Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sondaki güneşli resim güzelmişşş... amaaa var yaaa valla çekmiycem resim falan heeee... offf yaaaaaaa.... ama yok yok ben karar verdim bu fotoğraf işini halletcem... kursa da başlayamadık ki bir türlü, offff offfff... alla allaaa yaaaaa
biz hakanla yaptığımız görüşmeler sonucunda, senin sarı renkli yaprak resimlerinin, renkleri sarı oldugundan dolayı resim konumuzun formatına uymadığından yarışma dışı kalması gerektiğine karar verdik
ha bir de bize gore kırmızı renkli yaprakları da sen boymamışsın, gerçek degil yani onlar.... kusura bakma... haftanın birincisi benim e senin resimlerin iptal olduğuna göre, hakanın resimleri zaten kötü, onları hiç saymadıgımıza göre, bu durumda haftanın ikincisi ve üçüncüsü de benim
ama yine de kıyamam o kadar emek vermişsin, sana da mansiyon ödülü veriyorum, tebrikler
ya cidden geçen hafta ben belirledim ayıp oluyo dimi. sıra sizde siz karar verin ben ne derseniz yaparım... azcık hanım hanımcık olim.. hep cadılık olmaz