Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hııı.... kıskandırmaya çalıştıgını anlamadık dimiiiii. Bir de izninizleeee demiş bunu yazarken bıyık altından da gülüyorsundur sen :d neyse tamam izin senin olsun... Resimler de pek guzelmişş, ne yalan söyleyeyim gıcık oldummmm
Fazla övmeyin, şımarıyor sonra ;D :-[ :-X Fotoğraflar iyi olmuş, eline sağlık deseniz yeterli... Ya da bu fotoğraflar idare eder işte, öğreniyorsun sen bu işi falan diyip motive edebilirsiniz :-\ :-X Benim şahsi kanaatim yani
Daha hala yatmadım ama bence iyiki de yatmamışım, eğer yatmış olsaydım bu resmi çekemezdim.... Şimdi aslında teknik olarak bu fotoğraf nasıldır bilmiyorum, orasını sizin eleştirilerinizden öğreneceğim Ee bu durumda, bu işin tekniğinden anlamadığıma göre fotoğrafımı beğendiğimi söylemenin bir sakıncası da yoktur herhalde... Ayyyyy ben bunu çok beğendim yawww :-* :-* :-*
Her ne kadar 2 minaresi görünmüyor olsa da sisler arasındaki bu cami, Sultanahmet Camii... Epey uzaktan çekildi
Hakan arkadaşım ne güzel resimler çekmişsin,helal sana tüm "foto" ünwanları ;D
Ama en çok tekir tabağını (şu an açım da ) beğendim dersem sanatçı ruhunu incitmiş olmam di mi?
Şaka şaka en çok bulutlar we günbatımı karelerini beğendim,harikasın...
Gel sen bırak bu dünya işlerini,kendini bu işlere ada...