Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,350
Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta)

birden eline sağlık arkadaş...bana çocukluk günlerimi hatırlattın...ankaranın o inanılmaz soğuk kış günlerinde o kücücük aklımla hayret ederdim...nasıl yaşardı bu soğukta minnacık serçeler...? bende ekmek vermeye bayılırımkuşlara...elinize,gönlünüze sağlık arkadaşlar...

Etiketler

Transporter' Alıntı:
Haşmet hocam sizinkileride bekliyoruz...
Birden, aslında yavaş yavaş foruma fotoğraf yüklemeye başladım. Ama daha önce çektiğim fotolar belirli bir düzen içinde değilmiş. Bunu Gezenbilirdeki fotoları gördükçe anlıyorum. Elimdekilerden uygun olanları fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım...

CIMG5762.jpg

CIMG5694.jpg

motig hoş geldin kızım gönderdiğin resmi gördü..anne arkadaşın mı dedi...henüz 3 yaşında...hayır kızım dedim..sizi cok sevdi..bana anne onunla arkadaş ol tamam mı...tamam mı diye..kesin talimat verdi...inşallah arkadaş oluruz...bu arada motor senin mi..?

KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
ŞU RESİM EKLEMEYİ ÖĞRENİRSEM BENDE BİR KAÇ TESİM YOLLIYCAM AMA BAKALIM...
Kamer hanım, ana sayfanın en altındaki teknik yardım; forumda karşılaştığımız sorunlar, köşesinde photobucket ile fotoğraf yükleme başlığı altında teferruatlıca anlatılmış, ben Ayduran arkadaşımızın yardımlarıyla beraber buradan okuyarak öğrendim...
Ayrıca benim yazlığım da Kuşadası sahil sitelerinde .

Kamer hanım ben 15 senedir Aydın'da yaşıyorum, milli park da özellikle kışın doğa yürüyüşlerimiz için, yazın ise temiz denizi için severek tercih ettiğimiz bir yerdir, havaların yumuşamasının ardından yazlığa daha sık ve gece konaklamalı gelmelerimiz başlar...

haşmet bey bu habere çok sevindim..görüşmek isterim...zaman zaman aydına da geliyoruz...bu aralarda bir gezi planlıyorum...inşallah katılma imkanınız olur...
bir haberim daha olacak arkadaşlar herkes davetli...sev beni hayvanları koruma ve yaşatma derneğimize gelen bağışların sergilenip satışını yapabileceğimiz bir mekan açıyoruz...01.mart.2008 saat 13.00 da...toplanan paralarla sevgili minik hayvan dostlarımıza bir sığınma evei açmayı düşlüyoruz...lokma dağıtılaçak..tatlı sevenlere duyurulur..hepinizi bekleriz... :smiley: :D

Allah Allah..Hakkaten öyleymiş..Biz 5. katta 48 numaradayız.Kiptrans/İtalroro diye tabela var.Ama ben 3 aydır Bodrumdayım..İstanbula gelirsem görüşelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR