Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,627
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Şaka yaptı adamlar atlamayin kefal gibi l 200 cikti o boş boş kasasiyla biz çikamicaz. Zemin temiz duz kardan korkmam. Ha ne olur bir araç onde yara yara gider. o araç degişilir. Ama kar ustu gecelemeli kamp ruzgarda varsa bozar beee

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

fissek' Alıntı:
Arkadaş kamp alanında 50cm den fazla kar varmış,keşke 11-12 aralık ta yapsaymışız. :(
abi eyer bu hafta olsaydı o kamp emin ol kimse çıkamazdı yolu açtırmadan yada daha aşağılarda yer beyenirdik kendimize niyemi dersen akşam boğazova yaylasına gidelim dedik yola çıktık 9 jeep tel çekmez yukarlarda uydu telefonu ile mustafa abi aradı rubiconla kalmış arkada zincirler takılı gönderdik gündüz 4 çeker büyük bir traktör çağırdık tabi o sırada biz yola devam ettik rubiconun kaldığı yere kadar gittik ama 3 jip diğerleri çok aşağıda kaldı pajero l 200 ve defender traktör geldi biz o sıra önden biraz yürüdük ve artık imkansız gitmek traktör öne geçti biz arkadan devam ettik ve boğazovaya 1 km kala kar kalınlığı 1 metre traktör zorlanıyor önden giderken şuuan o kamp yaptığımız yerde daha fazla akr vardır link atıyorum buyrun bakın kar nasılmış http://www.facebook.com/profile.php?id=1391310215

çok güzel bir gezi olmus. fotoları cekenlerin ellerine sağlık. çok özendim. pylaştığınız için teşekkurler.

fissek' Alıntı:
Arkadaş kamp alanında 50cm den fazla kar varmış,keşke 11-12 aralık ta yapsaymışız. :(

Vay vay,gelde evde otur şimdi bakalım ;D

arkadaşlar toyota muhabbeti burayamı taşındı bende kaç gündür toyota muhabetinde tık yok ne oluyor dedim buraya yönlendirdi muhabbeti burdanmı devam ettiriyoruz.(yoksa kaçırdığım bir şey mı oldu ::smiley: ::smiley: ::smiley: )yada bizim jeton köşelimi ;D ;D ;D ;D

erkancim yuruyus fotolarini mail adresine atacagim, biraz tembellik ettim kusura bakma...

pandipieri' Alıntı:
erkancim yuruyus fotolarini mail adresine atacagim, biraz tembellik ettim kusura bakma...

Yok yaw ne kusru :smiley:
Ne zaman müsait olursan atarsın Serkan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR