Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,948
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

teşekkürler:smiley: arkadaşımın bana katılıp katılmıyacağı konusunda da en kısa zamanda haber vereceğim.
( bu arada soyadımı yazmamışım hemen düzelteyim.)

Etiketler

Ben de telefon numarası olmayan arkadaşlar , özelden numaralarınızı bana bildirseniz sevinirim, ben sizlere telefon nummaramı özelden gönderdim.

Merhaba Arkadaşlar Yanılmıyorsam 8-9 kasımda Ankarada Off-Road yarışları olduğunu duymuştum bir taşla iki kuş
vurmuş olursunuz Hem tanışma hem yarışlar...

Zerrin hanım hoşgeldiniz. Bir eksiklik vardı hissediyorduk zatende konduramıyorduk. Eğriova gezimiz hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman. Programada son şeklini verelim artık.

Etkinlik tarihi                       : 09-11-2008
Pusula nereyi gösteriyor       : Eğriova
Buluşma saati                      : 8:00
Buluşma noktası                  : Optimum karşısı ( Boş koltuk dağılımına göre şoförler araçlara alıçaklarıyla kordinasyonu sanıyorum zerrin hanım sağlar tlflar onda)
Dönüş tarihi                        : 09-11-2008
İlk Durak ve sabah kahfaltısı   : Beypazarı
Program türü                      : Günü birlik  
Gerekli malzemeler              : Liste belirlenicek ama en önemli olanı Maceracı ruhunuzu yanınıza almayı unutmayın ( Tozlu raflar yerine onu ait olduğu doğaya bırakalım :smiley:

En uygun yer bana Optimum un karşısı gibi geldi.

Selamlar

Programın belli bir dönüş saati veya tarihi varmıdır ? günübirlik mi yada ? yanımda gelmek isteyen insanların miktarı ve isteğini bunlar etkilicek o yüzden soruyorum :smiley:
bir de yanımıza neler almalıyız?
ha bir de ben fotoğraf da çekiyorum hoş bir makinem var oralarda iyi iş görücek tahminediyorum...

Günübirlik, hava kararmaya yakın döneriz, piknik malzemesi, var ise portatif masa sandalye ve yiyecek içecek dışında birşeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum.

Fotoğraf makinası önemli bir nokta ;D

Selamlar

Tesekkurler yavuz bey :smiley: aslında bi mangal takımı mı alsak yanımıza?  Bir de arazi şartları olarak yol dışında, biraz daha zorlu olacak veya en azından gezinin bir kısmında eğlenebileceğimiz bir yerler olabilirmi?
Bir diğer soru da bu geziyi duyan bütün tanıdıkalrım gelmek istediğini belirtmeye başladı ancak tabiki olayın offroad kısmıan binek araçalrıyla giremezler. Ben de düşündüm de belki beypazarı kahvaltısı operasyonuna:smiley:P) kadar olan kısma katılıp geri dönerler? yada isteyen tabii gelir..
Mesela subaru imprezalı bir arkadaşım eğer beypazarından sonrası aracına uygun değilse, benim arcımla gerip aracını beypazarında bir yerde bırakabilir mi ?
yada bu nekadar mantıklı olabilir .

biliyorum ilginç sorular bunlar ama forumdan olmayıp gelmek isteyen insanların merak ettiği ve bir şekilde belki plana entegre olmaya çalıştığı için böyle oluyor :/

Efe, tüm arkadaşların gezimize ve tabii Gezenbilir'e katılabilirler :smiley: daha önce de yazmıştım konaklama alanına kadar binek araçlarımız ile ulaşım yapabiliyoruz bu nedenle gezimizin piknik kısmı için kimseyi bırakmayız, katılan herkes sonunz kagar bizlerle olmalı :smiley: ayrıca binek araçları olan arkadaşlar 4 çekerleri olan arkadaşların araçlarına offrod yapılacak alanda misafir olacaklar, yani jeepleri olan arkadaşlar sadece kendiniz için bu keyfi düşünmeyin lütfen ;D

Ya işte arkadaşın aracı subaru impreza ve 4 çeker. ancak bir jeep gibi yerden yüksek değil. gideceğimiz parkura uygunmu sizce? çünkü kendisi (parkur çok sert değilse ) imprezayı bir hafif arazi/ralli ortamında denemek istiyor. ama tabi şart değil, ortam uygun değilse yanımda da gelebilir :smiley:

Fatih, program çizelgesi için teşekkürler, çok güzel olmuş, sadece buluşma saatini 7.30 olarak değiştirelim lütfen.

Efe yolun sadece Karaşar Köyü bölümünden itibaren kısa bir mesafe stabilize olan yeri var ve bu bölümü binek araçlar ile de geçebiliyoruz, ama konaklama alanından sonra yapılacak olan offrod aksiyonları için yüksek araç gerekiyor ve elbette araçlara misafirler almanız gerekecek.

Programın son hali

Etkinlik tarihi : 09-11-2008

Pusula nereyi gösteriyor : Eğriova

Buluşma saati : 7.30

Buluşma noktası : Optimum karşısı ( Boş koltuk dağılımına göre şoförler araçlara alacaklarıyla kordinasyonu sanıyorum Zerrin Hanım sağlar tlflar onda)

Dönüş tarihi : 09-11-2008

İlk Durak ve sabah kahvaltısı : Beypazarı

Program türü : Günü birlik

Gerekli malzemeler : Liste belirlenicek ama en önemli olanı Maceracı ruhunuzu yanınıza almayı unutmayın ( Tozlu raflar yerine onu ait olduğu doğaya bırakalım :smiley: )

oh be. tamam teşekkürler.. ozaman o direk yanımda gelsin yolundevamını getiremeyebilir aracıyla. kızmayın ya misafirlerle sorunum yok. (sigara içmedikleri sürece :p) teşekkürler tekrar

Efe arkadaşının aracı yolun devamını nasıl getiremez anlayamadım, tüm binek araçlar o yolda sorun yaşamadan kamp alanına gidebiliyorlar, ama aracında yer olacaksa elbette seninle gelsin diyebilirim ( bu arada kimseye kızmıyorum, şartlar zorlanmadıkça ;D ;D )

Ayrıca araçlarda kimsenin sigara içtiğini sanmam (ben kullanmıyorum ve benimle gelecek olanlar da kullanmıyor ) gibi bir iyi düşüncem var :smiley:

Rica ederim...

merhaba arkadaşlar.forumunuza yeni üye oldum.efenin bahsettiği arkadas benim :smiley:
efenin tosunla,pardon jimny le geliyorum :p umarım güzel bir gezi olur.
beni de yolcu listesine ekleyebilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri