Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,901
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Internette ve forumda , epeyce bir araştırmadan sonra Cobra MT 975 PMR aldım. Bir manimiz olmaz da gelirsek, Akçaali'de kullanacağız.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Güle güle kullan Özcan Abi ..

Zakof' Alıntı:
Internette ve forumda , epeyce bir araştırmadan sonra Cobra MT 975 PMR aldım. Bir manimiz olmaz da gelirsek, Akçaali'de kullanacağız.

Selamlar,

Özcan abi hayırlı olsun ,

Teşekkürler Zerrin, teşekkürler Mustafa, iyi günlerde keyifle hep birlikte kullanmamızı diliyorum .

Selamlar,

kokteknik' Alıntı:
geliyim bari ;D ;D

Gelin tabi Bülent hocam , Kayserili arkadaşları görmek isteriz. Birde siz bir ara benzin bidonu satıyordunuz metal olanlardan, elinizde varsa bitanede ondan alalım sizden, yada sizin araçtakine göz koyalım. :smiley:

Zakof' Alıntı:
Teşekkürler Zerrin, teşekkürler Mustafa, iyi günlerde keyifle hep birlikte kullanmamızı diliyorum .

Selamlar,

Biz erkenden gidiyoruz değilmi? Kahvaltıyı orda yapalım,

Zakof' Alıntı:

Selamlar,

Özcan abi, güle güle kullan, aynısından bendede var, başarılı bir PMR. Bu arada bende President CB'mi aldım. Gezide deneyeceğim.

VARHUB' Alıntı:
Özcan abi, güle güle kullan, aynısından bendede var, başarılı bir PMR. Bu arada bende President CB'mi aldım. Gezide deneyeceğim.

sorması ayipp kaç pare ???

yavuz-çelikel' Alıntı:
sorması ayipp kaç pare ???

Yavuz hangisini diyon bilmiyom ;D ama Cobra PMR'ın fiyatı aşağı yukarı 160 -170 TL civarlarında, President Johnson II ´+ Dakota anten + çakmak kablosu 410 TL'ye geldi.

president i diyordum. 410 tl baya iyiymiş.

250 civaRı diye biliyordum

Yani pahalı mı ucuz mu tam bilmiyorum ama sitede geçenlerde bir kampanya görmüştüm, orada başka bir anten ile 350 TL idi. Fakat bu Dakota anteni güçlü ve başarılı olduğu için aldık(arkadaş tavsiyesi, ben telsizden hiç anlamam da ;D) o sebeple hepsi beraber 410 TL'ye geldi.

hayırlı olsun. şu strazburg daki yermi satıyo onu.

Mustafa, hepimiz erken gidiyoruz, ama kahvaltı için zaman ayırabilecekmiyiz bakalım, belkide hemen parkura gireriz ;D

msmt' Alıntı:
Biz erkenden gidiyoruz değilmi? Kahvaltıyı orda yapalım,

Murat, CB telsizini güle güle kullan, sevindim, umarım uygun almışsındır..

VARHUB' Alıntı:

Ya bunu bana Tolga(tolgameltem) İstanbul'dan getirdi, kendisinede aldı. Yine sitemizin üyesi olan Mahmut beyden almış. Haftasonu o da geliyor, daha ayrıntılı anlatır sana.

Listemizi güncelleyelim .

Bülent adını ekliyorum listeye ama aracını bilmiyorum ;D

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR