Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,634
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

ben dun gece catladim fotolari yukleyene kadar, ama su var ulkenin yurt disi cikislarinda da sorun var, genel bir yavaslik soz konusu ulke genelinde...

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

RedlinE' Alıntı:
Bir tanede çig bir adam çiksinda gurubun huzurunu kaçirsin. yok olmadi bu seferde dahada olmaz içende gezende şakalaşanda konuşanda tartişanda hepsi olmasi gereken kadardi.
Arabami seviyorum markasinida seviyorum en çokda bana sagladigi dostlari seviyorum.
Herkez ayri dunyalarin insanlari ama kampta herkez birbirini tamamliyor.

niye atmadılarmı seni kamptan dısarı ;D ;D

ya Tolga sende ayıp ediyorsun arızalanmış tyt fotografı filan konurmu biz koyuyormuyuz ;D ;D ;D

abı nedense hep o karelere denk gelmısım ;D olsun olsun ;D arızada yapsa o toyota bızım toyotamızdır ;D

uleeen biz sizin "bu araclar toyota yapilmistir" yazilari olan arabalarinizin fotolarini koymadik siz dedikodu yapiyosunuz... hainlerrrr :smiley:

abı kasıtlı koymadım ben ;D okadar resım cekmısım arada onlarda kaynamıs ;D

pandipieri' Alıntı:
uleeen biz sizin "bu araclar toyota yapilmistir" yazilari olan arabalarinizin fotolarini koymadik siz dedikodu yapiyosunuz... hainlerrrr :smiley:

sen koymadında koyanlar oldu ;D ben belden aşağı vurmam ;D

sadece keşke mücahitin arabasının altına saklanan uçağın sesini videoyla kaydetseymişim onu yapmadığıma yanıyorum ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
sen koymadında koyanlar oldu ;D ben belden aşağı vurmam ;D

sadece keşke mücahitin arabasının altına saklanan uçağın sesini videoyla kaydetseymişim onu yapmadığıma yanıyorum ;D ;D ;D

bak kacirmisim o fotolari... :D

hep kaynak olur bu işler tolgacım serkan abinin dediği gibi çok kare var bak daha ben atış yapmadım ona göre

atış serbest yusufum :D :D

Aeızalandı denilen Toyota hakkında bilgi:

Araç sahibi fotoğrafda görülen noktaya 2 çekerde geldiği için araç aşırı zorlanmadan dolayı hararet yapmıştır.Ayrıca araç yeni satın alınmış olup bakımları daha doğrusu ayarları tam yapılmadığından dolayı,sibop ayarının ve enjektörlerinin düzensiz çalışmasından dolayı,kasıntılı gitmektedir.O rampadan sonra araç yoluna devam etmiştir. ;D

Not:Başlangıç noktasından,o noktaya kadar 2 çeker gelecek araç varmı hararet yapmadan merak ettim. ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR