Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,970

Etiketler
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Herkez işini severek inanarak doğruluk içerisinde yapsa türkiye cok daha iyi yerlerde olurdu sanırım...

Merhaba,

İstanbul'da tanıdığınız Frontera'yı gerçekten bilen ve araç alırken yardımcı olabilecek işinin ehli usta var mıdır?

Teşekkürler.

teknik konularda buradaki aarkadaşlar yardımcı olabilir..
ana temada kaporta motor ve şanzman zaten tüm servisler bilir..
yok olmadı istanbuldaki jeep ustalarından birine baktırın....
o da olmadı ilk defa bu jeep işlerine giriyorsanız boşverin gitsin:smiley: alışkanlık yapar sonu gelmez........

Evet ilk kez 4x4 alacağım. Fakat uzun süren araştırmalar sonrasında Frontera'ya karar verdim. Off-road yapmak gibi bir düşüncem şimdilik yok. Hafif arazi ve şehir içi kullanımı için 97 -98 Frontera 2.2 lere bakıyorum. Temiz, düzgün bir araç bulabilirsem bayram sonrasında almak istiyorum.

Galdor' Alıntı:
Evet ilk kez 4x4 alacağım. Fakat uzun süren araştırmalar sonrasında Frontera'ya karar verdim. Off-road yapmak gibi bir düşüncem şimdilik yok. Hafif arazi ve şehir içi kullanımı için 97 -98 Frontera 2.2 lere bakıyorum. Temiz, düzgün bir araç bulabilirsem bayram sonrasında almak istiyorum.

Hayırlı olsun temiz bir frontera sizi asla üzmez off road da hayır demez asla.

güzel bi sayfa beğenip ekleyebilirsiniz
https://www.facebook.com/pages/Opel-Frontera/105573666144137?sk=wiki

Cumleten selamın aleykum arkadaslar. Aslında motor tutkunu bir insan olarak motor isini bırakıp artık kendime bir araba almaya karar verdim ve frontera 2.2 ler ilgimi çekti arazide ve sehirde kullana bileceğim konforlu bı arac gibi görünüyor ama bulunduğum cevrede kullanıcısı olmadıgı icin bu arac hakkında fazla bı bilgi edinemedim bana artıları ve eksilerini söyleye bilirseniz memnun olurum simdiden tesekkur ederim.

canasil07' Alıntı:
Cumleten selamın aleykum arkadaslar. Aslında motor tutkunu bir insan olarak motor isini bırakıp artık kendime bir araba almaya karar verdim ve frontera 2.2 ler ilgimi çekti arazide ve sehirde kullana bileceğim konforlu bı arac gibi görünüyor ama bulunduğum cevrede kullanıcısı olmadıgı icin bu arac hakkında fazla bı bilgi edinemedim bana artıları ve eksilerini söyleye bilirseniz memnun olurum simdiden tesekkur ederim.

Selam yakıt yönünden tasarufludur cok sorun cıkartan bir arac değil parcası fiyat olarak uygundur güzel bir arac tır kısacası alan kullanan kişiler
hep memlun motor 2.2 olduğu için kasaya biraz ağır geliyor onun dışında güzel arac tabi insanların beklentileri hep farklıdır sizin ne istediğinize bağlı.

Vermiş oldugunuz bilgilerden dolayi tesekkur ederim öncelikle. Bana sorun çıkartmayacak sık sık arza yapmiyacak parça sıkıntısı yaratmayacak bı arac olacak, araziye bile girermiyim bilmiyorum,Benim icin uzun yolculuklar da ailem ile gezmelerinde sorun çıkarmaması yakıt yönünden uygun olması. Bu arac gercekten hoşuma gitti görüntü bakımından oturakli bı arac. bütçemi zorlamayacak mesela 15-16 bine 97-98 model temiz buluna bilirmi? Bide yıllık vergisi ne kadardı bu aracın.

frontera 3.2 otomatik vites lerin şanzıman yağ kontrolü nasıl yapılır :smiley:

canasil07' Alıntı:
Vermiş oldugunuz bilgilerden dolayi tesekkur ederim öncelikle. Bana sorun çıkartmayacak sık sık arza yapmiyacak parça sıkıntısı yaratmayacak bı arac olacak, araziye bile girermiyim bilmiyorum,Benim icin uzun yolculuklar da ailem ile gezmelerinde sorun çıkarmaması yakıt yönünden uygun olması. Bu arac gercekten hoşuma gitti görüntü bakımından oturakli bı arac. bütçemi zorlamayacak mesela 15-16 bine 97-98 model temiz buluna bilirmi? Bide yıllık vergisi ne kadardı bu aracın.

O rakamlara buluna bilir. Yıllık vergisi yanılmıyorsam 400tl civarı diye biliyorum.görüşmek üzere.

katenerci' Alıntı:
frontera 3.2 otomatik vites lerin şanzıman yağ kontrolü nasıl yapılır :smiley:

3,2 lerde automatic şanzıman yağ cıbığı yoktur arac lifte kalkacak arac calışırken karter üst tapasından kontrol yapılır arac fites kol (R) konumunda arac rorendide lastikler dönecek şekilde.

otecopel' Alıntı:
3,2 lerde automatic şanzıman yağ cıbığı yoktur arac lifte kalkacak arac calışırken karter üst tapasından kontrol yapılır arac fites kol (R) konumunda arac rorendide lastikler dönecek şekilde.

eyv. hüseyin hocam doğru cevap :smiley:

bu arada benim 3.2 nin kalorifer ısıtmıyor,,, gösterge 80 'i geçmiyor bunun termostadını değiştirsem diyorum zor yerdemi acaba kendim yapsam
ne tip termostat kullanayım... aynı görevi yapacak başka markalı termotat uymazmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri