Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,508
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Zerrin hanım geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Etiketler

Arkadaşlar babamın rahatsızlığı sonucu geçen hafta yaşadığım şoku yeni yeni atlatmaya çalışıyorum, kendimi toparlıyorum .. Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve destek nedeniyle bir kere daha çok teşekkürler ediyorum..

7-8 Mart için düşündüğümüz Kamplı Off-Road Etkinliği için organizasyon hazırlığı yapamadım, 21-22 Mart için bu organizasyonu 1. Gezenbilir Kış Kampını yaptığımız yer olan Kartalkaya Sarıalan Yaylasında yapacağız, hazırlıkları bu hafta içinde tamamlayarak konuyu açacağım..Bölge son derece keyifli ve Off-Road için çok güzel alanlara sahip..Ayarlayacağım otelde 1 gece konaklamalı olarak yapacağımız etkinliği 21 Mart sabahı yola erken çıkarak zamandan kazanarak bölgenin tüm güzelliklerinden faydalanmamızı sağlayacağız..

off bu kaçırdığım ikinci etkinlik olacak o tarihte de Ankarada olmayacağım...dur bakalım ne zaman kısmet olacak, çok kıskandım şimdiden, umarım çok güzel olur.

14-15 mart tarihleri arasında Türkiye off-road şampiyonasının 2.ayağı
Ankara Haymana da yapılacak müsait olan arkadaşlarla konuşup, toplanıp gidelim belkı parkurada gireriz.

jan' Alıntı:
14-15 mart tarihleri arasında Türkiye off-road şampiyonasının 2.ayağı
Ankara Haymana da yapılacak müsait olan arkadaşlarla konuşup, toplanıp gidelim belkı parkurada gireriz.

Seni güvenç kesmedi galiba ;D ;D

valla Yavuz abi kesmedi birazda aradan vakit geçti bi şeylermi yapsak toplansak fln
haftaya yarışda var bence değişiklik olur

jan' Alıntı:
valla Yavuz abi kesmedi birazda aradan vakit geçti bi şeylermi yapsak toplansak fln

Ben bu aralar uzunboylu bişey yapamam ama birkaç saat katılabilirim.

jan' Alıntı:
çamur lastiklerini taktın sanırım :smiley:
haymanaya bende gidicem gezenbilir olarak gidersek daha güzel olur

3 hafta fln oluyo takalı bu sefer vinçlenmek istemiyorum neyse o konulara girmiyim
bencede gezenbilir olarak beraber gıdersek ıyı olur Yavuz abıde gelır müsait olduğu kadar işte

jan' Alıntı:
3 hafta fln oluyo takalı bu sefer vinçlenmek istemiyorum neyse o konulara girmiyim
bencede gezenbilir olarak beraber gıdersek ıyı olur Yavuz abıde gelır müsait olduğu kadar işte

keşke bende winçlenseydim daha keyifli olurdu, ama batmamak için mazeretim vardı benim :smiley:
bir konu açılabilir aslında yarışa gelmek isteyenler için hep beraber gideriz

olur ben şimdi açıyım bı konu ;D

ben fotoğraf makinamı mangalımı alır gelirim
bu arada haymana nerden çıkmış yavss akyurta ne olmuş

bılmıyorum da andoff un sitesinde öle yazıyodu bende ordan baktım www.andoff.net
haberler duyurular altında konuyu açtım ınşallah doğru yere açmışımdır neyse artık :D

tövbe tövbe zorla yoldan çıkarıyorsunuz insanı, mangal felan nooluyor? ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
tövbe tövbe zorla yoldan çıkarıyorsunuz insanı, mangal felan nooluyor? ;D ;D

votkada var abi ama bu sefer vişne suyunu bol tutucam ;D

Arkadaşlar, 21-22 Mart Kartalkaya Kamp ve Off-Road Etkinliğimiz ile ilgili konumuz açılmıştır, linke buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26482.msg224246#msg224246

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR