Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

şekerşey0606' Alıntı:
Arkadaşlar Zerrinde dün geldi Ankaraya.Oda katılmak istiyor tabiiki.Budurumda Işıl,Zerrin ve Derya üçlüsü için boş yerlerinizden ayarlıyabilirsek süper olur.Yoksa arkanızdan ağlarııızzz:(

Mutlaka yer bulunur, onu dert etmeyin.

huntercavdar' Alıntı:
Herkese merhaba,
Daha önce arazili aracım varken başka offroad organızasyonlara katıldığım için en azından organızasyonda görev alarak da yardımcı olmaya çalışırım.Yurt dışından gelen bir arkadaşım da off roada ilgisi olduğu için onunla da görüşüp katılmasını sağlayabilirim.
Yer olarak eski off road yarışma pisti yapılmıştı eskiden eymir gölü arkasında.Bir ara arkadaşımın aracını da denemiştim.Hala o pist duruyorsa hem piknik imkanı hemde yakınlık bakımından dolayı düşünülebilir.
Görüşebilmek üzere herkese kolay gelsin.

Bizim geziler genellikle burnunun dikine gitme şeklinde gelişiyor ;D sonuçta amacımız yarış değil yeni yerler keşfetmek, ama bu gezi sanıyorum biraz daha az off-road lu tanışma formunda olacak, Tabi gitmişken biraz kurtlarımızı döküp, pazartesi sabahı mutluluktan gülen bir yüzle uyanmakta hiç fena olmaz. Mutlaka sizide aramızda görmek isteriz.

Selamlar

Etiketler

Nereye gidelim ve nerede buluışalım konuları hala soru işareti taşıyor.Karagöl yada Eğriova için yorum yapamıyorum çünkü iki ortamıda bilmiyorum.Gidenler daha iyi bilir diyerek bu konuda topu size atıyorum.Benim için iki yerde uygundur..

Şu an aramızdan kimse gitmemiş bir kere eğriovaya tarif üzerine gidicez sanıyorum. Aslında bu güzel kaybolma ihtimali yüksek ne kadar gpsler ve iyi tarifimiz olsada. Gezerek bileceğiz ve öğreneceğiz yolu. Programlar şöyle olabilir diye düşünüyorum.

Şayet eğriova olursa : Sabah binek ve off-road araçlarla bi yerde buluşulduktan sonra. Konvoy halinde seğrediceğimiz bir 60-70 Km yolumuz olucak ( Bu yüzden konvoy haline geldiğimizde bir sıcak çay yada kahfe molası verilebilir. ) Devamında ufak sorun burda baş göstericek. Binek araçların yolu biticek burda bütün personeli off-road araçlara nakil edicez. ( Bu şu anki off-road araçlarımızdaki boş koltuk sayısıyla mümkün değil ne yazıkki. En azında şimdilik ) o sorunuda çözdüğümüzü düşünüp off-road araçlara yola devam edip piknik alanına ulaşıyoruz. Bundan sonrası zaten bir şekillde şekillenecek; Araç in, Piknik hazırlıkları, sohpetler, muhabbetler, ilerleyen zamanda öğle yemeği, buna mütakip kısa off-road setleri ( Dökülmesi gereken kurtlar olucak tabiki) Sonra dönüş; geliş gibi olucak sanıyorum.

Programlarda bir şey yok zaten. Bizi sadece pusulanın gösterdiği yer etkiliycek.

Karagölede gitmeyenler var. Bence büyük kayıp. Fotoğrafları ekledim incelemissizdir ama aktaramadığım çok şey vardı orada. Karagöl programıda üç aşağı beş yukarı aynı. Burda sadece konvoy yol sonuna kadar gidicek. Diğer gelişmeler aynı yoksa. birde unutmadan; Çubuk merkezden sıcak bazlama ve gözleme ikmali yapabiliriz. ufak dükkanlara yapılan taze bazlama ve gözleme ikmalini dek getirebilirsek.

Hepinize merhabalar,

Ören'den yeni döndüm :smiley: bu harika organizasyonu sevgili Işıl'dan öğrendim, çok heyecanlandım. Öncelikle gidilecek yer olarak mutlaka EĞRİOVA diyorum, gerçekten son derece doğal bir yer, her türlü araç ile ulaşmak mümkün, çok kısa bir mesafe stabilize yol o kadar ayrıca off-road yapılacak güzel yolları da var.

Konuya mesafe olarak bakılacak olursa Eğriova'ya Beypazarı içinden Karaşar Köyünden gidiliyor ve biraz uzak, keşke bir gece kamp yapılacak şekilde ayarlanabilseydi gezi ama sanırım ekipman sıkıntısı olacaktır, uzaklık sorununu biraz erken çıkarak çözümleyebiliriz.

Son Durum

1- Yavuz-LR Discovery 1 (4.5 Kişi )
2- Umut-Toyota Hilux (2 kişi)
3- Mustafa Kemal-LR Defender (2,3,4 kişi Belli olmaz)
4- Kerim -Mitsubishi Pajero (? kişi)
5- Uğurhan Muğan LR Seri III (3 kişi)
6- Işıl (Şekerşey- Araç Yok) (? kişi)
7- Fatih (JargonDeath - Binek Araç) (? kişi)
8- M.Ali Karaaslan (Binek Araç) (? kişi)
9- Zerrin Yiğiter (Binek Araç) (3 Kişi)

Işıl ve Derya benim aracımla gelirler, sanırım diğer araçlar dolu,

Fatih, Eğriova'ya ben daha önce gittiğim için yolu biliyorum sayılır yani fazla kaybolma şansımız yok :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Şu an aramızdan kimse gitmemiş bir kere Eğriovaya tarif üzerine gidicez sanıyorum. ...

ceranus' Alıntı:
Fatih, Eğriova'ya ben daha önce gittiğim için yolu biliyorum sayılır yani fazla kaybolma şansımız yok :smiley:

Zerrin hoş geldin, Mustafa Kemal abimiz de Eğriova müdavimlerinden, Seninle bereber iki klavuzla yol bulma konusunda sorunumuz olmayacak sanıyorum. Sabah erken çıkıp kahvaltıyı Beypazarında yapabiliriz.

Selamlar

Katılan çok ama oy kullanan 6 kişi hadi biraz gayret yeride kesinleştirelim.

Hoşbuldum Yavuz :smiley: Beypazarı'n da kahvaltı çok iyi olur, zamandan tasarruf olur, sonrasında yaklaşık bir yarım saatlik yol kalıyor, aslında mesafe olarak yakın ama yolun stabilize olması nedeniyle yarım saat kadar sürüyor.

Heyooooo Hoşgeldin Zerrincimmuck..Böylecee Aarkanızdan ağlamamızada gerek kalmadıııı.Kurtarıcım benimmm:smiley:)

Canımmmm, hoşbuldum :smiley: kimseyi yolda bırakmayız hele seni şekerşeyim benim :-*

Merhabalar. Karagöle de Eğriovaya da gitmedim. resimlerine bakıp karagöle oy verdim ancak benim için farketmez :smiley: Standart suzuki jimny'im var parkura (!) yeterli ise katılmak isterim. hatta katılabieceeğim beraber bir şeyler yapabileceğimiz bir aktiviteyi 4(x4) gözle bekliyordum. aracım şu an boş gözüküyor. belki bir arkadaşım katılabilir... Bu amatörlük ve standart araç uygunsa ismimi listeye yazabilirsiniz :/

Aracın uygun Efe , sorun yok, listeye ekliyorum seni de.

Karagöl alanında offroad yapacak uygun yer olduğunu sanmıyorum daha çok piknik alanı ve yürüyüş alanı olarak kullanılıyor.

Walla sizler daha deneyimlisiniz off-road olayında arkadaşlar siz neresi daha uygun derseniz ben ordayımm..

Son Durum

1- Yavuz-LR Discovery 1 (4.5 Kişi )
2- Umut-Toyota Hilux (2 kişi)
3- Mustafa Kemal-LR Defender (2,3,4 kişi Belli olmaz)
4- Kerim -Mitsubishi Pajero (? kişi)
5- Uğurhan Muğan LR Seri III (3 kişi)
6- Işıl (Şekerşey- Araç Yok) (? kişi)
7- Fatih (JargonDeath - Binek Araç) (? kişi)
8- M.Ali Karaaslan (Binek Araç) (? kişi)
9- Zerrin Yiğiter (Binek Araç) (3 Kişi)
10- Efe Varol (Jimny) (1 Kişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri