otecopel
fronteraaaaa gsm 05327620027
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
3 Numaraya da beni yazın arkadaşlar.
3 Numaraya da beni yazın arkadaşlar.
damast örneğidamast' Alıntı:DAMAST gezenbilirdeki nickim anlami ŞAM Çeliği ortacağlarda kılıçlarda kullanılan dövme çelik
balikay' Alıntı:merhaba frontici arkadaşlar...
gezenbilir ve offroad aleminde kaç kişi olduğumuzu, oluşacak gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik için, ortak bir logo için, ileride mont-yelek ve şapka için sıra numara belirlenmesi için bir sıralama yapmaya ne dersiniz. bu uygulamayı başka bir araç gurubunda görmüş ve hoşuma gitmişti. bu uygulamayı biz fronticiler neden yapmasın dedim.
gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik numaraları için şimdilik sayıyı belirlemek amacı ile 1.sıradan ben başlıyorum. numara sırası ileride katılımcıların rızası ile değişim yapılır diye düşünüyorum.(şahsım olarak numara değişimine severek katılırım.)
SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ
01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat damast İstanbul
03- onur katenerci 99Model 3.2 Ankara
04- Hüseyin otecopel Antalya
05- Emre Donmez mrdnmz 2001 3.2 V6 Antalya
06- Yusuf AKGÜN YSF 1996 2.0 Sport Ankara
07- mesut2727
08- Barbaros Açan BRBRSCN 1996 2.0 Sport İstanbul
mrdnmz' Alıntı:Bu bilgi toplama isi icin ben daha once bir konu acmistim ama kimseden ses cikmayinca hevesim kirilmisti acikcasi. Simdi hareketlenme gormek cok guzel. Bu markalasma isini ben ve birkac arkadasim 90 yillarin sonunda neredeyse TR de ilk yapanlardaniz dolayisi ile neyin nasil yapilmasi lazim biliyorum hatta sonra 2 tane de motosiklet sitesi kurduk
Sapka ekipman sticker logo bunlar kolay onemli olan bu haraketi kaybetmemek. İslerimin belirli donemlerde asiri yogun olmasi sebebi ile ozellik ekim Nisan arasi nefes almaya firsatim olmuyor fakat herkesin yogun oldugu donemde de ben nispeten rahatim.
Bundan sonraki zamanlarda bu konular ile ilgili bir is bolumu de yapilirsa ben sahsim adina mutlak suretle ve seve seve gorev almak isterim.
Hatta arada firsat bulup gorustugum Opel Motorsport Turkiye nin de destegini alabilecek calismalari baslatmistim ama mevzuata takildim. Onlarda hazirlar cunku pist te varlar rally de varlar ancak Off Road ta yoklar!!!!
E biz zaten bunu yapiyoruz sevdalisiyiz neden isi biaz da marka destekli hale getirmiyelim. Yukarida yazdigim gibi daha onceleri yaptim ben bunu hem otomobil hem de motosiklet icin
Simdilik bu kadar yaziyorum su Hamburg tan Koln e dogru trendeyim aksam cok daha detayli yazacagim.
Frontici dostlarima selamlar.