mustafazor
Ana Kamp
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
35 1/2 tercih ederdim...
35 1/2 tercih ederdim...
Tempus' Alıntı:Arkadaşlar tekrar bir düzeltme yada hatırlatma yapıyorum. Bu bir TOYOTA buluşmasıdır. Şaka olsun diye diğer markaları yazıyoruz ama esas amaç toyotaların ve toyota sahiplerinin buluşmasıdır. Sadece organizasyonda görevli birkaç kişi başka marka araçlarla gelicek diğerlerinin olabildiğince Toyota markası ile gelme konusunda özen göstermesini rica ediyoruz. Gerekirse toyotası olan arkadaşların yanına co-pilot olarak yer alıp gelinebilir birçok araç tek kişi.
Teşekkürler
Ben Güngör HOŞAFCI ;
Kürşat ERGAN bey merhabalar.Mesajınızda belirttiğiniz gibi benim Toyota aracım var fakat jeep değil.Bu yüzden uygun olan bir arkadaşa co-pilot olarak katılmak isterim.Bu arada Ankara da oturmaktayım.Ankara dan katılan bir arkadaş olur ise memnun olurum.Cevap verebilirseniz sevinirim.
HOŞÇAKALIN
ata036' Alıntı:vay vay vayyyyyyy hadi hayırlı olsun orada olmayı mücodan çok istiyorum ama benim arabamda land rover yazıyogelemeyeceğim galiba
![]()
![]()
![]()
RedlinE' Alıntı:Valla o niyette olan arkadaşlarimiz bizzat konu uzerinde calişacagimi bildiririm. Hatta ceme bir iki planimi açikladim o kadar gaddar olamazsin dedi. Bilemiyorum yani
RedlinE' Alıntı:Valla o niyette olan arkadaşlarimiz bizzat konu uzerinde calişacagimi bildiririm. Hatta ceme bir iki planimi açikladim o kadar gaddar olamazsin dedi. Bilemiyorum yani
damast' Alıntı:Toyota miz olmasada gelmek isteriz,(Toyota ya gönulden bağlıyız sen kısa zamanda alacağım)Tüm modelleri bir arada görmek çok güzel olurdu
hsbasar' Alıntı:Aslında bu çok önemli bir konu, önceki gezilerde de tartışıldı ama bir sonuca bağlanamadı.
Belkide araçsız gelmek isteyen arkadaşlar için Bursa terminalden kalkıp kamp yerine gelecek şekilde bir Toyota Hiace kiralamak lazım.