Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,961
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Onur bey aradım ankara güven otoymuş onlara sormuştum sattık demişlerdi bugün aradığımda yeni söküp satıyorlardı.bekleyin belki gelir dediler.herşey için çok teşekkürler..

Etiketler

arkadaşlar ögrenmek istediğim 97 2.2i fronteram var ruhsatta motor gücü olarak 110 kw yazıyor çok bir bilgim olmamakla normalde 100 kw olması olması gerekıyor sanırım benim aracın ruhsatta yazılırken yanlış mı yazılmış yoksa 100 ve 110 kw gibi seçenekleri varmı bu konuda bılgısı olan arkadaşlar aydınlatırsa benı sevınırım şimdiden çok tesekkur edıyorum

hakin77' Alıntı:
arkadaşlar ögrenmek istediğim 97 2.2i fronteram var ruhsatta motor gücü olarak 110 kw yazıyor çok bir bilgim olmamakla normalde 100 kw olması olması gerekıyor sanırım benim aracın ruhsatta yazılırken yanlış mı yazılmış yoksa 100 ve 110 kw gibi seçenekleri varmı bu konuda bılgısı olan arkadaşlar aydınlatırsa benı sevınırım şimdiden çok tesekkur edıyorum
Evet olması gereken 100kw dogrusu bu 110 şehven yazılmış olabilir
zaten teknik hesap yaparsanız sizin aracınız 136 Hp.dir
1hp.de 0,98 Ps veya 0,7457KW' tekabul ettiğinden
136 hp de 101.452 KW. eder bunuda 100 KW olarak yazarlar
aslında 100 yazmakta yanlış olması gereken 101 KW. ama bunları yazanlar teknik insanlar olmadığından normaldir çoğu volt la watt arasındaki farkı bilmez
Watt olarak bilinen terim, bize kullandığımız cihazın ne kadar güçlü olduğunu ve dolayısı ile ne kadar enerji harcamamız gerektiğini gösterir
Ama ruhsattaki bu önemli bir kusur değildir sıkıntı yaşatmaz..
Kusuruma bakmayın Elektrik alanım olduğu için biraz uzattım :smiley: saygı ve selamlarımla....

onur bey gayet açıklayıcı ve anlaşılır şekilde izah etmişsiniz teşekkür ediyorum

ebaydan ilk siparişim geldi beyler
denemek için ledli sis ampül istemiştim sıkıntısız geldi...
ocak ayından önce verdiklerim malesef gümledi sanırım.... neyse demekki doğruymuş yılda 5 kereyi geçemiyoruz
ama bu meblalar 200 doları geçerse sıkıntı olurmu
mesela hüseyin bey siz yükseltme kiti demiştiniz bence iyi araştırın belki sıkıntı çıkabilir...,
ama ufak tefek malzemeler geliyor..(yıllık 5 getirtme kotasını geçmemek şartıyla )

ah şu suriyedeki olaylar bi bitse siz fronteraların parçasına bakın
yığacağım parçaları siteye
bana lazım olan
4 lastik ve sol ayna aldım suriyeden
yakında gelecek gibi gözüküyor hayırlısıyla

mesut2727' Alıntı:
ah şu suriyedeki olaylar bi bitse siz fronteraların parçasına bakın
yığacağım parçaları siteye
bana lazım olan
4 lastik ve sol ayna aldım suriyeden
yakında gelecek gibi gözüküyor hayırlısıyla

bende aynı dertten muzdaribim :(( cevap bile alamıyorum bu sıralar maalesef. inşallah diyelim.

ebay sıkıntı oluyor italatcılarla görüşüyoruz 200 dolarlık parca geliyor 800 dolara kendimiz italat etmeye calışıcaz.

otecopel' Alıntı:
ebay sıkıntı oluyor italatcılarla görüşüyoruz 200 dolarlık parca geliyor 800 dolara kendimiz italat etmeye calışıcaz.
Hüseyin usta ben Samsun'dan Mehmet dün forumda bir konu açıp yardım istemiştim okudunuzmu bilmiyorum aracım kumda 4x4 de giderken birden frenleme yapmaya başladı 4x4 de gitmemeye başladı çok bariz resmen fren yapıyor ve ön taraftan uğulltu geliyor biraz devam ettiğimde ise arazi vitesi kendini geri atıp low konumuna gelmeye çalışıyor ve gıcırtı yapıyor benim aracım düz vitesli bu gün burada bir kaç ustaya götürdüm kimse anlamıyor bilgisayardada birşey çıkmadı sizce ne yapmalıyım sorun nedir acaba yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Birde telefonunuzu yazarsanız ararım.

iyi akşamlar Hüseyin usta.
adım Barış Cirav aranıza trabzondan katılıyorum...ne zamandır 4x4 bir arazi aracı arıyordum... çeşitli markaların modellerine baktım ama içime sinen opel 2.2 dti sport modeli oldu...internette 2000 model bir tane buldum gözümede çok hoş geldi...size sormak istediğim bu aracın yakıt gideri ortalama olarak nedir vede çeşitli motor ve tam offroad olmasada ona yakın sayılacak arazi modifiyelerine uygunluk durumu ne düzeyde...birde satın alırken motorda yada mekanik kısmında dikkat etmem gereken parça yada parçaları nelerdir...çok soru sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim...

Herkese iyi aksamlar Huseyin Usta ile gorustum onayini aldim kendisinin cep trl no su 0532 762 00 27 kendisini arayabilirsiniz

bcirav' Alıntı:
iyi akşamlar Hüseyin usta.
adım Barış Cirav aranıza trabzondan katılıyorum...ne zamandır 4x4 bir arazi aracı arıyordum... çeşitli markaların modellerine baktım ama içime sinen opel 2.2 dti sport modeli oldu...internette 2000 model bir tane buldum gözümede çok hoş geldi...size sormak istediğim bu aracın yakıt gideri ortalama olarak nedir vede çeşitli motor ve tam offroad olmasada ona yakın sayılacak arazi modifiyelerine uygunluk durumu ne düzeyde...birde satın alırken motorda yada mekanik kısmında dikkat etmem gereken parça yada parçaları nelerdir...çok soru sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim...

2.2dti sport güzel bir şecim kısa şase bir arac km ne yakar derseniz en fazla 350kuruş yakar tabi bu yol ve kullanım şartlarına göre değişir.alacak olduğunuz aracı bir tanıdığınız yoksa servise götürüp 2 el kontrol yaptır derim bunda servisler enfazla ücret 100tl alıyorlar o da enfazla 60 yada 70 tl ye yapan bir cok servis var araca gelin ce ağır offraod uygun bir arac araca ne yaparsan yap kıramassın bozamassın yerinde ve uygun zamanlarda bakımını ihmal etmediğin şürece.

frontera a.b kasaların ön akson yükseltme resim parca no 12ve 14 numaralı parcalardan.

IMG_0688.jpg

ustam çok teşekkür ederim cevabın için...
az önce sizin bir yazınızı okudum 2.2 ler için motoru biraz ağır demişsin acaba motor modifiyesi bulunurmu bu modeller için mesela yazılım yükseltme yada chip-box gibi uygulamalar?

bcirav' Alıntı:
ustam çok teşekkür ederim cevabın için...
az önce sizin bir yazınızı okudum 2.2 ler için motoru biraz ağır demişsin acaba motor modifiyesi bulunurmu bu modeller için mesela yazılım yükseltme yada chip-box gibi uygulamalar?

ben 2.2 1998 modeller icin söylemiştim yanlış okumadıysam sizin sorduğunuz arac 2.2 dti sport tu bu raclarda motor la ilgili bir sıkıntı yok bh 136 buda gayet yeterli kısa şase sport için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR