Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ya çok üzülerek katılamıyacağımı bildiriyoruz
Hepinize güzel bir gün diliyoruz
muni&levo
sevgilerle

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Arkadaşlar bir diyeceğim var, daha önce de yazdım ama arada kaynamıştır belki. Ben buluşma noktasına değil, doğrudan köye geleceğim.

zerrin selam yarı ben keçiörenden geleceğim o taraftan gelecekler varmı?

merhaba ankaralı arkadaşlar ben sivastan ismail evci ben en son sizlerle anıtkabir gezisinde buluşmuş ve tanışma fırsatı yakalamıştım beraber istanbuldan gelen misafirleri karşılayıp güzel bir gezirmiştik
yarın içinde kendimce plan yapmıştım ama işim gereğince yarın gelemeyeceğim için üzüldüm size süpriz yapacaktım :smiley: sizlere bol çamurlu günler diliyorum....

merhaba ismail yarın bizimle olsaydın cidden güzel olurdu anıtkabire geldiğinz gün aracınızda bi kaç iş vardı sanayiye götürecektiniz yanlış hatırlamıyorsam umarım halletmişsindir aracın bakımını felan. başak sefere gelirsin artık

merhaba çiğdem nasılsın evet aracın sorunlarını hallettik o gün yarın için birşeyler bahane edip gelmeyi düşünüyordum ama gelemiyorum inşallah başka zaman özellikle gelirim

umarım gelirsin aramızda görürüz tekrar seni ve arkadaşını

tamam inşallah size iyi off-road ve eylenceler

odunlar hazır bir çuval yetermi :smiley:
birde şu gelip gelmeyecekleri tam belirlesem süper olucak
biri hastalanır biri nazlanır

ozan liste tamam herkes geliyor sanırım ben yayanım o yüzden carefourun ordan aracında boş yer olana binecem tabi keçiören tarafından gelen varsa onlarlada gelebiilriim :smiley:

Yağmur da yağdı inşallah iyice çamur olmuştur.

:smiley: yok benim arkadaşlarımdan gelmek isteyenler varda, birisi hastalanıyor birisi kesin bir şey söylemiyor, bende buraya net sayı veremiyorum
neyse akşam 8 den önce netleştircem umarım

apar topar silecekleri yaptırdım, saçma sapan bir şey oldu ama idare eder, eskisinden sağlam oldu en azından
kürek de aldım yanıma batarsam kazarım artık :smiley:

İsmail merhaba, güzel sürpriz olurdu bizim için Sivas'tan gelmen ama başka sefere diyelim artık, her zaman bekleriz Ankara'ya Sivas'lı dostlarımızı, çok selamlar...

defender58' Alıntı:
merhaba ankaralı arkadaşlar ben sivastan ismail evci ben en son sizlerle anıtkabir gezisinde buluşmuş ve tanışma fırsatı yakalamıştım beraber istanbuldan gelen misafirleri karşılayıp güzel bir gezirmiştik
yarın içinde kendimce plan yapmıştım ama işim gereğince yarın gelemeyeceğim için üzüldüm size süpriz yapacaktım :smiley: sizlere bol çamurlu günler diliyorum....

Bende ankaraya yeni döndüm , yağmur ve dolu buralarda dün akşamdan beri felaket, herkes tam teçhizat gelsin iyi batıp çıkacağız. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR