Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
14:00 da bizim ufaklığın hastanede kontrol randevusu var,
gelsem,13:00 da ayrılmam gerek ,bide çamur deryası araca bizimkileri bindirirsem,başıma neler geleceğini düşünün.;D
anladım abi :smiley: kolay gelsin.. zaten bi başladık mı etkinliklere yine herhafta bir etkinlik programımızı devam ettiririz bişi kaçırmış olmazsın :p

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ankara zaten bu aralar çok hareketli.

fastjunkie' Alıntı:
abi cidden dereye girecek gaz mevcut şu anda bünyede.. ama kamyonumdan da olmak istemiyorum ;D
dozajında gaz verelim lütfen ;D ;D

;D ;D ;D Kim tutar seni bea capon diilmi o kamyon çamur bile bulaşmaya korkar ona ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ankara zaten bu aralar çok hareketli.

Kerim valla üzüldüm gelememene, hafta içi akşam üzeri, bizim orada yeni bir yer keşfettim eski kum ocağı yarmurdan muhteşem olmuş orada azarız. ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Kim tutar seni bea capon diilmi o kamyon çamur bile bulaşmaya korkar ona ;D

doğru dıyorsun abi. buralarda küçük çamurlara giriyorum bana mısın demiyor. yarın da bi zorlayayım yani değil mi ? hakkını vereyim ?

(direk gazı alan ;D)

Bende sizi göremeyeceğime çok üzülüyorum.Hiç değilse piknik kısmına gelmeyi düşünüyordum.;D

Alt korumayı bir an önce taktırayım öyleyse
discovery-V8' Alıntı:
Kerim valla üzüldüm gelememene, hafta içi akşam üzeri, bizim orada yeni bir yer keşfettim eski kum ocağı yarmurdan muhteşem olmuş orada azarız. ;D

En son gazı Eren almıştı,fotoğrafta görüldüğü gibi.;D
Geçen sefer yağmurda yoktu,şimdi hangi vinç iyidir göreceğiz.;D

fastjunkie' Alıntı:
doğru dıyorsun abi. buralarda küçük çamurlara giriyorum bana mısın demiyor. yarın da bi zorlayayım yani değil mi ? hakkını vereyim ?

(direk gazı alan ;D)

Römorkuda getireyimmi yarın ? sen bu gazla arabanın yarısını bırakır dönersin eve ;D

discovery-V8' Alıntı:
Römorkuda getireyimmi yarın ? sen bu gazla arabanın yarısını bırakır dönersin eve ;D

hahaha ;D

yavaştan yatmaya hazırlanalım yarın çok koşturucaz gibime geliyor ;D
iyi geceler. yavuz abi sabah görüşürüz.

Yatmak iyi fikir yarın araç ittirip kaktırıken dinnenmiş olmak lazım.:smiley:
Ufaklık yüzünden ben zaten bitik haldeyim ,biraz uyusam fena olmaz ,
herkese iyi geceler,

İyi geceler.

Bak yine heveslendim ben şimdi :-\

Yarın sabah 10.da orada olur muşum?

Bu arada "gözünüz aydın" diyeyim Kerim, Allah analı-babalı büyütsün :smiley:

Sevtap , Atla gel valla ;)

Kerim doğdumu senin ufaklık, yoksa bu diğerimi? nası atladım ben bunu ya, allah analı babalı büyütsün.

Yaa ben bildiğimden söylemedim. Hay Allah ortalığı yine karıştırdım ;D
Uykusuzum diyince bebek doğdu sandım :D

Oohhhooppp bir haftalık oldu bile ufaklık, neredeyse baba beni off-roada götür diyecek ;D

discovery-V8' Alıntı:
...Kerim doğdumu senin ufaklık, yoksa bu diğerimi? nası atladım ben bunu ya, allah analı babalı büyütsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri