Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakan pazar filesindenmi yaptın bunu...Ama sen hatırlarmısın pazar filelerini..(bu arada vfor....un fotograflarını begenip övgüler yagdırmadan başka konulara girme ekarte olursun bak )..
ama en kısa zamanda gitmek istiyorum, görsel malzemeye bi baksanıza... bina resimlerini ben cok severim... bunlar arkadaşımın cektiği resimler... kıskançlıktan bu zamana kadar sakladım ama artık dayanamadım... ilgiyi başka türlü üstüme cekemezdim... o kuzu cevirmelerden, böreklerden falan....
o örümcek ağı sahte bir kereeeeee.. bence de pazar filesi o, ağaca doğru sarmış bi iki de su serpiştirmiş, bizi kandırıyo
ufuk bey, ben de tebrik ederim, güzel resim valla...
evet hakan. örümcek FİLESİ de nerden cıktı şimdi cık cık cık ... önce benim resimlerimi övmen gerektiğini ogrenemedin bir türlü... bencil insan seni....
transporter makro isitiyorsun benim civcivlere bir de ilk sayfadaki çiçeklere bakkk asıl... kimse oyle makrolar cekemezzz.. ayy tanrım herşey geliyo elimden.. makro mikro herşeyyyyy her :
gelir birazdan.... bence de o şimdi buzdolabın kapağını acmış, acep ne yesem diye düşünüyordur... ben de mi yesem.... yaaa birisi bi yemek yapmış olsaydı hayrına şu eve de ben de yeseydimmmm
eski fotografları karıştırıyormuş