Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,624
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ellerine saglik kardeşim.

Etiketler

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

eline sağlık Çağlar......

o kadar çok lambanın arasında nereden gördün onu....zaten yeterince var, bir lamba eksik farketmez herhalde... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
eline sağlık Çağlar......

o kadar çok lambanın arasında nereden gördün onu....zaten yeterince var, bir lamba eksik farketmez herhalde... ;D ;D

abi sanada yapalım bol ışıklı bi ambians. :D

biz severiz öyle şenlikli ışıltılı gece yolculuklarını ;D ;D

1. Toyota buluşması: İstanbul-Şile
2. Toyota buluşması:Adapazarı-Ercova yaylası
3. Toyota buluşması:Bursa-Ericek yaylası
4. Toyota buluşması:Bursa-Kendir Yaylası

Toyota ailelerle buluşma:Bolu-Mudurnu sünnet gölü

;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
abi sanada yapalım bol ışıklı bi ambians. :D

biz severiz öyle şenlikli ışıltılı gece yolculuklarını ;D ;D
ağaların elleri tutulmaz.... ;D..bize de çorbadan dönenin kaşığı kırılsın demek kalıyor.... ;)

Eksik bir gezi olmuş hiç beğenmedim. Niye mi??? Çünkü ben yokum gelemedim de ondan :'( :'( :'(

Şaka bir yana tebrikler yine başarılı bir organizasyon ve eğlenceli bir faaliyet olmuş.

Neyse fotoğraflarla idare edeceğiz artık.

Heytem Abi merhaba,gelemeyişine üzüldüm,gözlerimiz seni aradı.

recep cumadanmı geliyım c.tesi derken c.tesi 07.30 yenikapı mudanya bileti aldım.hatta senlede konuştum. cadırı monte ettım kamp malzemelerını toparladım.tam webastoyu takarken cok cok yakın bir arkadaşım babasını kaybetti. zaten arkadaiımda ılk benı aradı hekese haber ver deyınce kamp işi yattı.soz verıpte gelemedığm icin tum arkadaslarımdan tek tek ozur dilerım.gelememe sebebim sadece budur.belliki kamp guzel gecmis

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
recep cumadanmı geliyım c.tesi derken c.tesi 07.30 yenikapı mudanya bileti aldım.hatta senlede konuştum. cadırı monte ettım kamp malzemelerını toparladım.tam webastoyu takarken cok cok yakın bir arkadaşım babasını kaybetti. zaten arkadaiımda ılk benı aradı hekese haber ver deyınce kamp işi yattı.soz verıpte gelemedığm icin tum arkadaslarımdan tek tek ozur dilerım.gelememe sebebim sadece budur.belliki kamp guzel gecmis

Heytemcan gönüller bir olsun..Başınız sağ olsun kardeşim..

RedlinE' Alıntı:
ilk sogucak
sonra bolu aile kampi
sonra tekrar bursa
bu kamp 4 etti.
Arada ki kuçukler hariç

süpermiş mücahit bey peki gezebilir de var mı fotoğrafları bu gezilerin görmek isterim. ama ben biraz kayboluyorum forumda. bulamıyorum kolay kolay aradığım konuları. birde forum bende çok çok yavaş. zor açılıyor sayfalar sorun bendemi acaba?

Yavas kısmı herkezı kasıyor foruma gırıs de azaldı muhabbbette resım yuklemıyo arkadaşlar bakalım hayırlısı
gezıler kısmına bakarsanız baslıklar ordadır.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
...tam webastoyu takarken...

Aman abi,bi webasto yetti zaten ;D ;D
Tabi işin şakası :D

Başınız sağolsun bu arada abi

Heytem abi gormedim.
teşki gelebilseydin saglik olsun. Arkadaşimizinda başi sag olsun.

İstanbul gurubu zayif kaldik bu sefer sen gelmeyince diger arkadaşlarda gelmedi.
Gerçi ben temsil ettim sizi ama
Özlemiştim özlem giderirdik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR