Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,515
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

34Hakan' Alıntı:
Olmazmı hiç,iş olsun yeterki :smiley:
İstanbul burası taşı toprağı altın derlerdi siz açın dükkani benim 5 çift botum var
abone kartı çıkartırız ufaktan reklam vs. derken piyasa olur bekleriz.

Etiketler

Arkadaşlar bu hafta sonu Bolu Aladağlar, Kartalkaya kış kampı etkinliğimize gelmek isteyenler varsa yerimiz var 20-21-22 Şubat veya sadece 21-22 şubat gelebilirsiniz linki veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24210.new#new

ceranus' Alıntı:
Hadi bakalım Hakan, yeni iş girişimin hayırlı olsun, bizlerde botlarımızı yıkayabilelim ama :D
Zerrin hanım sizin botlar şirketten,arkadaşlardan jeep yıkatanada bot temizliği bizden ;D ;D ;D Bu arada kalan resim ve videoları merakla bekliyorum.Umarım en kısa zamanda bir etkinlik daha gerçekleşiririz...

çankaya taraflarında, mühye 2 köyünde off road parkuru varmış sanırım.
daha önce giden oldumu o taraflara ? güzel yerlermi bilgisi olan varmı ?

Evet daha önce Andoff hazırlatmıştı ve Off-Road yarışmaları yapılıyordu, artık Andoff kullanmıyor orayı, ama güzel bir parkur var orada hala..

peki parkur dışında doğa olarak nasıl yani gezi düzenleyebilirmiyiz oralara

Doğa olarakta güzel, hatta bir de tesis var yakınında, paitball sahası işletiyor ama sadece oturmak yemek yemek içinde gidebiliyorsun..

Çok teşekkürler ediyorum Hakan, çok mutlu olurum gerçekten :D

Evet yakında bir etkinlik hazırlığı içindeyim, 1 Martta Işık Dağında Trekking, ondan sonrada Kamplı Off-Road etkinliği :D

34Hakan' Alıntı:
Zerrin hanım sizin botlar şirketten,arkadaşlardan jeep yıkatanada bot temizliği bizden  ;D ;D ;D Bu arada kalan resim ve videoları merakla bekliyorum.Umarım en kısa zamanda bir etkinlik daha gerçekleşiririz...

Bir kaç gündür siteye giremedim hemencecik 22 sayfa olmuş forum :smiley: Bu arada yokluğumdan faydalanılarak benim beyaz Suzukinin biraz hakkı yenmiş sanırım! ;D Dere yatağında yavuz abinin discovery i çekemememin sebebi çamura batmam değil halatın ucundaki u kilitin eğilmesi dolayısı ile Yavuz abinin araca bağlayamamamdır.Ayrıca tepede mahsur kalan adaşım Erenin yanına dayanışma ruhunu canlı tutmak adına tüm zorluklara göğüs gererek çıkan ufaklık yine benim beyaz suzukidir.. ;D Bu arada bu mükemmel günü organize eden ve katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

erenatac' Alıntı:
Bir kaç gündür siteye giremedim hemencecik 22 sayfa olmuş forum :smiley: Bu arada yokluğumdan faydalanılarak benim beyaz Suzukinin biraz hakkı yenmiş sanırım! ;D Dere yatağında yavuz abinin discovery i çekemememin sebebi çamura batmam değil halatın ucundaki u kilitin eğilmesi dolayısı ile Yavuz abinin araca bağlayamamamdır.Ayrıca tepede mahsur kalan adaşım Erenin yanına dayanışma ruhunu canlı tutmak adına tüm zorluklara göğüs gererek çıkan ufaklık yine benim beyaz suzukidir.. ;D Bu arada bu mükemmel günü organize eden ve katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

suzikinin hakkı yenirmi ben hayran kaldım çok güzeldi arazide

erenatac' Alıntı:
Bu arada yokluğumdan faydalanılarak benim beyaz Suzukinin biraz hakkı yenmiş sanırım! ;D Dere yatağında yavuz abinin discovery i çekemememin sebebi çamura batmam değil halatın ucundaki u kilitin eğilmesi dolayısı ile Yavuz abinin araca bağlayamamamdır.Ayrıca tepede mahsur kalan adaşım Erenin yanına dayanışma ruhunu canlı tutmak adına tüm zorluklara göğüs gererek çıkan ufaklık yine benim beyaz suzukidir.. ;D

;D ;D Hepsi Doğrudur. Seninle tanışmaktan bizde çok mutlu olduk.

Üstelik bütün bunları yaparken kapak contası yanıktı, arızası buydu değilmi Eren ?

erenatac' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Çok teşekkürler ediyorum Hakan, çok mutlu olurum gerçekten :D

Evet yakında bir etkinlik hazırlığı içindeyim, 1 Martta Işık Dağında Trekking, ondan sonrada Kamplı Off-Road etkinliği :D

Zerrin hanım hem Trekking hemde kamplı Off-Road kulağa çok hoş geliyor.Tek temennim o tarihlerde boş olup sizlerle olabilmek. :smiley: Bu arada eski ışık dağı yürüyüşünün fotoğraflarına baktım bugün,süperdi.Ama sanırım sayı biraz azmış o zaman,daha kalabalık bir grup olursak müthiş olur.
;D ;D ;D ;D ;D

Evet malesef silindir kapak contası yanıktı bizim çocuğun..

gidiş yolu
smalldscn0250gp9.jpg

ilk parkur
smalldscn0252mh6.jpg

smalldscn0253jw2.jpg

smalldscn0254me6.jpg

smalldscn0255vp5.jpg

smalldscn0256jb9.jpg

smalldscn0257cg1.jpg

smalldscn0258hh5.jpg

smalldscn0261vn4.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR