Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,901
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

msmt' Alıntı:
Biz erkenden gidiyoruz değilmi? Kahvaltıyı orda yapalım,

Kesinlikle ben de erken çıkmak istiyorum Mustafa. Bir mani çıkmazsa Akçaali de kahvaltı yapacağız.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

VARHUB' Alıntı:
Özcan abi, güle güle kullan, aynısından bendede var, başarılı bir PMR. Bu arada bende President CB'mi aldım. Gezide deneyeceğim.

Teşekkürler Murat, Bende gezide deneyeceğim Cobra 975 i.

Selamlar,

yavuz-çelikel' Alıntı:
sorması ayipp kaç pare ???

Maltepe Pazarı'ndan 140 TL .

Selamlar,

bende bı tane pmr alıyım herkes almış ;D ;D ;D

jan' Alıntı:

Bir zahmet ;D ;D ;D

Enişteye sööle hem gelsin, hemde bi zahmet gitsin bi kutu pmr alsın. ;D ;D ;D

jan' Alıntı:

Ben alınca herkes almış mı oldu Can? :'( :'( :'( : Son ben mi kalmıştım almayan ::smiley: ::smiley: ::smiley: Rica ederim yani. Keşke daha evvel alsaydım. ;D ;D ;D ;D

Bu arada dün Yaban Tv de senin Galloper'ı Antalya da kurtarıcıya yüklerken gösterdiler. Meşhur oldun artık diyorum.? :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

Selamlar,

VARHUB' Alıntı:
Bir zahmet ;D ;D ;D

Enişteye sööle hem gelsin, hemde bi zahmet gitsin bi kutu pmr alsın. ;D ;D ;D

olur alırım ama enişte, gelmez sanırım aile babası oldu

Zakof' Alıntı:
Ben alınca herkes almış mı oldu Can? :'( :'( :'( : Son ben mi kalmıştım almayan ::smiley: ::smiley: ::smiley: Rica ederim yani. Keşke daha evvel alsaydım. ;D ;D ;D ;D

Bu arada dün Yaban Tv de senin Galloper'ı Antalya da kurtarıcıya yüklerken gösterdiler. Meşhur oldun artık diyorum.? :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

Selamlar,

yapmaya onuda mı çekmişler her şeye sansür koyarlar ama benım şansım yok

jan' Alıntı:
yapmaya onuda mı çekmişler her şeye sansür koyarlar ama benım şansım yok

Boşver, meşhur oldun ya, ona bak. ;) :D ;) :D

Not. Konu dışı ama, elma kurusu- ceviz ikilisini yazacaktın ?

Selamlar,

Can, getirirsin sanırım elma kurusunu :smiley:

Ayrıca rica etsem yine odun getirebilirmisin ;)

oy oyyyy tontonlarım sizi yediriyim ısıtıyım ateşinizi yakıyım başka ;D ;D

neyse getiririm kuru kayısı fln özcan abı valla unuttum bu ara yoğunum ,odun da tamam.

benden bi isteğeniz olursa pm den msj atın liste çıkarıcam ;D

ceranus' Alıntı:
Listemizi güncelleyelim .

Bülent adını ekliyorum listeye ama aracını bilmiyorum ;D

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
Arkadaşlar,bu bölgeye yapılmış olan önceki etkinliğin linkini araştırmalarıma rağmen bulamadım.Buraya koyarsanız veya bana özel mesajla gönderebilirseniz sevinirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49379.0

buyrun linki.
standart lastikle zor oluyo benden söylemesi.çekecek araç çok. gelin, gelin.

etkinliğe, eğlenmeye az mı kaldı ne?... ;D :p ::smiley:
yayında ve yapımda emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler... ;)

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü batamadık!!! Off-Road Etkinliği Duyurusu

bu gezide inşallah kimse batmaz... :-X :-\ :mad:

arkadaşlar baya bir süredir doğru düzgün takip edemiyorum burayı, ama geleceğim bu hafta geziye :smiley: batacak / askıda kalacak vakit olursa mangal arasında ben hallederim merak etmeyin :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
14- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR