Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

SDC' Alıntı:
Laptopun şarjı bitti, sırf sana cevap veriyim diye bi koşu gidip aşağıdan getirdim :D

Boyadan sonra elk. tesisatında arıza oldu. Geri gönderdim, sözümona yaptılar ama geçenlerde direksiyondan dumanlar yükseldi ve sinyal çubuğu direksiyona yapıştı ;D
Şimdi o parçayı arıyoruz, yoksa benim aracım öyle kolay arıza yapmazdı...

;D ;D ;D

Elektrikçiyi bulup sende sinyal kolunu ona yapıştıracaktın ki o arasın dursun. ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

SDC' Alıntı:
Laptopun şarjı bitti, sırf sana cevap veriyim diye bi koşu gidip aşağıdan getirdim :D

Boyadan sonra elk. tesisatında arıza oldu. Geri gönderdim, sözümona yaptılar ama geçenlerde direksiyondan dumanlar yükseldi ve sinyal çubuğu direksiyona yapıştı ;D
Şimdi o parçayı arıyoruz, yoksa benim aracım öyle kolay arıza yapmazdı...
Sevtap geçmiş olsun,
çabuk düzeltirsin umarım.

biz bu hafta sonu köroğluna gidip bir rota hazırlayalım daha sonra gideceğimiz güne hep birlikte kararlaştıralım arkadaşlar.

Liste Son Durum ;

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender Demir (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni (2 Kişi) - Suzuki
17- Umut Çelikel (3 Kişi) - Toyota Hilux
18- Kerem Hadımlı (2 Kişi) - Lada Niva
19- Çiğdem Avcı (1 Kişi) - Araç yok

arkadaşlarrr meraba ben geldiimm benide ekleyebilirmisiniz listeye bende geliyoruuummm geçen akçakoca kampında bi arkadaş bana sesin çok çıkıyo forumda dedi bende şimdi bakın son sayfada yazıyorumm benidee alın :D

Listedesin Çido :smiley:

Eee ama ben de geleceğimi yazmıştım. Mesajım arada kaynadı sanıyorum:smiley: Üstelik benimle birlikte iyi araç iten iki arkadaşım da gelicekti..
Yani eğer kabulünüz ise Pazar günü belirtilen noktada oluruz. Buluşma yerine gelemeyebiliriz. Çünkü iki uyku insanını sabahın köründe ayağa dikmek sorun olabsilir. Ama gidilecek yer yakın olduğu için doğrudan oraya geliriz biz.
sevgi/gülücük

otisabi' Alıntı:
Eee ama ben de geleceğimi yazmıştım. Mesajım arada kaynadı sanıyorum:smiley: Üstelik benimle birlikte iyi araç iten iki arkadaşım da gelicekti..
Yani eğer kabulünüz ise Pazar günü belirtilen noktada oluruz. Buluşma yerine gelemeyebiliriz. Çünkü iki uyku insanını sabahın köründe ayağa dikmek sorun olabsilir. Ama gidilecek yer yakın olduğu için doğrudan oraya geliriz biz.
sevgi/gülücük
geziye katılım izne tabi değil otisabi, tabiki gelebilirsiniz :smiley:
listeye ekle kendini adını soyadını yaz yeter.

otisabi, elbette katılabilirsiniz etkinliğimize, listeye ekliyorum sizi de, araç neydi acaba ?

otisabi' Alıntı:
Yaa şey bu geziye ben de gelmek istiyorum ama:smiley: Yani öyle off-road yapamam, yaz lastikleri kullanıyorum hala. Geçen zaten Kirmir'de dere boyundan zor çıktım. Ben, Metin ve Neco ilen birlikte üç kişi geliriz(Neco ile metin iyi araç itiyorlar da):smiley:)

otisabi , biraz dedektiflik yapıp aracını da buldum ;D

Liste Son Durum ;

01- Mustafa Kemal Güner               (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter                          (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul                        (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                                     (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN                       (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK                        (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş                            (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz                                (4 Kişi) - Disco 
09- Mehmet Emin Aydın                (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ                    (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan                           (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender Demir                          (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoğlu                      (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu      (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden      (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni                        (2 Kişi) - Suzuki
17- Umut Çelikel                          (3 Kişi) - Toyota Hilux
18- Kerem Hadımlı                        (2 Kişi) - Lada Niva
19- Çiğdem Avcı                           (1 Kişi) - Araç yok
20- Sevgi,Metin,Neco                    (3 Kişi) - Toyota RAV4

biz 6 kişi olduk
sayı sürekli artıyor bakalım hafta sonuna kadar 10 olucaz bu gidişle :smiley:
herkeze bulaştırıcam off road vrüsünü ;D

:smiley: Sevgili ceranusz saol... Adım sevgi olarak kalsın o zaman Pazar'a kadar ama :smiley:

Keyifli camurlu yagisli geziler

Zerrin hanım dedim ya iple çekiyorum Pazarı.Aracıma sağ önden çarptılar ama bu geziye katılmama engel olmasın diye yaptırmıyorum.Hasar çamutlukla ön panjurda sadece görüntü çirkinliği.Bu şekilde katılacağım.Yadırgamazsınız umarım.Yaptırmaya kalksam 3 - 4 gün kalır onun için geziden sonra yaptıracağım.Birde soyadımı düzeltirseniz sevinirim.Ayvazoğlu.Yabancı dilde yumuşak (Ğ) olmadığı için bir çok sitede adımı ve soyadımı bu şekilde kullanıyorum.Doğrusu Ayvazoğlu dur .Teşekkürler.

günaydın herkese

zerrin mustafa abi gelecekmi yahu o memleketten geri dönecekmi pazara?

Liste son hali ve genel durum ;

Buluşma saatinde orda olamayıp sonradan katılacak yada gelemiyecek arkadaşların bilgi vermeleri önemlidir.

Formu sıkı takip edemeyenlerin dikkat etmesi geren bir durum daha buluşma noktası ve etkinlik alanı değişmiştir haberiniz olsun.

Aşağıdaki listenin en üstünde yeni buluşma noktası ve gidilecek yer yazmaktadır. Önceki sayfalardada değişikliğin nedeni ve yeni bölgenin fotoğrafları bulunmaktadır.

Şimdiden ilgi ve alaka için teşekkürler.

[attachment=1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR