Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
Senide Suzikici yapacağız gibi desene Şaka bir yana eğer Suzuki seçeneklerin arasındaysa istediğin zaman benim aracı kullanıp bir fikir sahibi olabilirsin,telefonum Ahmet abide var ne zaman istersen ara.
Hepinize merhabalar
Bolu Aladağlar Kartalkaya Kış Kampından biraz önce döndüm döndüm, muhteşem bir etkinlik, muhteşem bir mekan ve muhteşem aktiviteler, sizlerinde benimle birlikte olmanızı çok isterdim, ama sanırım oraya Ankara Grubu olarak gitmemiz gerekiyor en kısa zamanda...
Eren çok kötü kaçırdın , ama en kısa zamanda duyuruyu açacağım arkadaşlar, fotoğraflar yüklenmeye başlasın, göreceksiniz, gerçekten tadı damağımda kaldı....
Kişisel galerimdede sizlerle paylaştığım İki kare daha. Daha önce bu başlığa normal hallerinide eklemiştim. Görmiyenler için yeni. Görenler için ise pişti.
DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com
DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com
Makinelerdeki son kare ve videoları görelim artık. Ara çok acılmadan
Yapın yapın,ben antrenmansızlıkdan Zerrini trekingden erken döndürdüm.Maşallah tavşan gibi bıraksak bütün Boluyu dolaşacaktı.Gece yürüyüşü bile yaptı. ;D ;D ;D