FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,205
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

balikay' Alıntı:
bence nacizane fikrim hem cita hemde gergedan kalsın. şöyle ki şehirde çita temsili hız ve kıvraklık, yoldışında gergedan gibi güç ve hakimiyet temsil etmesi açısından...
logo temalarını yolluyorum fikir açısından geliştirmek mükemmeleştirmek size düşüyor.

Gezenbilir e ait gorsellerin kullanimi pek mumkun gibi olmasa da tamami ile bagimsiz bir calisma daha iyi olur gibi. Nacizane onerim.

Etiketler

damast' Alıntı:
Bence bu şekilde gercekten çok güzel ,ama yaziları bence saat 12 ve 6 yönleribede yazmak lazım.Yani merkezde yazmalı

Bence de guzel olmuslar son rotusla cok daha guzel gozukecektir.

Levent in onerisine istinaden 4x4 Experience olan kismina kendi sira numaramizi yazabliriz ama yineliyorum gezenbilir e ait gorsellerin logolarin yada renklerde dahil kullanimi konusuna sicak bakmiyorum.fakat cogunluk bilir.

Biraz daha keskin koseli olan yani goruntusu biraz daha agresif olan bir calisma yapicaz bakalim begenecek misiniz.

damast' Alıntı:
DAMAST gezenbilirdeki nickim anlami ŞAM Çeliği ortacağlarda kılıçlarda kullanılan dövme çelik
muratım tel burgu çelikten dövülme (damast) dededen kalma kamam var. tek tarafı kesici, sırtında yapanın çivi alfabesi ile çakılmış imzası mevcut. dedelerim osmanlıda serbaş mış (öncü komutan) en son kuzey afrikadan sonra rumeline geçmişler sonrası anavatan... ailede ilk erkek toruna geçe geçe bana kısmet oldu. nasip olursa buluştuğumuzda görmen kısmet olur inşallah.

üç nolu logo üzerinde çalışayım bakayım 15 dk. içinde atarım resmi.

balikay' Alıntı:
muratım tel burgu çelikten dövülme (damast) dededen kalma kamam var. tek tarafı kesici, sırtında yapanın çivi alfabesi ile çakılmış imzası mevcut. dedelerim osmanlıda serbaş mış (öncü komutan) en son kuzey afrikadan sonra rumeline geçmişler sonrası anavatan... ailede ilk erkek toruna geçe geçe bana kısmet oldu. nasip olursa buluştuğumuzda görmen kısmet olur inşallah.
Özelden fotosunu gönderisen sevinirm damast bıcakları çok severim

balikay' Alıntı:
İnşallah ALLAH CC razı olsun DAMAST çok güzel bir çelik ve çok farklı sanki ruhu var gizemli,sıradan değil yani DAMAST

damast' Alıntı:
İnşallah ALLAH CC razı olsun DAMAST çok güzel bir çelik ve çok farklı sanki ruhu var gizemli,sıradan değil yani DAMAST
inanki halen daha keskin, sakal traşı ol. hiç bileylemedim orjinal halde. sadece arada bir pamukla kavolen ile paslanmasın diye siliyorum. o zaman bile farketmeden parmak uçlarımı kesiyorum.

damast' Alıntı:
Bence bu şekilde gercekten çok güzel ,ama yaziları bence saat 12 ve 6 yönleribede yazmak lazım.Yani merkezde yazmalı
hangi yazılar için ve saat 12 ve saat 6 yönü. bunu anlayamadım. açıklama yaparmısın
opel-frontera motor sporları ve gezenbilir offroad kulubü yazıları mı.?
bu yazıları oranj ile gri renklerin arasına alalım mı.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri