discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)
Mutlaka yer bulunur, onu dert etmeyin.
Bizim geziler genellikle burnunun dikine gitme şeklinde gelişiyor ;D sonuçta amacımız yarış değil yeni yerler keşfetmek, ama bu gezi sanıyorum biraz daha az off-road lu tanışma formunda olacak, Tabi gitmişken biraz kurtlarımızı döküp, pazartesi sabahı mutluluktan gülen bir yüzle uyanmakta hiç fena olmaz. Mutlaka sizide aramızda görmek isteriz.
Selamlar
şekerşey0606' Alıntı:Arkadaşlar Zerrinde dün geldi Ankaraya.Oda katılmak istiyor tabiiki.Budurumda Işıl,Zerrin ve Derya üçlüsü için boş yerlerinizden ayarlıyabilirsek süper olur.Yoksa arkanızdan ağlarııızzz![]()
Mutlaka yer bulunur, onu dert etmeyin.
huntercavdar' Alıntı:Herkese merhaba,
Daha önce arazili aracım varken başka offroad organızasyonlara katıldığım için en azından organızasyonda görev alarak da yardımcı olmaya çalışırım.Yurt dışından gelen bir arkadaşım da off roada ilgisi olduğu için onunla da görüşüp katılmasını sağlayabilirim.
Yer olarak eski off road yarışma pisti yapılmıştı eskiden eymir gölü arkasında.Bir ara arkadaşımın aracını da denemiştim.Hala o pist duruyorsa hem piknik imkanı hemde yakınlık bakımından dolayı düşünülebilir.
Görüşebilmek üzere herkese kolay gelsin.
Bizim geziler genellikle burnunun dikine gitme şeklinde gelişiyor ;D sonuçta amacımız yarış değil yeni yerler keşfetmek, ama bu gezi sanıyorum biraz daha az off-road lu tanışma formunda olacak, Tabi gitmişken biraz kurtlarımızı döküp, pazartesi sabahı mutluluktan gülen bir yüzle uyanmakta hiç fena olmaz. Mutlaka sizide aramızda görmek isteriz.
Selamlar