Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

tamam ya tamam gelmiyoz işte
ama, eğer, sanursam, galiba gelirsem toyotanı her konuda denerim sonra demedi deme
aman tarık kırarsın oraya girme batarsın dersen karışmam haaaa ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Seni bozar benim araç dostum içine oturunca 10 dakka maymun olursun kendine gelemezsin.

Sizin tenekecilerin kralina kullandirdim araci dedigi tek laf bu araç beni bozar yolda kalmaz oldu.
Hem senin kiçin rahat etmez bizim koltuklar isitmali karinca derisi bozar seni
Arazide giderken size altan yay girecek mekanizma ileri gelecek koltuk yana yatacak alişiksinizdir şimdi

tolgameltem' Alıntı:
1 - Erkan Baydemir............... CDM-SUBARU------------------------------- 2. kere mucahit kardeşimi satiyorum. ALLAH cezami verecek.
2 - Burak Akkan .................. Bakkan .......................................UZJ100 (VX100)
3 -heytem dagıstanlı..............sılverado...................................---kzj 70
4 -tugsan moral....................tugsan........................................fzj 80
5 -çağlar şişman....................çağlar.........................................fzj80
6 -Ahmet Öztürk..................aozturk.......................................BJ60
7 -Tolga Selik..............
8 -Faruk Kayhan...................The Faruk....................................VX 100
9 - Cem Tasçıoglu ................cemtascioglu................................FJ40
10- Burak Alkan................
11- Kürşad Ergan ..................kurşat........................................cem co-pilot
12-Cihan Ülker......................cihan..........................................VX 100
13-Barbaros Sayıl...................bsayıl..........................................ahmet abi co-pilot
14-Ahmet Demir...................Ahmet07....................................HDJ 80
15- İsmail Dönmez ................mdr...........................................fzj80
16- Serkan SAYGAN..............pandipieri....................................VX 100
17-Erkan Okumuş.................simurg2.......................................BJ75
18- Gökhan Yıldırım...............gokhanlro.....................................HZ 80
19-Murat & Uğur..................damast...........
20-Lokman Yavuz ................lokman........................................Hılux
21-Nuri Tetik
22-Yusuf Erdem..................yusuf..........................................vx 80
23-Osman GÖKÇENOĞLU......osman........................................faruk abi co-pilot
24-Mustafa DEMİREL............Mustafad.....................................Hılux LN65
25-Umut Çelikel..................umutcelikel...................................BJ60
26-Ali ÖZCAN.....................MUDANYALI.................................86 LN65 Hilux ( Recep Abi'nin 22.yardımcısı)
27-Emrah Artarslan .............61..............................................hj 60 1987
28-Recep Öztürk................fissek..........................................HDJ 80
29-Ahmet Öztürk................................................................93 LN65 Hilux
30-Mustafa Erkişi..................................................................96 LN65 Hilux.
31-Şükrü Fırat......................................................................vx100
32-Kenan YAMA.................kenanyama..................................VX80
33.Binali Genç.....................PROF11 .....................................4Runner
34.Olcayto Gezer................olcaytogezer................................VX 80
35-Mustafa Zor....................mustafazor..................................FJ45
36-Tolga.............................tolgameltem................................Cihan co pilot

51-Fahri Öztürk..................endüstri.......................................LN106 Hilüx
52-Bayram bolat.................Bayram.......................................VX 80
53-Mucahit Maden..............Redline.......................................HDJ 80
54-Burak AYVAZ ...............eko ...........................................hilüx

RedlinE' Alıntı:
Seni bozar benim araç dostum içine oturunca 10 dakka maymun olursun kendine gelemezsin.

Sizin tenekecilerin kralina kullandirdim araci dedigi tek laf bu araç beni bozar yolda kalmaz oldu.
Hem senin kiçin rahat etmez bizim koltuklar isitmali karinca derisi bozar seni
Arazide giderken size altan yay girecek mekanizma ileri gelecek koltuk yana yatacak alişiksinizdir şimdi

yuhhh be iyice at arabası ettin be
ayıp ayıp sen bana deseydin öyle bişe ben direk tenekede olsa sana kurban olsun derdim
işte klasik bir yoyotacı örneği ne diyem
gelmeyomda binmeyomda senin yoyona çakma laz yürü git :D :D

1 - Erkan Baydemir............... CDM-SUBARU------------------------------- 2. kere mucahit kardeşimi satiyorum. ALLAH cezami verecek.
2 - Burak Akkan .................. Bakkan .......................................UZJ100 (VX100)
3 -heytem dagıstanlı..............sılverado...................................---kzj 70
4 -tugsan moral....................tugsan........................................fzj 80
5 -çağlar şişman....................çağlar.........................................fzj80
6 -Ahmet Öztürk..................aozturk.......................................BJ60
8 -Faruk Kayhan...................The Faruk....................................VX 100
9 - Cem Tasçıoglu ................cemtascioglu................................FJ40
11- Kürşad Ergan ..................kurşat........................................cem co-pilot
12-Cihan Ülker......................cihan..........................................VX 100
13-Barbaros Sayıl...................bsayıl..........................................ahmet abi co-pilot
14-Ahmet Demir...................Ahmet07....................................HDJ 80
15- İsmail Dönmez ................mdr...........................................fzj80
16- Serkan SAYGAN..............pandipieri....................................VX 100
17-Erkan Okumuş.................simurg2.......................................BJ75
18- Gökhan Yıldırım...............gokhanlro.....................................HZ 80
20-Lokman Yavuz ................lokman........................................Hılux
21-Nuri Tetik
22-Yusuf Erdem..................yusuf..........................................vx 80
23-Osman GÖKÇENOĞLU......osman........................................faruk abi co-pilot
24-Mustafa DEMİREL............Mustafad.....................................Hılux LN65
25-Umut Çelikel..................umutcelikel...................................BJ60
26-Ali ÖZCAN.....................MUDANYALI.................................86 LN65 Hilux ( Recep Abi'nin 22.yardımcısı)
27-Emrah Artarslan .............61..............................................hj 60 1987
28-Recep Öztürk................fissek..........................................HDJ 80
29-Ahmet Öztürk................................................................93 LN65 Hilux
30-Mustafa Erkişi..................................................................96 LN65 Hilux.
31-Şükrü Fırat......................................................................vx100
32-Kenan YAMA.................kenanyama..................................VX80
33.Binali Genç.....................PROF11 .....................................4Runner
34.Olcayto Gezer................olcaytogezer................................VX 80
35-Mustafa Zor....................mustafazor..................................FJ45
36-Tolga.............................tolgameltem................................Cihan co pilot
40 Recep altay BJ 75
41-altan altay altay 41 VX100
51-Fahri Öztürk..................endüstri.......................................LN106 Hilüx
52-Bayram bolat.................Bayram.......................................VX 80
53-Mucahit Maden..............Redline.......................................HDJ 80
54-Burak AYVAZ ...............eko ...........................................hilüx

toyota m yok ama oraya gelip seyretmek vede fotoğraflamak istiyorum.İst dan ev pendik iş şişili de haberiniz olsun.Kazanmak ta var farkına varmamak ta var ilgili en ve enilgili arkadaşlara DUYURULUR.Mehmed takipteyim..

21-Nuri Tetik
28-Recep Öztürk................fissek...........................................HDJ 80
29-Ahmet Öztürk.................................................................93 LN65 Hilux
30-Mustafa Erkişi...................................................................96 LN65 Hilux.
31-Şükrü Fırat.......................................................................vx 100
32-Kenan YAMA.................kenanyama...................................VX 80
35-Mustafa Zor....................mustafazor..................................FJ 45
37-Burak AYVAZ ...............eko .......................................... .hilüx
38 Recep altay....................hizli recep :smiley:............................... BJ 75
39
40
41-altan altay..................... altay 41..................................... VX100
42
43
44
45
47
48
49
50

ben istanbul dan katılıcam buluşmaya ve belli bir program oluşturuldu mu nerde toplanılıcağı yada nasıl gidiliceği hakkında

yol haritalari koyulur. Cogunluk cumadan gidecekmiş erken saatte ben ogleden sonra kaçarim diyorum cumadan son haftaya girilsin. Kesinleşir.

RedlinE' Alıntı:
yol haritalari koyulur. Cogunluk cumadan gidecekmiş erken saatte ben ogleden sonra kaçarim diyorum cumadan son haftaya girilsin. Kesinleşir.

peki cumartesi sabhtan katılsam biraz geç kalmış olurmuyum çünki topluluk önceden sağlanırsa yapılacak olan programı kaçırabilirim diye düşündüm

Gezi kamp gezisi olacagi için oynamak amaçli kamptan çok uzaklaşilmaz. O konuda sikinti olmaz .

Arkadaşlar,
Grup Cuma ve Cumartesi olarak ikiye ayrılıyor.
Yani istiyen bi grup Cumadan gidip 2 gece kamp atıcak.
İsteyen diğer grup ise Cumartesi günü gelicek.

Buluşma yerleri,saati gibi bilgileri bu hafta içinde belirticez.

Bu belirtilen yer ve saatlerin dışında gelicek olan arkadaşlar içinde yine,kamp alanının tarifi yol bilgisi gibi bilgileri burda vericez ;)

Kamp alanını işaretli olan yer.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• Kendir yaylası.kmz
    719 bayt · Görüntüleme: 132

tüm offroad sevenlere merhaba inegöl ekrem aydın recep beyin daveti ile inegöl ekibi olarak recep beyin görüşleriyle birlikte araç sayısına karar vericez bir aksilik olmaz ise bizde katılıcaz ve inegöl tarafından gelicek araçları karşılayıp kısa yoldan kendir yaylasına çıkartıcaz detayları görüşmek üzere selamlar..

adaeada' Alıntı:
tüm offroad sevenlere merhaba inegöl ekrem aydın recep beyin daveti ile inegöl ekibi olarak recep beyin görüşleriyle birlikte araç sayısına karar vericez bir aksilik olmaz ise bizde katılıcaz ve inegöl tarafından gelicek araçları karşılayıp kısa yoldan kendir yaylasına çıkartıcaz detayları görüşmek üzere selamlar..
Ekrem bey tekrar teşekkür ederim. :smiley:
Arkadaşlar,Ekrem arkadaşım kamp atacağımız bölgeyi ve etrafını çok iyi biliyorlar.Kendilerinden bize yardımcı olması rica ettim oda bizi kırmadı. :smiley: Kamp alanı çevresinde,Uludağın güney eteklerinde size gezi parkuru hazırlayacağız.Çok güzel manzaralar var, fotograf makinelerinizi unutmayın. ;)
Ayrıca belki Ankara ve Antalya grubunu İnegöl de karşılayıp,oradan direk kamp alanına çıkartmayıda planlıyoruz.Böylelikle Bursa üzerinde çıkma ile arasında en az 70-80km yol kısalacak.Buda bir öneri. ;)

Recep merhaba,

Ben Antalya grubuna hem yolu kısaltmak,hem manzarayı çoğaltmak,hemde yol yoğunluğunu azaltmak için Kütahya-Tavşanlı üzerinden İnegöl e inen yolu önermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri