Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Bu güzel açıklamadan sonra geçen seneki vdeoyuda izleyelim ara gazı olsun :smiley: ;) :D 8)

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-izmitte/1279080

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Arkadaşlar,özellikle İstanbul'dan cumartesi gelicek olan dostlarımız için;
Pendik-Yalova hattındaki sabah 08:15 e yer ayırtlamaları iyi olur.
Buna göre saat 09:00 da Yalova'da olunacağı düşünülürse,saat 09:30-09:45 gibide buluşma alanında olunabilecek.
Bu durumda saat 10:00 teker dönerse iyi olur.
Havanın erken karardığı düşünüldüğünde,kampın tadını çıkarmak için böyle düşünüldü. :smiley:

erkancım beklediğim yazı buydu.daha bunun uzerıne bisey yazılmaz.cumartesi goruşmek uzere

Erkan herşeyi yazmış, :smiley:
Buluşma noktasını bende kısaca tarif edeyim,İstanbul istikametinden Bursa ya girişte,otoban ayrımı var İzmir, Ankara diye orayı geçiyorsunuz.1 km sonra sağda büyük bir alış veriş merkezi var,adı ASMERKEZ.Bunun arka bahçesi çok geniş,rahat rahat orada toplanırız.

Birde eğer isterseniz,kamp alanına yiyecek serviside yaptırabiliriz.Yani bu işi yapan arkadaşlar var,orada yiyecek bişeyler hazırlayabilirler,aynı zamanda meşrubat,çay serviside yaparlar.Antalya daki kampta çok faydalı olmuştu.Özellikle sabah kahvaltısında.

fissek' Alıntı:
Birde eğer isterseniz,kamp alanına yiyecek serviside yaptırabiliriz.Yani bu işi yapan arkadaşlar var,orada yiyecek bişeyler hazırlayabilirler,aynı zamanda meşrubat,çay serviside yaparlar.Antalya daki kampta çok faydalı olmuştu.Özellikle sabah kahvaltısında.

Recep bu mümkünse süper olur..

Bencede harika olur, yemekle uğraşılmaz.

fissek' Alıntı:

THE FARUK' Alıntı:
Recep bu mümkünse süper olur..
Abi inşallah oda olacak. :smiley:
Arkadaşlar ile konuşayım sorun olmaz diye düşünüyorum,çünkü bu işi yapıyorlar.

Buluşma yerinide belirtelim,kafalardan silinsin..

bursa toyota bulu?ma NOKTASI.jpg

Birde arkadaşlar jandarmaya vermek için isim listesi lazım bana.Burada var ama yanlarına TC nosuda yazmamı istediler.Burada yazmak doğru olmaz heralde.Nasıl yapalım.?

fissek' Alıntı:
Birde arkadaşlar jandarmaya vermek için isim listesi lazım bana.Burada var ama yanlarına TC nosuda yazmamı istediler.Burada yazmak doğru olmaz heralde.Nasıl yapalım.?

Her ilden birer arkadaşımız bu durumu üstlenir,Antalya grubunu ben listelerim, yada buluşma nuktasında listelenir recepcan..

fissek' Alıntı:

herkes özel mesaj atabilir orada bu tür teferruatlarla uğraşmamak için

THE FARUK' Alıntı:
Her ilden birer arkadaşımız bu durumu üstlenir,Antalya grubunu ben listelerim, yada buluşma nuktasında listelenir recepcan..
Tamam abi,her ilden ayrı arkadaşlar liste hazırlayıp bana yollarsanız daha iyi olur.Son güne kalırsa,birde onun telaşını yapmayız.

fissek' Alıntı:
Tamam abi,her ilden ayrı arkadaşlar liste hazırlayıp bana yollarsanız daha iyi olur.Son güne kalırsa,birde onun telaşını yapmayız.

Antalya grubunu ben üstlendim..
İstanbul grubunu erkan kardeşim..
Ankara grubunuda çağlar kardeşim üstlenir..Hafta başında da sana özelden yada faxs la iletiriz kardeşim..

THE FARUK' Alıntı:
Antalya grubunu ben üstlendim..
İstanbul grubunu erkan kardeşim..
Ankara grubunuda çağlar kardeşim üstlenir..Hafta başında da sana özelden yada faxs la iletiriz kardeşim..
Tamam abi, bu işte halloldu. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri