Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,607

Etiketler

tamam yaaa. kalın siz burda ben gidiyorum.... :D keyfinize bakın... fazla dağıtmayın burayı :smiley: yere attığınız çekirdek kabuklarını süpürün giderken haaaaa

Arkadaşlar fotoğraflarınız yazılarınız çok güzel ama tek bir başlık altında herşeyi toparlarsak forum amacından çıkmış olur. Gezenbilirin kuruluş amacı mail listelerinde yazarak uçup giden bilgileri forum mantığıyla "kategorize" edilmiş 'başlıklar' içinde toparlamaktı. Yani bir cümle de olsa, yazılmış bir bilgiye seneler sonra bile ulaşabilmek... Bu doğrultuda, fotoğraflarınızı burada tek bir başlık altında toplamak yerine, o fotoğraflar nereye ait ise o başlık altına yükleyelim... Fotoğraflar Safranbolu'ya aitse Gezi Forumları içinde Safranbolu başlığına yükleyelim. Öyle bir başlık yoksa, yeni bir başlık açıp bilgileri orada toparlayalım... Yoksa bu şekilde indexlenmemiş ansiklopediden farkımız kalmayacak, doğru bilgiye doğru başlık altında ulaşmak imkansızlaşacak...

Umarım kimse yazdıklarımdan alınmaz, kırılmaz. Burada hepimiz bir aileyiz, hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenmek için buradayız...
Hepinize sevgiler, saygılar.

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta)

Sevgili Sedat.Bizde tam aksini düşünmüştük yani fazla konu başlıgı olmasın gibi.Şimdi biz birkaç arkadaş tarihi bina resimleri çekmek istiyoruz burada.Dolayısı ile farklı bir başlık açmalıyız yada daha önce bu temaya uyan başlık varsa oraya yüklemeliyiz..Konuyu başlatan kim olursa olsun..Dogrumu anlamışım?..Eger öyle ise vfor sen yeni bir başlık açarmısın?..Ve Sedat sende istersen bu başlık altındaki resimleri kategorize etmek adına farklı yerlere dagıtabilirsin..Alınma kırılma konusuna gelince öyle birşey yok,olmamalı .Bu sitedeki insanların çogu gözledigim kadarı ile ruh ikizi...Dolayısı ile birbirlerini daha kolay anlayabilirler..Zaten bizlerde bunun için buradayız..Sevgilerimle

tabii ne demek... ama bana akşama kadar müsade edin olur mu arkadaşlar, gündüz vakti işte oldugumdan cok fazla ilgilenemiyorum burayla... akşam hallederim...

Birden abi ve VforVendetta anlayışınız için çok teşekkür ederim. Yukarıda bahsettiğim konu sadece bu başlığın değil, forumun genel sorunu ama yavaş yavaş oturacaktır herşey. Bilgiye en kolay yoldan ulaşmak için tek cümlelik bile olsa, her bilgiyi veya fotoğrafı kendi konu başlığı içinde paylaşmalı. Bu başlığa yüklediğiniz çok güzel fotoğraflar var, vasat olsalar sorun değil :smiley: ama o fotoğrafların 14. sayfaya gelmiş ve albümden başka bir fonksiyonu bulunmayan bu başlık altında kaybolmaları yazık olur. Akşama mümkün olduğu kadar fotoğrafları ilgili başlıklara dağıtmaya çalışırım.

Hepinize sevgiler

Sevgili Sedat,
Forumun sıcak ortamı ve arkadaşların koyu sohbeti arasında gözden kaçırdığımız lakin çok yerinde bir tesbit. Hatırlatman için teşekkürler.

Ooo burası aynen duruyor :smiley:..vfor...Açmamışsın yeni başlık..Bu arada sabah camdan bikaç enstantane denk geldi onları paylaşayım hazır burası dururken ;D gerçi bakıcam şimdi varsa gökkuşagı kategorisi oraya atarım..

PB070142.jpg

PB070148.jpg

PB070149.jpg

PB070147.jpg

al işte bu sabah ben de kemerburgaza doğru gelirken 3 tane ayrı gökkuşağı gördüm ama bu sabah makinemi evde bırakmışım çekemedim... :( neyse aynı gökkuşaklarıdır onlar herhalde :smiley: sen çekmişsin, ben çekmişim farketmez...

sedat ve birden,
bi sorum olcak, doğa resimleri, manzaralar gibi genel bir başlık altında mı toplim bunları yoksa kırmızı yapraklılar, tarihi binalar diye mi açalım? ne dersiniz?

Bir de beni oyle aceleye getirmeyin yaw, yapcezzz elbet :D

yaa işte makinanı yanından ayırırsan öyle el sallarsın gökkuşagına ;D.evet bencede farketmez umarım başka arkadaşlarda çekmişlerdir daha ustaca ve bizimle paylaşırlar...O başlıklar konusunda Sedat bize bir fikir versin..

bence ana tema neyse ve neyi vurgulamak istiyorsanız onu başlığa yazın, aslında fotoğraflara isim konur, ismi paralelinde bir başlığı olur bu fotoğrafın

Mert'in dediği doğru... bu arada sen de gördün mü dünkü gökkuşaklarını mert?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri