FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,820

Etiketler
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

Hadi arkadaşları liste şöyle güzel bir uzasın tüm Fronteraciları bekliyoruz

Vallaha arkadaşlar hep toyoto cılara hep imreniyordum cok güzel organize oluyorlardiye biz de olalım yahuuu haydi bukadarmıyız.....

damast' Alıntı:
DAMAST gezenbilirdeki nickim anlami ŞAM Çeliği ortacağlarda kılıçlarda kullanılan dövme çelik
damast örneği

damast.jpg

balikay' Alıntı:
merhaba frontici arkadaşlar...
gezenbilir ve offroad aleminde kaç kişi olduğumuzu, oluşacak gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik için, ortak bir logo için, ileride mont-yelek ve şapka için sıra numara belirlenmesi için bir sıralama yapmaya ne dersiniz. bu uygulamayı başka bir araç gurubunda görmüş ve hoşuma gitmişti. bu uygulamayı biz fronticiler neden yapmasın dedim.

gezenbilir frontera gurubuna sıralı üyelik numaraları için şimdilik sayıyı belirlemek amacı ile 1.sıradan ben başlıyorum. numara sırası ileride katılımcıların rızası ile değişim yapılır diye düşünüyorum.(şahsım olarak numara değişimine severek katılırım.)

SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ

01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat damast İstanbul
03- onur katenerci 99Model 3.2 Ankara
04- Hüseyin otecopel Antalya
05- Emre Donmez mrdnmz 2001 3.2 V6 Antalya
06- Yusuf AKGÜN YSF 1996 2.0 Sport Ankara
07- mesut2727
08- Barbaros Açan BRBRSCN 1996 2.0 Sport İstanbul

Bu bilgi toplama isi icin ben daha once bir konu acmistim ama kimseden ses cikmayinca hevesim kirilmisti acikcasi. Simdi hareketlenme gormek cok guzel. Bu markalasma isini ben ve birkac arkadasim 90 yillarin sonunda neredeyse TR de ilk yapanlardaniz dolayisi ile neyin nasil yapilmasi lazim biliyorum hatta sonra 2 tane de motosiklet sitesi kurduk :smiley:

Sapka ekipman sticker logo bunlar kolay onemli olan bu haraketi kaybetmemek. İslerimin belirli donemlerde asiri yogun olmasi sebebi ile ozellik ekim Nisan arasi nefes almaya firsatim olmuyor fakat herkesin yogun oldugu donemde de ben nispeten rahatim.

Bundan sonraki zamanlarda bu konular ile ilgili bir is bolumu de yapilirsa ben sahsim adina mutlak suretle ve seve seve gorev almak isterim.

Hatta arada firsat bulup gorustugum Opel Motorsport Turkiye nin de destegini alabilecek calismalari baslatmistim ama mevzuata takildim. Onlarda hazirlar cunku pist te varlar rally de varlar ancak Off Road ta yoklar!!!!

E biz zaten bunu yapiyoruz sevdalisiyiz neden isi biaz da marka destekli hale getirmiyelim. Yukarida yazdigim gibi daha onceleri yaptim ben bunu hem otomobil hem de motosiklet icin :smiley:

Simdilik bu kadar yaziyorum su Hamburg tan Koln e dogru trendeyim :smiley: aksam cok daha detayli yazacagim.

Frontici dostlarima selamlar.

mrdnmz' Alıntı:
Bu bilgi toplama isi icin ben daha once bir konu acmistim ama kimseden ses cikmayinca hevesim kirilmisti acikcasi. Simdi hareketlenme gormek cok guzel. Bu markalasma isini ben ve birkac arkadasim 90 yillarin sonunda neredeyse TR de ilk yapanlardaniz dolayisi ile neyin nasil yapilmasi lazim biliyorum hatta sonra 2 tane de motosiklet sitesi kurduk :smiley:

Sapka ekipman sticker logo bunlar kolay onemli olan bu haraketi kaybetmemek. İslerimin belirli donemlerde asiri yogun olmasi sebebi ile ozellik ekim Nisan arasi nefes almaya firsatim olmuyor fakat herkesin yogun oldugu donemde de ben nispeten rahatim.

Bundan sonraki zamanlarda bu konular ile ilgili bir is bolumu de yapilirsa ben sahsim adina mutlak suretle ve seve seve gorev almak isterim.

Hatta arada firsat bulup gorustugum Opel Motorsport Turkiye nin de destegini alabilecek calismalari baslatmistim ama mevzuata takildim. Onlarda hazirlar cunku pist te varlar rally de varlar ancak Off Road ta yoklar!!!!

E biz zaten bunu yapiyoruz sevdalisiyiz neden isi biaz da marka destekli hale getirmiyelim. Yukarida yazdigim gibi daha onceleri yaptim ben bunu hem otomobil hem de motosiklet icin :smiley:

Simdilik bu kadar yaziyorum su Hamburg tan Koln e dogru trendeyim :smiley: aksam cok daha detayli yazacagim.

Frontici dostlarima selamlar.

eyvallah kardeşim...

SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ

01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat damast İstanbul
03- onur katenerci 99Model 3.2 Ankara
04 Hüseyin otecopel Antalya
05 mrdnmz İstanbul06- Yusuf AKGÜN (YSF) 1996 2.0 Sport Ankara

Merhaba arkadaşlar, ben de üyelik için bilgilerimi yazıyorum;
07 - Barbaros Açan / BRBRSCN / 1996 OPEL Frontera 2.0 Sport / İstanbul.

logo oylaması....
arkadaşlar logoların altındaki slayt numaralarına göre tercih yaparsanız sevinirim.

Slayt14.jpg

Slayt8.JPG

Slayt15.jpg

Slayt16.jpg

Slayt17.JPG

arkadaşlar konuyu tanıdığınız fronteracılarla paylaşırmısınız.

05 mrdnmz Emre Donmez 2001 3.2 V6 Antalya

Ben burada yapili 2 tane daha Fronti biliyorum onlarida ilk firsatta haberdar edecegim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR