vetmederes
Kamp I
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Parça sıkıntısı çekmezsiniz parça ihtiyacın olursa 1 günde kargo ile eline ulaşır şimdiye kadar hiçbir parçada sıkıntı yaşamadım.Km ye pek güvenmeyin ben aracımı 160000 de aldım 200000 km yi devirdim 7 ayda ( sürekli arazide kullanıyorum).motorla ilgili hiçbir sıkıntım olmadı.fakat baktığım en az 4 araç sözde 100000 km de iken motorları bitmiş durumdaydı.Aracı aldıktan sonra elektrik sisteminden kaynaklanan sıkıntım oldu başka da bir problem yaşamadım parça fiyatları konusunda yerli araçlarla aynı fiyatta değil elektrik aksamı parçaları hariç diğer parçalar ucuz .devirdayim 55 tl termostat 40 tl buji kabloları 65 tl hava filtresi 10 tl.Eğer sensörlerde bir sorun çıkarsa en ucuzu 150 tl den başlıyor...
umerto' Alıntı:Herkese selamlar bende aradım taradım sonunda frontera almaya karar verdim çevremdeki insanlardan değişik yorumlar geliyor. Yok şöyle sıkıntılı yok böyle arıza verir ya da ömürlük araba al pişman olmazsın diye. Sizler frontera sahipleri olarak tavsiye eder misiniz bu aracı kronik problemi çıkar mı? Aklıma yatan iki araç var birincisi bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-orjinal-frontera-48984215/detay/
ikincisi de bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-cok-temiz-ve-bakimli-55365744/detay/
birincisinin benim açımdan avantajı fiyatı olacak, ikincisinin ise km'si cezbedici tarafı.
Bi akıl verin noolur, yaş tahtaya basmak istemiyorum!!! ??? ???
Parça sıkıntısı çekmezsiniz parça ihtiyacın olursa 1 günde kargo ile eline ulaşır şimdiye kadar hiçbir parçada sıkıntı yaşamadım.Km ye pek güvenmeyin ben aracımı 160000 de aldım 200000 km yi devirdim 7 ayda ( sürekli arazide kullanıyorum).motorla ilgili hiçbir sıkıntım olmadı.fakat baktığım en az 4 araç sözde 100000 km de iken motorları bitmiş durumdaydı.Aracı aldıktan sonra elektrik sisteminden kaynaklanan sıkıntım oldu başka da bir problem yaşamadım parça fiyatları konusunda yerli araçlarla aynı fiyatta değil elektrik aksamı parçaları hariç diğer parçalar ucuz .devirdayim 55 tl termostat 40 tl buji kabloları 65 tl hava filtresi 10 tl.Eğer sensörlerde bir sorun çıkarsa en ucuzu 150 tl den başlıyor...