fastjunkie' Alıntı:ordan muhimmat çıkar.. sizi de içeri atarlar. gidilmez böyle yerlere ankarada bu aralar .
;D
Ufuk abinin mavi cj ide 3 kişi yıkamışlarozanyur' Alıntı:çıkarmı çıkar tırsıyorum zaten bu aralar. arabada askeri araç ;D
2 saattir yıkamacıdaydım, 4 kişi yıkadılar cj yi anca bitti
bittiğinde ''oh bee sonunda bitti '' sesleri geliyodu bekleme salonuna ;D
34Hakan' Alıntı:Ufuk abinin mavi cj ide 3 kişi yıkamışlarZaten sanırım en çamurlu araçta seninkiydi ;D ;D ;D
serkann' Alıntı:arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...
serkann' Alıntı:arkadaşlar gezi çok güzel olmuş çok eğlenceli olmuş fkat videolarda dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum..niva ve cherokee ve cj-5 batan mavi landı çekerken bazı arkadaşlar halatın üstünden karşıya geçiyorlar..çok dikakt etmek gerekir allah korusun...
zincirin kopması kurşun gibidir bilirsiniz..ben işim gereği sürekli çelik halat ve zincirler ile iç içeyim..nasıl birşey olduğunu bildiğim için çok korkuyorum..mümkün olduğunca bez kullanmaya çalışıyorum...gerekirse araç çekmeyi bırakıp çevresi boşaltılmalı..ozanyur' Alıntı:landı zincirle çekmiştik kolay kolay kopmaz ama bir koparsa arabayada insanlara çok zarar verir
uyarıda bulunmuştuk ama dikkat edilmemiş sanırım
34Hakan' Alıntı:Ufuk abinin mavi cj ide 3 kişi yıkamışlarZaten sanırım en çamurlu araçta seninkiydi ;D ;D ;D
ozanyur' Alıntı:çıkarmı çıkar tırsıyorum zaten bu aralar. arabada askeri araç ;D
2 saattir yıkamacıdaydım, 4 kişi yıkadılar cj yi anca bitti
bittiğinde ''oh bee sonunda bitti '' sesleri geliyodu bekleme salonuna ;D
jan' Alıntı:ya benım iş çok zor daha arabayı yıkamadım ölle bıraktım ,bu haftasonu gelıyorum ankya bakalım
nasıl çıkacak çamurlar arabadan