişirmek süpriz oldu.bana..doğal gelişen olaylar bu grubun güzelliği diye düşünüyorum.Herşey çok güzeldi..emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,Saygılar.

İtiraf ediyorum Yüksel Dostum, senin köfte pişireceğin 1 hafta öncesinden belliydi ama sana sürpriz olsun istedik :smiley: evet herşe doğal gelişti, tam istediğimiz ve planladığımız gibi haha :smiley:)

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
günün koşturmacasını atlatınca, çook büyük teşekkürleri hakeden kişileri dikkatinize getirmek istiyorum..

Öncelikle, Hidayet Avşar (hidoki) arkadaşımız.. Zira, bütün organizasyonun arka tarafında, bizlere göz kulak olan arkadaşımız idi. Eğer o olmasa idi, eminim bu kadar rahat/sorunsuz bir aktivite yapamazdık.
Sahip olduğu güzel arsayı kullanmamıza izin veren, mekanın sahibi olan Bülent Koçarslan. Zira, onun sayesinde, uzaklara gitmemize gerek kalmadan, şehrin ortasında buluşma imkanımız oldu, hem de nefis manzara eşiliğinde.
Lojistik desteği ile, bizleri rahat ettiren, Dallas Kafe'Nin sahibi İlker Yaşar.. Onun sayesinde, evimizden çıkıp mekana geldik. Güzelce çaylarımızı içitik, karnımızı doyurduk.

İzin verirseniz, Kendi adıma, çook çok teşekkür etmek istiyorum. reha

Ben de iki kelime edeyim :smiley:
Öncelikle BİT PAZARI gibi farklı ve eğlenceli bir fikri ortaya koyan ve etkinlik haline getiren Gezenbilir'in kurucu ve yönetim ekibine, ikinci olarak mangalın başında en son kulaklarında ateş çıkarken gördüğüm AHMET GÜNDÜZ'e ve HASAN ÇALIŞKAN'a ki --onlar da Yüksel arkadaşımız gibi misafirken köfte pişirmek zorunda kaldı--:smiley: ayrıca iki dakika köftelere baksana desek de 2 saat köfte ekmek servisi yapmak zorunda kalan İLKNUR arkadaşımıza, bir de kendisi pişirip yemek zorunda kalırken gösterdikleri anlayıştan dolayı bazı misafirlerimize :smiley: sonsuz teşekürler ederiz :smiley:

bir de arkadaşımız kuzu pirzola BAŞAK'ın fikri üzre minicik bir kediyi sahiplenen adını bilmediğim misafirlerimize.. ayrıca teşekkür ederiz :smiley: herşey çok doğal ve güzeldi, bir kürek, bir panço, bir anahtarlık, bir de bıçak aldım :smiley:

Organzasyonda ister istemez ufak tefek aksaklıklar olsa da değerli Gezenbilir ekibinin anlayışından hiç şüphe etmedik.. sabırla festivali bekliyoruz :smiley:

Resimler için paylaşan arkadaşlara teşekkürler ellerine sağlık herkesin, güzel bir etkinlik olmuş, resimlere baktıkça gitmiş kadar oldukk, inşallah en kısa zamanda benim gibi katılamayanlar için yeniden düzenlenir,Pazar Branch'ı olarak, hem kahvaltı yapılır, hem sohpet hem alışveriş, güzel olur ,

hidoki' Alıntı:
satışlar iyiydi galiba :smiley:
Yok biz ne yazık ki katılamadık etkinliğe. Malum katılamadık , ikincisinin telaşına düştük. :smiley: Festivale katılacak çoğu arkadaşımızda satılacak bir şeyler vardır illaki. Geçen sene kano yarışmalarının düzenlendiği yerde (Göl kenarı) tezgahlarımızı açabiliriz bence.Küçük gelebilir ama. O halde karşı kıyıdaki düzlüklerde bir şeyler düşünülebilir. Zaten Gezenbilir Yönetimi yeri ayarlar o sıkıntı değil. Bir de şunu eklemek istiyorum , Reha Abi "Yiyenbilir" grubunda baya aktifsin herhalde baya kilo almışsın. :D :D

Çok güzel bir organizasyon. Emeği geçen herkese teşekkürler. Katılamasam da resimler herşeyi anlatıyor.Reha abi; yüzünü unuttum valla. Fotolar da olmasa...Görüşemedik birtürlü:(
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR