Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,627
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Herkese selam,

Fotolardan çok eğlendiğiniz ve güzel bir organizasyonla ,güzel yerler gördüğünüz belli .... gelemediğim için üzgünüm ,,inşallah bir dahaki sefere..

selamlar.

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

RedlinE' Alıntı:
Bir tanede çig bir adam çiksinda gurubun huzurunu kaçirsin. yok olmadi bu seferde dahada olmaz içende gezende şakalaşanda konuşanda tartişanda hepsi olmasi gereken kadardi.
Arabami seviyorum markasinida seviyorum en çokda bana sagladigi dostlari seviyorum.
Herkez ayri dunyalarin insanlari ama kampta herkez birbirini tamamliyor.

aynen :smiley:

sadece bir araba çok gürültü çıkartıyordu kırmızı onuda uzaklaştırınca huzuuuurrrr ;D ;D ;D

Nazar değmesin gurubumuza, gerçekten bu kadar uyum olur, seviyorum sizleri. :smiley:

Çok güzel gezi olmuş. soğuklar başlamadan keyfini çıkarmışsınız yaylanın :D keşke bende gelebilseydim. fotoğraflar çok özendirici. hele gece ateş falan.
Birşey merak ettim. başlıkta geleneksel yazıyor. geleneksel olması için daha önce de düzenlenmiş olması lazım. bu kaçıncı toplantınız? daha önceki buluşmalarında fotoğrafları varmı?

bir keresinde bir afişte görmüştüm.. " Birinci Geleneksel Bilmemkimler Şenliği" ;D ;D ;D yoksa sizinki de böyle birinci geleneksek mi? ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley:

ilk sogucak
sonra bolu aile kampi
sonra tekrar bursa
bu kamp 4 etti.
Arada ki kuçukler hariç

RedlinE' Alıntı:
Bir tanede çig bir adam çiksinda gurubun huzurunu kaçirsin. yok olmadi bu seferde dahada olmaz içende gezende şakalaşanda konuşanda tartişanda hepsi olmasi gereken kadardi.
Arabami seviyorum markasinida seviyorum en çokda bana sagladigi dostlari seviyorum.
Herkez ayri dunyalarin insanlari ama kampta herkez birbirini tamamliyor.

İyiki varsınız dostlarım..Hepiniz sevgiyle kalın..

devam edeyim az kaldı.

ayrıca recep çok güzel rota hazırladın bize tekrar sağol.. fotolar 10 da birini ancak anlatıyordur.hele cmtesi kampa dönüş yolundaki sahne çok güzeldi çekemedim.anlatayım herkes kafasında canlandırsın ;D ;D

sağ tarafımız dağ orman ,yapraklar dökülmüş, kırmızı,turuncu...bol oksijen...yol çok dar tam bir araclık...sol altımızda dere akıyor dinlendirici sesiyle ,buz gibi berrak, alabalıkların arayıpta bulamadığı ortam..

önde giden 80 in altından yapraklar havalanıyor ,olanca renkleriyle. araclarda ortamın güzelliğinin farkında ,hiç ses çıkarmadan,, doğanın huzurunu bozmadan ilerliyorlar rölantide....

sağlığımız elverdikçe yapmalıyız böyle organizasyonlar, şu 3 günlük dünyada.

recep bak sizin oralar şair etti beni ;D ;D ;D

DSC_1585.jpg

DSC_1587.jpg

DSC_1588.jpg

DSC_1590.jpg

DSC_1592.jpg

türkiyenın neresınde olursak olalım...sorunlarımıza çare buluyoruz... antalya ekibi gelirken araclardan biri arızalandı.. (araç toyota değil) .inegölden ekrem kardeşimi aradık bize bozüyükten bir tamırci ayarladı... işimizi kısa surede hallettık... neredeyse her vilayette dostlarımız oldu.... antalyaya yolu düşen herkezi beklıyoruz..

inegölden EKREM VE MEHMET AMCAYA bize orada göstermış oldukları misafir perverlıkten dolayı teşekkür ediyorum...

bursa dan RECEP VE MUSTAFA abiyede tesekkur ediyoruz...

çağlar' Alıntı:
devam edeyim az kaldı.

ayrıca recep çok güzel rota hazırladın bize tekrar sağol.. fotolar 10 da birini ancak anlatıyordur.hele cmtesi kampa dönüş yolundaki sahne çok güzeldi çekemedim.anlatayım herkes kafasında canlandırsın ;D ;D

sağ tarafımız dağ orman ,yapraklar dökülmüş, kırmızı,turuncu...bol oksijen...yol çok dar tam bir araclık...sol altımızda dere akıyor dinlendirici sesiyle ,buz gibi berrak, alabalıkların arayıpta bulamadığı ortam..

önde giden 80 in altından yapraklar havalanıyor ,olanca renkleriyle. araclarda ortamın güzelliğinin farkında ,hiç ses çıkarmadan,, doğanın huzurunu bozmadan ilerliyorlar rölantide....

sağlığımız elverdikçe yapmalıyız böyle organizasyonlar, şu 3 günlük dünyada.

recep bak sizin oralar şair etti beni ;D ;D ;D

Kardeş sen sanatçı ruhuna sahibsin ondandır, ;)

... ;D

toyota gibi adam ahmet abiyle benim fotolar bitti.

DSC_1684.jpg

DSC_1685.jpg

DSC_1686.jpg

DSC_1687.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR