FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,204

Etiketler
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

hepimizin eline sağlık. logo fikrini senin çalışmalarından esinlenerek başladık.

sayın balikay, benim de tercihim 14. slayt. selamlar.( bu arada; benden önce davranan arkadaşımın mesajını görmediğimden bilgilerimin başına 07 yazdım, 08 de kabulümdür.)

09- Menderes / vetmederes / 1998 Opel Frontera 2.2 / İzmir
14 numaralı slayt iyi duruyor ufak tefek düzenlemelerle sonuca ulaşırız inşallah

slayt15j.jpg

bayrak ekledim

okan tezsezener xlan69 1997 2.2i aydın didim

selam herkeze frontiçi dostlar karşimda komşum var iş yerinde 1997 model 2.2 frontera 4 kapı adı:mustafa yoğun onuda yaz levent cim.

doğrudur hocam olabilir arkadaşlar uygun bir yer seçebilir
farklı bir logodada olabilir
bayrak simgesi şunun için malum bu araçlar dünyada değişik isimlerle gündemini koruyor mesela
ısuzu rodeo ...vs. gibi
bu türkiyeye özgü olsun diyerek düşündüm

balikay' Alıntı:
merhaba frontici arkadaşlar...
gezenbilir ve offroad aleminde kaç kişi olduğumuzu, oluşacak gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik için, ortak bir logo için, ileride mont-yelek ve şapka için sıra numara belirlenmesi için bir sıralama yapmaya ne dersiniz. bu uygulamayı başka bir araç gurubunda görmüş ve hoşuma gitmişti. bu uygulamayı biz fronticiler neden yapmasın dedim.

gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik numaraları için şimdilik sayıyı belirlemek amacı ile 1.sıradan ben başlıyorum. numara sırası ileride katılımcıların rızası ile değişim yapılır diye düşünüyorum.(şahsım olarak numara değişimine severek katılırım.)

SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ

01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat damast İstanbul
03- onur katenerci 99Model 3.2 Ankara
04- Hüseyin otecopel Antalya
05- Emre Donmez mrdnmz 2001 3.2 V6 Antalya
06- Yusuf AKGÜN YSF 1996 2.0 Sport Ankara
07- mesut2727
08- Barbaros Açan BRBRSCN 1996 2.0 Sport İstanbul
09- Menderes vetmederes 1998 2.2 İzmir
10- Mustafa YOĞUN 1997 2.2 4 kapı Antalya
11- Okan tezsezener xlan69 1997 2.2i Aydın-Didim
12- Gürbüz GÜLNAR gurbuz35 1997 2.2 5 kapı İzmir-Çiğli
13- Niyazi UZUN sisdağlı61 Trabzon ve Çanakkale.
14 - Mehmet Öztürk ozturk55 1999 3.2 V6 Samsun
15- Murat Şenel Dalgacı 1997 2.2 Adana

benide ekle kardeşim
Adı-Soyadı Nick Araç Şehir
Gürbüz GÜLNAR gurbuz35 97 frontera 2.2 5 kapı İzmir-Çiğli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR