Galdor' Alıntı:Evet ilk kez 4x4 alacağım. Fakat uzun süren araştırmalar sonrasında Frontera'ya karar verdim. Off-road yapmak gibi bir düşüncem şimdilik yok. Hafif arazi ve şehir içi kullanımı için 97 -98 Frontera 2.2 lere bakıyorum. Temiz, düzgün bir araç bulabilirsem bayram sonrasında almak istiyorum.
otecopel' Alıntı:Hayırlı olsun şimdiden
canasil07' Alıntı:Cumleten selamın aleykum arkadaslar. Aslında motor tutkunu bir insan olarak motor isini bırakıp artık kendime bir araba almaya karar verdim ve frontera 2.2 ler ilgimi çekti arazide ve sehirde kullana bileceğim konforlu bı arac gibi görünüyor ama bulunduğum cevrede kullanıcısı olmadıgı icin bu arac hakkında fazla bı bilgi edinemedim bana artıları ve eksilerini söyleye bilirseniz memnun olurum simdiden tesekkur ederim.
canasil07' Alıntı:Vermiş oldugunuz bilgilerden dolayi tesekkur ederim öncelikle. Bana sorun çıkartmayacak sık sık arza yapmiyacak parça sıkıntısı yaratmayacak bı arac olacak, araziye bile girermiyim bilmiyorum,Benim icin uzun yolculuklar da ailem ile gezmelerinde sorun çıkarmaması yakıt yönünden uygun olması. Bu arac gercekten hoşuma gitti görüntü bakımından oturakli bı arac. bütçemi zorlamayacak mesela 15-16 bine 97-98 model temiz buluna bilirmi? Bide yıllık vergisi ne kadardı bu aracın.
katenerci' Alıntı:frontera 3.2 otomatik vites lerin şanzıman yağ kontrolü nasıl yapılır
otecopel' Alıntı:3,2 lerde automatic şanzıman yağ cıbığı yoktur arac lifte kalkacak arac calışırken karter üst tapasından kontrol yapılır arac fites kol (R) konumunda arac rorendide lastikler dönecek şekilde.