Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Listeye EK yapalım

U.Muğan Landrover Seri III 1-2 kişi

Sonunda kendime bir kardeş buldum ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Yavuz, odun getirmeyi unutma :smiley:

Odun kıştan önce vardı ;D şimdi bir bakarım bir torba alırım biryerlerden .

Artık orasını bilmem ama sen ben getiririm demiştin Yavuz ;D

eveeet çamurlu çamurlu. iyi olduu.. ben bi çadır atayım arkaya, konaklamalı olur falan..
;D

daha önce güvenç de bulunmamış arkadaşlar için geliyooor...
"yağmursuz" havada güvenç çamuru ;D

Lastik çizmelerinizi şimdiden arabaya yerleştirin, sonra çok pişman olursunuz ;D

Süper yaw.Resim için teşekkürler.İyi hazırlanıp gelmeliyiz.
çamur çamur ve de çamur....:D

Beyler ve Bayanlar Ayaş'ın Karakaya tarafına kar yağıyormuş büyük ihtimal oraya da yağıyordur.Yine kar bizi buldu heralde.Oley :D

D U Y U R U

Arkadaşlar Mustafa Abinin Annesinin rahatsızlığı nedeniyle etkinliğimizin parkurunu değiştirmiş buluyoruz. Yeni parkurumuz, Kazan ilçesi Güvenç Köyü, Buluşma noktamız Carrefour Önü (Batıkent)

Etkinliğe katılmadan önce mutlaka Konvoy Kurallarını okuyalım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Etkinlik Yeri : Güvenç Köyü

Buluşma Tarihi : 15 Şubat 2009

Buluşma Saati : 10.00

Buluşma Yeri : Carrefour Önü (Batıkent)

Hareket Saati : 10.15

Yiyecek : Mangal yapılacaktır, uygun olan her tür yiyecek getirilebilir

Mangal İçin : Mangal için mangal kömürü ve ısınmak için katılacak herkes odun getirecek

Giyim : Arazi ve Kış koşullarına uygun olan şekilde giyim olmalı, yağmurluk ve lastik çizmelerinizi mutlaka alın

Buluşma noktamıoz olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

CarrefourBulumaNoktas.jpg

Etkinlik yerimizin Google Earth haritası

Gven.jpg

cidowsky' Alıntı:
ozan liste tamam herkes geliyor sanırım ben yayanım o yüzden carefourun ordan aracında boş yer olana binecem tabi keçiören tarafından gelen varsa onlarlada gelebiilriim :smiley:

Ya ben keçiören tepebaşında oturuyorum... Carefour'daki buluşma noktasına değil ama doğrudan Güvenç köyüne gideceğim. Ama önce arkadaşları toparlayacağım. Seni alabiliriz...:smiley:

Yavuz, Uğurhan Hoca, Onur, Ben ve benim kuzen olan Yavuz direk Güvenç Köyüne geleceğiz. zaten geçen geziden piknik yerini biliyoruz. Orada görüşmek üzere, herkese iyi akşamlar.

Umut, ekmekleri giderken alırsınız o zaman 10.45 te sizlerle orada buluşuruz...

Biz Carrefour önünde buluşuyoruz...

İzniniz olursa biz de 3 motor ve 1 jeep ile Güvenç göletinde olacağız.
Tanışmak ve gezilerde görüşmek dileğiyle...

serduro' Alıntı:
İzniniz olursa biz de 3 motor ve 1 jeep ile Güvenç göletinde olacağız.
Tanışmak ve gezilerde görüşmek dileğiyle...
tabiki serduro.
enduro&cross görmek isteriz aramızda :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri