Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

selam bende ist gebze izmit karamürsel ve inegöl desem .rota olarak( derim de ben de bu aara binek arac var gelirmi?)inegöl ekibi her şartta öncülüük eder diye düşünüyorum.kalın sağlıcakla

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

gokhanlro' Alıntı:
Recep merhaba,

Ben Antalya grubuna hem yolu kısaltmak,hem manzarayı çoğaltmak,hemde yol yoğunluğunu azaltmak için Kütahya-Tavşanlı üzerinden İnegöl e inen yolu önermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??????

Gökhan merhaba dostum,
Dediğin güzergah mümkün ama mesafe ve zaman olarak kısalacağını sanmıyorum.Ama Domaniç tende Keles e geçilebilir ve mesafe baya kısalır fakat o yolu çıkartabilirmisiniz bilemiyorum.Eğer sizi oradan Keles e ulaştıramak için araç ayarlayabilirsek belki olabilir.Düşünelim derim.

freegraf' Alıntı:
selam bende ist gebze izmit karamürsel ve inegöl desem .rota olarak( derim de ben de bu aara binek arac var gelirmi?)inegöl ekibi her şartta öncülüük eder diye düşünüyorum.kalın sağlıcakla
Selam,İnegöl den çıkış binek araçlar için uygun değil.Kamp alanına binek araç gelebilir ama sadece Bursa-Keles ve yayla güzergahından,ama eğer o tarihte kar yağışı olmazsa. ;)

arkadaşlar bu toyota buluşmasının sun durumu nedir? hala bir karar veremedikmi? birde bu toyota buluşmasımı değilmi? bilmem gerekiyor tüm araclar geliyorsa bizim akrabalar var ,tofaşlarla gelelim diyorlar......

sanırım gezi ile ilgili manifesto yazmanız gerekiyor, hangi araclar gelicek nerden gelicek kimler gelicek falan filan.....

1 - Erkan Baydemir............... CDM-SUBARU------------------------------- 2. kere mucahit kardeşimi satiyorum. ALLAH cezami verecek.
2 - Burak Akkan .................. Bakkan .......................................UZJ100 (VX100)
3 -heytem dagıstanlı..............sılverado...................................---kzj 70
4 -tugsan moral....................tugsan........................................fzj 80
5 -çağlar şişman....................çağlar.........................................fzj80
6 -Ahmet Öztürk..................aozturk.......................................BJ60
7 -Tolga Selik..............
8 -Faruk Kayhan...................The Faruk....................................VX 100
9 - Cem Tasçıoglu ................cemtascioglu................................FJ40
10- Burak Alkan................
11-
12-Cihan Ülker......................cihan..........................................VX 100
13-Barbaros Sayıl...................bsayıl..........................................ahmet abi co-pilot
14-Ahmet Demir...................Ahmet07....................................HDJ 80
15- İsmail Dönmez ................mdr...........................................fzj80
16- Serkan SAYGAN..............pandipieri....................................VX 100
17-Erkan Okumuş.................simurg2.......................................BJ75
18- Gökhan Yıldırım...............gokhanlro.....................................HZ 80
19-Murat & Uğur..................damast...........
20-Lokman Yavuz ................lokman........................................Hılux
21-Nuri Tetik
22-Yusuf Erdem..................yusuf..........................................vx 80
23-Osman GÖKÇENOĞLU......osman........................................faruk abi co-pilot
24-Mustafa DEMİREL............Mustafad.....................................Hılux LN65
25-Umut Çelikel..................umutcelikel...................................BJ60
26-Ali ÖZCAN.....................MUDANYALI.................................86 LN65 Hilux ( Recep Abi'nin 22.yardımcısı)
27-Emrah Artarslan .............61..............................................hj 60 1987
28-Recep Öztürk................fissek...........................................HDJ 80
29-Ahmet Öztürk.................................................................93 LN65 Hilux
30-Mustafa Erkişi...................................................................96 LN65 Hilux.
31-Şükrü Fırat.......................................................................vx 100
32-Kenan YAMA.................kenanyama...................................VX 80
33.Binali Genç.....................PROF11 .....................................4Runner
34.Olcayto Gezer................olcaytogezer................................VX 80
35-Mustafa Zor....................mustafazor..................................FJ 45
36-Tolga.............................tolgameltem................................Cihan co pilot
37-Burak AYVAZ ...............eko .......................................... .hilüx
38 Recep altay....................hizli recep Smiley............................... BJ 75
39
40
41-altan altay..................... altay 41..................................... VX100
42
43
44
45
47
48
49
50
51-Fahri Öztürk..................endüstri.......................................LN106 Hilüx
52-Bayram bolat.................Bayram.......................................VX 80
53-Mucahit Maden..............Redline.......................................HDJ 80

Listeden ismimi çıkartıyorum, herkese iyi eğlenceler.

Olaylardan bağımsız olarak ben de gelemiyorum. 5 Aralık sabahı KPDS sınavım varmış.
İyi eğlenceler.

1 - Erkan Baydemir............... CDM-SUBARU------------------------------- 2. kere mucahit kardeşimi satiyorum. ALLAH cezami verecek.
2 - Burak Akkan .................. Bakkan .......................................UZJ100 (VX100)
3 -heytem dagıstanlı..............sılverado...................................---kzj 70
4 -tugsan moral....................tugsan........................................fzj 80
5 -çağlar şişman....................çağlar.........................................fzj80
6 -Ahmet Öztürk..................aozturk.......................................BJ60
7 -Tolga Selik..............
8 -Faruk Kayhan...................The Faruk....................................VX 100
9 - Cem Tasçıoglu ................cemtascioglu................................FJ40
10- Burak Alkan................
11-
12-Cihan Ülker......................cihan..........................................VX 100
13-Barbaros Sayıl...................bsayıl..........................................ahmet abi co-pilot
14-Ahmet Demir...................Ahmet07....................................HDJ 80
15- İsmail Dönmez ................mdr...........................................fzj80
16- Serkan SAYGAN..............pandipieri....................................VX 100
17-Erkan Okumuş.................simurg2.......................................BJ75
18- Gökhan Yıldırım...............gokhanlro.....................................HZ 80
19-Murat & Uğur..................damast...........
20-Lokman Yavuz ................lokman........................................Hılux
21-Nuri Tetik
22-Yusuf Erdem..................yusuf..........................................vx 80
23-Osman GÖKÇENOĞLU......osman........................................faruk abi co-pilot
24-Mustafa DEMİREL............Mustafad.....................................Hılux LN65
25-
26-Ali ÖZCAN.....................MUDANYALI.................................86 LN65 Hilux ( Recep Abi'nin 22.yardımcısı)
27-Emrah Artarslan .............61..............................................hj 60 1987
28-Recep Öztürk................fissek...........................................HDJ 80
29-Ahmet Öztürk.................................................................93 LN65 Hilux
30-Mustafa Erkişi...................................................................96 LN65 Hilux.
31-Şükrü Fırat.......................................................................vx 100
32-Kenan YAMA.................kenanyama...................................VX 80
33.Binali Genç.....................PROF11 .....................................4Runner
34.Olcayto Gezer................olcaytogezer................................VX 80
35-Mustafa Zor....................mustafazor..................................FJ 45
36-Tolga.............................tolgameltem................................Cihan co pilot
37-Burak AYVAZ ...............eko .......................................... .hilüx
38 Recep altay....................hizli recep Smiley............................... BJ 75
39
40
41-altan altay..................... altay 41..................................... VX100
42
43
44
45
47
48
49
50
51-Fahri Öztürk..................endüstri.......................................LN106 Hilüx
52-Bayram bolat.................Bayram.......................................VX 80
53-Mucahit Maden..............Redline.......................................HDJ 80

kürşat kardeş eğer kabul edersen benim araçta yer bol konfor yok ama ister şöfor koltuğu ister yanı ister arka salon salomajimda yer mevcut buyur araç bahane amaç kampımızı yapalım

umut kardeş sınavda başarılar aracını yeni haliyle yakından görme şansını kaybettik bir dahaki sefere inşallah

umutcelikel' Alıntı:
Olaylardan bağımsız olarak ben de gelemiyorum. 5 Aralık sabahı KPDS sınavım varmış.
İyi eğlenceler.

Umut oldumu şimdi seninkide kardeşim ......!!!!

simurg2' Alıntı:
umut kardeş sınavda başarılar aracını yeni haliyle yakından görme şansını kaybettik bir dahaki sefere inşallah
Evet abi malesef...Master programlarına bakıyorum, onun için ALES ve KPDS'ye başvurmuştum unutmuşum valla...
Tarih değişirse bir şekilde gelirim vallah billah ;D
gokhanlro' Alıntı:
Umut oldumu şimdi seninkide kardeşim ......!!!!
Napim abi :smiley:

umit her zamanki açik sozlulukle gercek sebebini yazmani istiyorum kardeş ben senı açik sozlu lafını esirgemeyen biri bilirim oylede kal ha sinava denk geldiyse onuda bu sabah fark ettiysen dicek lafim yok.Benim tepkili olmam birazda sizi goremicek olmamdandi mustafa abide gelmicekmiş neden abicim en cok gormek istedigim tam benim kafa mustafa abim...
Ben niye oraya geliyorum antalyayi ankarayi bursayi gormeye dimi ee sizler yoksa nolcak
Kurşat duygusallaşma benide deli etme
satmasaydin toyotanı benmı teneke al dedim sana cinsss benim araba boş gelirsin işte hem kim cekecek senin tenekeni ordan buralara kadar

günaydın millletttt
muco bir gece ansızın gelebilirim ama oralarda batarsam beni çekersin demi söz ver baktın geldim başka bi tenekeyle :D :D :D

bilgiler için eyvallah ve selamlar .Gün doğmadan neler doğar.demişler.

Kürşat,sen arabanla gel,buraya kilitleriz,başka markalar ile gelecek olanlar nasılsa öyle yapacaklarmış.Benim arabada da yer var.Hep beraber çıkarız.

Evet beyler,anlaşılan bazı ufak tefek yanlış anlamalar olmuş,onları bi düzeltelim. :smiley:

1-Bu bir Toyota arazi araçları gezisidir.
2-Görev icabı farklı araçlarda olabilecektir ;)
3-Buluşma alanı Bursa
4-Cumartesi grubu için;
Saat 10:00 da Bursa-İst yolunda As Merkezin arka bahçesinden yola çıkış.(Burası önemli saat 10:00 da teker döner )
5-Cuma grubu ise daha sonra karar verilecek (Antalya nın orda oluş saatine göre ;) )
6-Katılımcı sayısına bakıldığında tek bir ateş mümkün değil gibi görünüyor.
Bu durumda yan yana 2-3 ateş şeklinde olucak ;) (buna özen gösterilmesi özellikle rica olunur )
7-Binek araçlı gönül dostlarımızdanda bu konuda anlayış bekliyoruz.

Burda amaç birlikte olmak beyler,çok fazla takılmayın.
Ama şunada özen gösterelim lütfen,TYT buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri