Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,350
Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta)

Görüşelim elbet. Ben de terastaki işyerindeyim. 7. kat. Tek ofis zaten tüm katta, reklam acansı.

Geldiğinizde terasta kahve keyfi yaparız..

Etiketler

KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
birden bey sizin bu hayvan resimlerinize bayılıyorum...bodrum da iseniz lütfen açılışımıza siz de gelin...köpeğinizi de getirin...bekleriz..

Kamer hanım..Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim..Fakat sezona hazırlanıyoruz bir gün bile boşluk yok ayda 2 gün vaktim oluyor ondada eve gidiyorum..Fakat bindigim otobüs Kuşadasınada ugruyor orda güzelçamlı tabelasını görüyorum..Otomobil ile gidersem mutlaka ugrarım..Bodrum tarafına gelirseniz mutlaka beklerim..

YEVGENI' Alıntı:
Görüşelim elbet. Ben de terastaki işyerindeyim. 7. kat. Tek ofis zaten tüm katta, reklam acansı.

Geldiğinizde terasta kahve keyfi yaparız..

Haa tamam,oraya birkaç kez çıktım manzara seyretmeye.Süper bir yer .Ama mutlaka görüşmüşüzdür denk gelmişizdir...

Denk gelmişizdir elbet.

Mevzuya bakın, gezi değil de fotograf üzerinden karşılaşıyoruz..

Kısa bir aradan sonra yüklediğim ilk fotoğrafı Vforvendetta'ya armağan etmek istedim. Konu doğa değil ama, bazı emekçilerimizin doğal hayatı olan dökümhaneler...

santigrat1600.jpg

Ooo Hakan bey elinize saglık..Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş..görüşemiyoruz?

ooooo Hakan , forumda fotolarını yeniden görmeye başlayacağız demek , yaşasın , özledik senin karelerini :D

Birden Abi her zaman zevkle izliyoruz senin gönderdiğin kareleri , lütfen bizi mahrum etme :smiley:

Ya ben sizi ne çok özlemişim, buraya gelince yazdıklarınızı okuyunca farkettim. Öncelikle canım Hakan'ım hediye ettiğin fotoğraf için teşekkür ediyorum, inanılmaz güzel olmuş... Çok güzel hem de...

Daha sonra Biricik Birdenciğim, uzun ara oldu, daha az ugrar olmuştun, niyeyse burada Hakan ve Sen olmayınca kendimi yalnız hissediyorum daha da doğrusu eksik hissediyorum. İkinizin de yeniden burada olması beni mutlu etti. Tamamlandım gibi oldum. Bu arada Birdenciğim, İpragaz reklamlı olan fotoğrafa hasta oldum :smiley:

Sevgili Kamer, sizinle daha önce bir kere karşılaşmıştık burada, ne iyi etmişsiniz de yeniden gelmişsiniz, hoşgelmişsiniz. Sizi de paylaşımlarınızı da sevdim. Hayram oldum..

Yevgeni ve Birden... Alemsiniz diyorum başka da birşey demiyorum :D Adresi öğrendim, terasa kahve içmeye beni de çağırmazsanız, küserim :D yok yok, ne küseceğim, küsmek bana birşey kazandırmaz ben direkt terası basarım :D

Drares, benden kaçış yok, takipteyim :D

Ceranus, seni görmekten her zaman mutlu oluyorum.. Bunu bu sefer artık seninle paylaşma gereği hissettim :D

Ya ben bu sayfayı seviyorum.
Uğrak mekan olsa buranın adı :D

Hepinize sevgiler saygılar, ve kocaman bissürü öpücükler :D

Bu güzel kareler için biz de sana teşekkür ediyoruz ;)

ayrıca '' Ceranus, seni görmekten her zaman mutlu oluyorum.. Bunu bu sefer artık seninle paylaşma gereği hissettim '' notun için de çok tşkler ediyorum :D

Birden abi ve Vforvendetta... Güzel karelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR