Nihayet net biraz hızlandı da şöyle bir taradım sayfaları. Geçen hafta şu saatlerde Antalya Grb ile İnegölde buluşmuştuk zaman çabuk geçiyor.
Gerçektende bu grupla heryere gidilir nazar değmesin tüm arkadaşlarım benim için ayrı bir kıymet.Hele şöyle 7 günlük bir gezide neler neler daha yapılabilir kimbilir.
Bu grubun oluşmasında ve geleneksel hale gelmesinde bugüne kadar emek sarfetmiş ve etmekte olan tüm dostlarıma ve ayrıca bu mükemmel buluşmada bize bu ortamı sağlayan Recep arkadaşım ve kardeşlerine , İnegöl den Ekrem arkadaşıma sonsun teşekkür ediyorum. En en kısa sürede şöyle heybetli bir kar kampı organizasyonu bekliyorum kendilerinden sıcağı sıcağına.
Birde özellikle görseller için emek sarfeden ve bizler ile paylaşan tüm arkadaşlarıma da çok teşekkürler ellerinize sağlık hepsi nefis.
Ayrıca Osman arkadaşıma beni kanala soktuğu için
( 31 lastik ve standart araç ile) ve Erkan arkadaşıma sihirli parmak hareketleri ile beni kanaldan çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. ;D ;D ;D
En çok teşekkürde benim emektar BJ60 ıma yaşına başına bakmadan gençlerden geri kaldığı yok ;D
Beyler hepinizi çok seviyorum sizler ile çıkarım her yola