Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,906
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.

bu kadarmıyız yanı???

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

olsun belkı daha konuyu görmeyenler vardır

4X4 ü olupta gözünü dört açmayan birisi olabilirmi ;D ;D ;D

İstanbul'dan selamlar ve iyi eğlenceler :smiley:

1 Nisan'da dönüyorum, kısmetse ondan sonra etkinlik kaçırmayacağım :smiley:

Onur, Mart ayı boyunca yapacağımız etkinliklerimizi kaçıracaksın maalesef...

konuya çentiğimizi atalım mart ilk hafta gelmeye çalışalım

Bülent merhaba, sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz, bu yıl Anıtkabir gezimize katılamadınız?

kokteknik' Alıntı:
konuya çentiğimizi atalım mart ilk hafta gelmeye çalışalım
Bulent takimi alip gel baride bende sayenizde gelisimi kesinlestirmis olurum ... :smiley: zaten Zerrin hanim cumartesi gecesi bizim gibi Ankara disindan gelecek arkadaslari agirliyacakmis .. ::smiley: sadece bunun icin bile deger degilmi ?

Galiba bizim arkadaşları ilk off-road gezilerinde zor bir parkura sokmakla hata yaptık. :( :( :( Atila'ların gelmeye pek niyetleri yok. :-\ :-\ :-\ Kazım'lar da biraz ara verelim, bir sonraki etkinliğe katılırız düşüncesindeler. :( :( :(

Kararlarını geziye katılmaları yönünde vermelerini bekleyip bakacağız artık. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Selamlar,

Özcan Abi, parkur onlara zorlu geldi ama araçlarına hiçte zorlu gelmediğini düşünüyorum ben yanılıyormuyum? ;D

ceranus' Alıntı:
Özcan Abi, parkur onlara zorlu geldi ama araçlarına hiçte zorlu gelmediğini düşünüyorum ben yanılıyormuyum? ;D

Kesinlikle haklısın Zerrin. Bence tereddütteler, aldıkları adrenalinin etkisiyle geleceklerini düşünüyorum yinede.

Not: Konu dışı ama Bahriyeli de PMR bulunuyormu ?

PrometheusTR' Alıntı:
İstanbul'dan selamlar ve iyi eğlenceler :smiley:

1 Nisan'da dönüyorum, kısmetse ondan sonra etkinlik kaçırmayacağım :smiley:

Onur sende arabayı da kapattın giderken Yakup da yok ortada olsaydı takılırdık biz de onla neyse dönünde yine yaparık bir şeyler aklımda güzel etkinlikler var

Bahriyelide PMR telsiz var sanırım ancak ben Teleses mağazasından aldım, hatta Maltepe pazarında bile satılıyor, ayrıntıları telefon ile konuşalım Özcan Abi ..

Zakof' Alıntı:
.....Not: Konu dışı ama Bahriyeli de PMR bulunuyormu ?

Yavuz'dan bir haber var mı, arabası ne durumda acaba, modifikasyonları tamamladı mı acaba ???

O parkur "suburban" olmadan çok bayat kalır be ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri