Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,966
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

3.2 lerin parçalarını bende öğrenmeye başladım :smiley: bu arada bende benim zaten açtığım konuya devam ederek aşama aşama aracıma yapılanları yazarak paylaşmak niyetindeyim hatta birazdan başlıyorum.

Fakat iyi ki 3.2 almışım bugün onu anladım :smiley:

Etiketler

katenerci' Alıntı:
eyv. hüseyin hocam doğru cevap :smiley:

bu arada benim 3.2 nin kalorifer ısıtmıyor,,, gösterge 80 'i geçmiyor bunun termostadını değiştirsem diyorum zor yerdemi acaba kendim yapsam
ne tip termostat kullanayım... aynı görevi yapacak başka markalı termotat uymazmı

SLM.Termostatı değiştirin ama siz değiştiremessiniz zor yerde başka aracın malesef olmuyor gm parca no:6338164 kullancaksınız.

3.2 lerin ön sağ sol tabla fişeklerini
ön sol poryasını
nerden bulabilirim

katenerci' Alıntı:
3.2 lerin ön sağ sol tabla fişeklerini
ön sol poryasını
nerden bulabilirim

slm. opel servisine yada yedek parca satana şiparişle fişekler gelir porya yıda büyük ihtimal cıkma bulursun ankara güven otoya bir sor derim

arkadaslar frontera 3.2 ecu yazilimi yukleyebilecek bi yer biliyomusunuz.. aracim benzinde gaz yemiyo ama arac isinip tupe gecince hicbir sorunu yok.
istanbulda bi yere gonderdim ama program uymadi ..bilgisi veya yardimci olabilecek arkadaslar varsa
ikinci el olabilir satan varsa
..malesef Elazigda bu isi yapan kimse olmadigi icin su ana ecu beyni su an istanbulda arkadaslar ..ama gonderdigim kisi yazilimin uymadigini soyledi eger
bildiginiz biri varsa cok acil lutfen tlf vb.yonlendirme yaparsa ecuyu bidaha cikartip gondermek zzorunda kalmamak icin
ilginiz ve icin tesekkurler

BIM01' Alıntı:
arkadaslar frontera 3.2 ecu yazilimi yukleyebilecek bi yer biliyomusunuz.. aracim benzinde gaz yemiyo ama arac isinip tupe gecince hicbir sorunu yok.
istanbulda bi yere gonderdim ama program uymadi ..bilgisi veya yardimci olabilecek arkadaslar varsa
ikinci el olabilir satan varsa
..malesef Elazigda bu isi yapan kimse olmadigi icin su ana ecu beyni su an istanbulda arkadaslar ..ama gonderdigim kisi yazilimin uymadigini soyledi eger
bildiginiz biri varsa cok acil lutfen tlf vb.yonlendirme yaparsa ecuyu bidaha cikartip gondermek zzorunda kalmamak icin
ilginiz ve icin tesekkurler

umarım sorununuzu halletmişinizdir motor E.C.U aracın üstünde probram yapılır başka bir yön temle yapılmaz.yapılsa bile o na göre olur ünüversal bir korsan işi olur o da nekadar olur ayrı konu...

selam.
yenibir araç arayışındayım.frontera üç kapılar hakkında bilgi verebilirmisiniz.
sert ofroad severim buna dayanıklımıdır.
arazide motor gücü yeterlimidir.
ayna mahriti değişmeden kaç inç lastiği kaldırır.(idealim 33inç)
yükseltme ve kilit parçalarını yada yedek parçasını rahatlıkla bulabilirmiyim.
ankaradayım.teşekkürler.

HmdTkmn' Alıntı:
selam.
yenibir araç arayışındayım.frontera üç kapılar hakkında bilgi verebilirmisiniz.
sert ofroad severim buna dayanıklımıdır.
arazide motor gücü yeterlimidir.
ayna mahriti değişmeden kaç inç lastiği kaldırır.(idealim 33inç)
yükseltme ve kilit parçalarını yada yedek parçasını rahatlıkla bulabilirmiyim.
ankaradayım.teşekkürler.

SLM.Ayna martu dişli oranı biraz bulmakta sıkın yaşarsınız turkiyede. yurtdışında ol dukca bol mazemeler.bu konuda. araziye gelir yükseltmede sıkıntı yaşamassın parcaları istediğinde temin edebilirsin sağ lam makınedir.

arazide sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorun
bende daha önce Chr. zj.5.2 vardı
şu anda front.3.2 var 6 aydır kullaıyorum arazide her hafta sonu karda kışta maş....umduğumdan başarılı :smiley:

parça konusundada şunu söyleyeyim türkiyede sıkıntılı
ama ebaydan getirebilirsiniz
2011 de çıkan yasa ile yılda 5 den fazla olmamak şartı ile

katenerci' Alıntı:
parça konusundada şunu söyleyeyim türkiyede sıkıntılı
ama ebaydan getirebilirsiniz
2011 de çıkan yasa ile yılda 5 den fazla olmamak şartı ile

teşekkürler bunu öğrendiğimiz iyi oldu ben hiç getirt temiyoruz sanıyordum..

hüseyin hocam 2012 yılına girdik
araştıralım bakalım busene ne değişiklikler var
benim geçen sene 5 den sonraki alışverişlerim gelmedi gümrükde kaldı...,
busene daha değişik sıkıntılar çıkmaz inş.

Onur bey inşallah cıkmaz bi sıkıntı.yük seltme kit getirtmeyi düşünüyorum. bakacaz artık gelişmeleri haberin olursa haberimiz olsun lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR