Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,633
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Cihan kamp alanında kanalda kalan bir aracı çektiydi,yok mu o anın resimleri? ;)
Hani bütün toyotaların artikülasyonlarına bakmak için geçtikleri, çadırların yanındaki kanal. ;D

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

yusuf abı arabadır en nıhayetinde hiç sıkıntı yapmam kendıme ;D zaten ole bı sıkıntım olsa sökerdım stıcker ı ;D

fissek' Alıntı:
Cihan kamp alanında kanalda kalan bir aracı çektiydi,yok mu o anın resimleri? ;)
Hani bütün toyotaların artikülasyonlarına bakmak için geçtikleri, çadırların yanındaki kanal. ;D

bnm araba oluyo o sanırım ;D abi kilit çalışmadı arabanın suçu ne ;D

Haklısın Tolga cım bütün suç Arb nin yada tesisatını yapanın. ;)
Senin hortum ya delinmiş,yada rekorlardan biyerden hava kaçırıyor.

abı bugun gosterıcem bakalım... war bı sıkıntısı ama çözicez recep abi ;D

Nihayet net biraz hızlandı da şöyle bir taradım sayfaları. Geçen hafta şu saatlerde Antalya Grb ile İnegölde buluşmuştuk zaman çabuk geçiyor.

Gerçektende bu grupla heryere gidilir nazar değmesin tüm arkadaşlarım benim için ayrı bir kıymet.Hele şöyle 7 günlük bir gezide neler neler daha yapılabilir kimbilir.

Bu grubun oluşmasında ve geleneksel hale gelmesinde bugüne kadar emek sarfetmiş ve etmekte olan tüm dostlarıma ve ayrıca bu mükemmel buluşmada bize bu ortamı sağlayan Recep arkadaşım ve kardeşlerine , İnegöl den Ekrem arkadaşıma sonsun teşekkür ediyorum. En en kısa sürede şöyle heybetli bir kar kampı organizasyonu bekliyorum kendilerinden sıcağı sıcağına.

Birde özellikle görseller için emek sarfeden ve bizler ile paylaşan tüm arkadaşlarıma da çok teşekkürler ellerinize sağlık hepsi nefis.

Ayrıca Osman arkadaşıma beni kanala soktuğu için :D :D :D( 31 lastik ve standart araç ile) ve Erkan arkadaşıma sihirli parmak hareketleri ile beni kanaldan çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. ;D ;D ;D

En çok teşekkürde benim emektar BJ60 ıma yaşına başına bakmadan gençlerden geri kaldığı yok ;D

Beyler hepinizi çok seviyorum sizler ile çıkarım her yola ;)

Valla bu toyotacılar da arabaları gibi yani hepsi toyota gibi adam. :D
Ama şunu da söylemeliyim ki kamplara gittiğimiz diğer marka araç kullanan dostlarımızı da ben dışarda bırakmayaıp onlar içinde toyota gibi adamlar diyorum. Sanırım bu konuda itiraz etmezler. ;D

aozturk' Alıntı:
Nihayet net biraz hızlandı da şöyle bir taradım sayfaları. Geçen hafta şu saatlerde Antalya Grb ile İnegölde buluşmuştuk zaman çabuk geçiyor.

Gerçektende bu grupla heryere gidilir nazar değmesin tüm arkadaşlarım benim için ayrı bir kıymet.Hele şöyle 7 günlük bir gezide neler neler daha yapılabilir kimbilir.

Bu grubun oluşmasında ve geleneksel hale gelmesinde bugüne kadar emek sarfetmiş ve etmekte olan tüm dostlarıma ve ayrıca bu mükemmel buluşmada bize bu ortamı sağlayan Recep arkadaşım ve kardeşlerine , İnegöl den Ekrem arkadaşıma sonsun teşekkür ediyorum. En en kısa sürede şöyle heybetli bir kar kampı organizasyonu bekliyorum kendilerinden sıcağı sıcağına.

Birde özellikle görseller için emek sarfeden ve bizler ile paylaşan tüm arkadaşlarıma da çok teşekkürler ellerinize sağlık hepsi nefis.

Ayrıca Osman arkadaşıma beni kanala soktuğu için :D :D :D( 31 lastik ve standart araç ile) ve Erkan arkadaşıma sihirli parmak hareketleri ile beni kanaldan çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. ;D ;D ;D

En çok teşekkürde benim emektar BJ60 ıma yaşına başına bakmadan gençlerden geri kaldığı yok ;D

Beyler hepinizi çok seviyorum sizler ile çıkarım her yola ;)

Ahmet abi,biz bişey yapmadık sadece biraz kafa patlattık, birkaç günümüzü ayırıp gerekli yerlere bilgi verdik.Esas siz abi, uzak yakın demeden, üşenmeyip Türkiye nin heryerinden buraya geldiniz.Biz size teşekkür ederiz. :smiley: Ayağınıza sağlık. :smiley:
Kar kampı siz ne zaman isterseniz,bir sinyal çakın biz ayarlarız. ;)

ahmet abicim seni seviyorum..... co-pilotu nuzada ayrıca slm lar....

Bakkan' Alıntı:
Valla bu toyotacılar da arabaları gibi yani hepsi toyota gibi adam. :D
Ama şunu da söylemeliyim ki kamplara gittiğimiz diğer marka araç kullanan dostlarımızı da ben dışarda bırakmayaıp onlar içinde toyota gibi adamlar diyorum. Sanırım bu konuda itiraz etmezler. ;D

tamam size bişe demiyom yoyota gibi adamlarsınız ama seden kızım asla kabul etmiyo burak diyo olmaz benim babam LAND gibi adam :D :D :D

Tarik kalibinin adami ol dostum. yalan konusma kizin agzindan bir tek oyle kelime cikmadi. Kiza iki kelime soyledim ama iki dogru kelime canim benim tamam dedi. Kiz cagiz o yasta gordu dogruyuda sen kala kastiriyosun.
Gelinime baski yapma :smiley:

herkese slm
bendeki görselleri atmıya başlıyorum geç oldu kusura bakmayın
[attachment=1]

y-e1.jpg

y-e3.jpg

y-e4.jpg

y-e6.jpg

y-e8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.