SHIAYA' Alıntı:Enverdede, gezinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
Herşey çok güzel gözüküyor.
Önemli olanda zaten nerde olursanız olun sevdiklerinizle beraber,sevgi ,saygı dayanışma içinde geçirilen an'lar değilmidir.
toffy' Alıntı:Memleketim, gez gez bitmez... Güzel fotoğraflar için teşekkürler.
dileğinizin en kısa zamanda gerçekleşmesi bizimde dileğimiz.sevgiler bizdende.derindeniz1' Alıntı:Şimdiye dek Karadeniz gezi izlenimlerini paylaşan tüm dostlara, paylaştıkları bölümlerin bir yerinde mutlaka.....''karavanımızla yapacağımız ilk gezimiz Karadeniz'e olacak'' dedim. Bir kez daha tekrarlamış olayım. Sayenizde Ülkemin güzellikleri bir kez daha tescillenmiş oluyor.Paylaştıklarınız için çok teşekkürler.
Bundan sonraki gezilerinizin de aynı güzellikte ve ağız tadıyla geçmesini diliyorum.
İzmir'den selamlar sevgiler.
Haşmet bey gezi programı yaptığım dönemde sizin paylaşımınızıda incelediğimi hatırlıyorum,şimdi ise tekrar bir hatırlama yapacağım.artık benimde digital bir makinem oldu (çocuklarımın hediyesi)her halde bundan sonra daha çok fotoğraflı paylaşımım olur umudundayım.Zaman ayırıp izlediğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.drares' Alıntı:Enverdede asıl şimdi gezenbilirli oldunuz. Bu güzel geziyi kendinize saklamayıp bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederim. Sayenizde 2006'da karavanla gezdiğimiz yerlere bir kez daha gidip anılarımız canlandı. Bir çok fotoğrafınızın hemen hemen aynısını ben de çekmiştim. Aradaki zaman farkı beraberinde değişimi de getirmiş. Ne diyebiliriz ki? biz de değiştik...
Benim için bir zevkti...enverdede' Alıntı:"Zaman ayırıp izlediğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum."