Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,360
Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta)

karga evcil degil :smiley: yolda buldum :D (yılana gonderme yaptıgını farkettimmm :D )

birden sana bişi sorcam aynı zamanda sedat'a da soruyorum... şimdi ben bu sayfayı açarken hani "fotograflarım, siz de ekleyebilirsiniz" diye açtım. Eğer ben çektiğim fotoları buraya koymazsam ama o zaman olmaz ki dimiii, benim kafam karıştı çok hem de... siz de ekleyebilirsiniz dedigime gore, siz de ekleyeblirsiniz bu sayfaya bence fotograflarınızı, ama eklemezseniz ben de ekleyemezsem ne olcak, biz burdan sadece sohbet etmiş oluruz o halde di miii?

şöyle yapalım, siz ne düşünürsünüz bilmem, hani biz her hafta bir konu belirliyoruz ya, işte o konular için ayrı başlıklar açalım, onun dışında normal fotolarımızı yine buraya ekleyelim... ayrıca ben sedata da soyledim, bence fotoğrafları eklerken, ekleyen kişi, fotograflarına konu başlığı, anahtar kelime vs. versin, bunları ekleyebileceği bir alan olsun ileti ekleme penceresinde... böylece fotograflarımızı eklerken konu başlıklarını da yazarsak o zaman taşımamıza bile gerek kalmaz, arama butonundan konu başlıklarıyla isteyen istediği an ilgili fıotografa ulaşır bence..

ama dediğim gibi haftalık belirlediğimiz resimler için ayrı başlık olacak... digerleri yine buradan devam etsin...

sen ne dersin birden?

Etiketler

Ya bende kararsız kaldım burası ile ilgili..Senin düşündügün güzel ama Sedat karar versin bence..Ne biliyim burada hikayesi olan resimleri koyabiliriz..Ve o hikaye üzerinde tartışabiliriz.O an ile ilgili..

olabilir :smiley: bence de ama sedat da konussun fikrini söylesin, hakan da tabii...

tarihievler yok birden ya.. bugünlerde işler o kadar yogun ki nereye koşcağımı şaşırmış durumdayım akşam eve gidince de ancak oturmak istiyorum, çıkacak halim kalmıyıor... aslında hafta sonu cektim ama onlar da iyi olmamış, senin çektiklerini de gorunce eklemedim oraya :smiley:

VforVendetta' Alıntı:
tarihievler yok birden ya.. bugünlerde işler o kadar yogun ki nereye koşcağımı şaşırmış durumdayım akşam eve gidince de ancak oturmak istiyorum, çıkacak halim kalmıyıor... aslında hafta sonu cektim ama onlar da iyi olmamış, senin çektiklerini de gorunce eklemedim oraya :smiley:

Fotoğrafların iyi çıkmadığını tahmin etmiştim ben ;D ;D Vfor.. çekti yaa ondan yaanii ;D

bak yaaaaa, sırf benle ugrasıyorrr, gıcık etme çekerim haaa.... hem sen kendine bak, hiçbişi yok, cık cık cık ne ağaç resmi ne tarihi evler, mızıkçııııııııııı sen git kar resmi çek, çamur resmi çek, sonra bize laf soyleeee... alla allaaaaaa

Bugünden;

ktphane057ax5.jpg

Estağfurullah abii ;D Aslında, biraz daha titiz davranabilirdi çekim sırasında Vfor.. Yanlış noktaya odaklamanın dışında, hoş bir fotoğraf olmuş...

AMAN BEEEEE hep eleştiri eleştiri bi de begendim de bakimmmm, eleştirisiz begendim deeee :( :D diyemez çünkü kendisi kıskanç bir insan :D

aaaa iyi geçinin bakiyimmm. :mad: hakan niye hır çıkarıyosun sen ;).Alın size iki resim kedi kediyken sevgi yumagı oluşturuyor :smiley: :smiley:

PB150142.jpg

PB150143.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR