Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,906
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

ceranus' Alıntı:
Bahriyelide PMR telsiz var sanırım ancak ben Teleses mağazasından aldım, hatta Maltepe pazarında bile satılıyor, ayrıntıları telefon ile konuşalım Özcan Abi ..
CB'ler PMR larla haberlesemiyor ... aractaki CB yeterli olmazmi sizce ?

Etiketler
telsiz merakı sardığında, önce PMR alarak başlamıştım işe,
ancak daha sonra farkettim ki, araçta da CB olmalıymış. çünkü
bazı araçlarda CB yok, bazılarında ise PMR, bu durumda her ikisi ile
haberleşebilmek adına, bana göre hem araçta CB olmalı, hem de elimizde
PMR. tabii bu biraz masrafı arttırıyor ancak, her türlü haberleşme şansımız oluyor...

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

eratech' Alıntı:
telsiz merakı sardığında, önce PMR alarak başlamıştım işe,
ancak daha sonra farkettim ki, araçta da CB olmalıymış. çünkü
bazı araçlarda CB yok, bazılarında ise PMR, bu durumda her ikisi ile
haberleşebilmek adına, bana göre hem araçta CB olmalı, hem de elimizde
PMR. tabii bu biraz masrafı arttırıyor ancak, her türlü haberleşme şansımız oluyor...
CB olsun PMR olsun surekli kullanilmiyor.. haliyle PMR'lar ucuz ve pratik olmasina ragmen sorun cep telefonu pilleri gibi eger uzun sureler ve sıkça kullanmiyorsaniz kısa bir sure sonra pilleri ni çöpe atıp yenilemeniz gerekiyor.... en güzel çözüm amatör telsizci lısansı alıp her ikisinide birden kullanan profosyonel cihazlar kullanmak tabii ....

MERHABA GEZİYE BENDE KATILMAK İSTİYORUM İSMİMİ EKLERMİSİNİZ ? SERDAR KARAKUŞ 3 KİŞİ JEEP KJ MT, LASTİK, U KİLİT,STRAP,VİNÇ VS.BİRDE TELSİZ ALMAK İSTİYORUM NE ALMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ? GEZİYE GELİRKEN HAZIRLIKLI OLAYIM.

TELSİZ KONUSUNU YANLIŞ İFADE ETTİM.PMR TELSİZ GEZİDE HABERLEŞMEK İÇİN YETERLİ OLURMU? VE TAVSİYE ETTİĞİNİZ BİR MARKA VE MARKAYI SATAN YER VARMI?

Teknosa'dan Midland almıştım gayet başarılı bir cihaz.100-150 tl arası fiyatlar var.Aselsan cobra'da iyi bir cihaz. Fiyat arttıkça cihazın özellikleri artıyor ama tabii ki en iyisi cb telsiz.Telsiz konusu için elektronik bölümündeki yazıları okuyabilirsiniz.Birde yazılarınızı küçük harfle yazarsanız iyi olur moderatörler büyük harfin bağırmak anlamına geldiğni söylüyorlar ;)

Görüşmek üzere :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.

Teşekkürederim.Bilmiyordum büyükharfin anlamını.Görüşmek üzere.

Ben maltepe pazarından 75 tlye bi çift pmr almıştım, laxon marka lr8 modeli, oldukça iyi iş görüyor. Turkcell, Telesis bayilerinde satılınlar 100tl, garantili. Benimki sorun çıkarmadı şimdiye kadar ama garantili bir ürün almanızı tavsiye ederim.

Önemli bilgi:

PMR ler 446 mhz de çalışyor, CB ler 27mhz. O yüzden bu iki telsiz haberleşemiyor.

gelicem bir terslik çıkmazsa. Yükseltme ve lastik işi bitti.17 cm yükseldi araç. batmaz artık kolay kolay.kilit işide hal olursa herşey tamam.Büyük oğlumla (mert) gelecem inşallah.

yavuz-çelikel' Alıntı:
gelicem bir terslik çıkmazsa. Yükseltme ve lastik işi bitti.17 cm yükseldi araç. batmaz artık kolay kolay.kilit işide hal olursa herşey tamam.Büyük oğlumla (mert) gelecem inşallah.

Artık suburban ile yolu sen açarsın bize :D

Yavuz, sevindim aracının modifiye işilemlerinin tamamlanmış olmasına sevindim, muhteşem olmuştur, maşallah diyeyim, sadece kilit kaldı diyorsun, hafata sonuna kadar bitsin lütfen o da :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.

yeh haaa, yeh haaa...! :smiley:
Let' s ride the metal horse...! :smiley:

kokteknik' Alıntı:
konuya çentiğimizi atalım mart ilk hafta gelmeye çalışalım
Gel sayende bende katılayım. ;D

Etkinliğimizin Facebook yazışma notları :smiley:

Ümit Aksoy HEP ANKARA HEP ANKARA ...iSTANBUL NE ZAMAN :(

4 saat önce · Ceranus Ceranuss İstanbul duy sesleri :smiley:)

4 saat önce · Ayşegül Güngör Evet ya.:smiley:)

21 dakika önce · M.Kemal Engürel Ankara çok çalışkan ..

3 dakika önce · Ceranus Ceranuss Teşekkür ederim Kemal Abi :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri