Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

karagölede eğriovayada gitmedim onun için yer konusunda bir bilgim yok.
bendeki araç koltuk sayısı son gün belli olacak.yakınımdaki herkes bende geleceğim diyor.
ama son dakikaya kadar belli olmaz.
belki 2 araçta gelebiliriz.

Etiketler

Bir aksilik çıkmazsa biz de katılmak isteriz , listeye bizi de eklerseniz sevinirim , 3 kişiyiz , arazi aracımız henüz yok , arabamız binek.

Son Durum

1- Yavuz-LR Discovery 1 (4.5 Kişi )
2- Umut-Toyota Hilux (2 kişi)
3- Mustafa Kemal-LR Defender (2,3,4 kişi Belli olmaz)
4- Kerim -Mitsubishi Pajero (? kişi)
5- Uğurhan Muğan LR Seri III (3 kişi)
6- Işıl (Şekerşey- Araç Yok) (? kişi)
7- Fatih (JargonDeath - Binek Araç) (? kişi)
8- M.Ali Karaaslan (Binek Araç) (? kişi)

Herkese selam Bülent ben .
9 Kasım hafta sonu İncek te yapılacak Marmara Enduro Şamp. Emc06 adına görevli oldugum için sizlere katılamıyacagım.Aranızda olmak cok isterdim. Hatta 29 Ekim gunu bizde Işık dagı yakınındaki Karagöl' e gittik orada bir kac off road aracını görünce iç gecirdim. Bende de discovery 3 var gerci üzerinde asfalt lastikleri mevcut ama bir sonraki geziye katılmak isterim.

Bülent bey merhaba, sanıyorum sizinle tanıştık , hem disco III hemde enduro deyince , umit köyden inceğe çıkan yolda ışıklarda durdurmuştunuz beni, tabi yanılmıyorsam , Metalik LR disco 1 , vardı bende.

aramıza hoşgeldiniz.

Selamlar

Arkadaşlar bu arada bir araştırma yaptım, iki yeride bilen arkadaşlar Eğriovanın daha doğal ve daha ormanlık olduğunu söylüyor. Tabi seçim yine size kalmış, eğer Eğriovaya gidersek binek araçları bırakabilecek yer ayarladım.

Selamlar

Evet ıyı hatırladınız o gun numaraları verememiştik. Bu bağlantı guzel oldu. Çünkü yaklasık bir ay once Beypazarı otoban üçgenini döndük o kadar harika yerlere girdik bir sürü su gecişi vardı ama ikinci bir araç olmadıgı için hiç bir şeye cesaret edemedik .Böyle grup ortamında eğlenceli ve düzenli geziler olacağını düşünüyorum. Bol fotoğraf bu gezileri daha cok besleyecektir.

65conv' Alıntı:
Evet ıyı hatırladınız o gun numaraları verememiştik. Bu bağlantı guzel oldu. Çünkü yaklasık bir ay once Beypazarı otoban üçgenini döndük o kadar harika yerlere girdik bir sürü su gecişi vardı ama ikinci bir araç olmadıgı için hiç bir şeye cesaret edemedik .Böyle grup ortamında eğlenceli ve düzenli geziler olacağını düşünüyorum. Bol fotoğraf bu gezileri daha cok besleyecektir.

İşte size ekip, Bazen bende tek başıma çıkıyorum, gözüm hep ilerilerde kalıyor. Ekip olmanın verdiği güven çok güzel.

Bende iş yaptım oylama ekliyim oda bir yerlere vardırır bizi dedim ama eklerken isimlerden birini yanlış eklemişim :smiley: biri düzeltebilirmi ? benim kullanıcı sınırımı aşan bir durum sanıyorum. :smiley:

Bu arada az önce mesaj yazmıştım. Ne yazıkki istediğim şekilde gözükmediği için silmek zorunda kaldım. Excelde genel durum çizelgessi çıkarmıştımda
Şu anda toplamda 18,5 kişiyiz boşkoltuk sayısı (3) (bu yerler aslında boş değil pusula şayet eğriovayı gösterirse binek araçların katılım sayılarını oralara aktarmamız gerecek.

4-6 nolu katılımcırdan bilgi bekleniyor. Genelde araçlardaki doluluk sayısını (4) olarak düşündüm. Her ihtimale karşı ( Katılımda sorunlar olabilir elbette çünkü daha bir hafta var. ) 

jargondeath' Alıntı:
Bende iş yaptım oylama ekliyim oda bir yerlere vardırır bizi dedim ama eklerken isimlerden birini yanlış eklemişim :smiley: biri düzeltebilirmi ? benim kullanıcı sınırımı aşan bir durum sanıyorum. :smiley:

Bu arada az önce mesaj yazmıştım. Ne yazıkki istediğim şekilde gözükmediği için silmek zorunda kaldım. Excelde genel durum çizelgessi çıkarmıştımda
Şu anda toplamda 18,5 kişiyiz boşkoltuk sayısı (3) (bu yerler aslında boş değil pusula şayet eğriovayı gösterirse binek araçların katılım sayılarını oralara aktarmamız gerecek.

4-6 nolu katılımcırdan bilgi bekleniyor. Genelde araçlardaki doluluk sayısını (4) olarak düşündüm. Her ihtimale karşı ( Katılımda sorunlar olabilir elbette çünkü daha bir hafta var. )

Ellerine Sağlık güzel olmuş.

benim araç full gözüküyor.+4,5
ama pazar sabahı uykuya yenik düşenler olabilir.onun için yola çıkana kadar bir şey söyleyemiyorum.
+bir araç daha gelebilir.(g.cherokee)gelirse kaç kişilik yeri olacağını bilmiyorum.gezi tarihi yaklaşınca netleşecek.
Benim araçta yükseltme kiti yok ve uzun şase bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim,yoksa beni çeken arkadaşlara 2 tonluk biz eziyet çektirmiyeyim:smiley:

Kesinlikle zorlama yok, ayrıca bu güne kadar kimseyi geride bırakmadık. Hiç merak etmeyin. Gerçi bir kere Umut u yeni toyotasıyla gömüp gelmeyi düşünmedik değil ama çok kıvrak çıktı kıstıramadık. ;D

Herkese merhaba,
Daha önce arazili aracım varken başka offroad organızasyonlara katıldığım için en azından organızasyonda görev alarak da yardımcı olmaya çalışırım.Yurt dışından gelen bir arkadaşım da off roada ilgisi olduğu için onunla da görüşüp katılmasını sağlayabilirim.
Yer olarak eski off road yarışma pisti yapılmıştı eskiden eymir gölü arkasında.Bir ara arkadaşımın aracını da denemiştim.Hala o pist duruyorsa hem piknik imkanı hemde yakınlık bakımından dolayı düşünülebilir.
Görüşebilmek üzere herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar Zerrinde dün geldi Ankaraya.Oda katılmak istiyor tabiiki.Budurumda Işıl,Zerrin ve Derya üçlüsü için boş yerlerinizden ayarlıyabilirsek süper olur.Yoksa arkanızdan ağlarııızzz:(

Son durum; Çizelge olarak takip ediyorumki durum atlanmasın. Çünkü araç durumları önemli. Ulaşım sorunu olursa Piknik seyrini bile değiştirebilir.

01-11-2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR