Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,120
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

2010 fotolarına bakılırsa yol asfalt ve yeni yapılmış. Ama eğim yüzde olarak kaç ona bakmak lazım.

25776028.jpg

35709072.jpg

36130036.jpg

Etiketler

Arkadaşlar ben 45 C hava sıcaklığında ,4.20 çekme karavanı 2000cc diesel otomatik kia carens aracımla sakar'ı da ,Korkutelinide Tırmandım.Karadenizi de aynı araçla 6 yetişkin ve üzerindeki bagajları ile katettim.Çekme karavanın avantajı tırmanabildiğiniz kadar tırmanın bu gezide olmadı çekin kenara çıkartın karavanı daha yükseğe gidebildiğiniz yere kadar gidin,dönüşte takın karavanı yola devam.Kaldıkı benim gittiğim uzungöl,ve ayder gittiğim yere kadar sorun çıkartmaz bence.

Sn. Enverdede, gezinizi baştan sona keyifle izledik ve gerçekten görülmeye değer yerler var Karadeniz'de. Tabii ki biraz daha uzun zaman ve motokaravanlı olursa tadı daha çok çıkar bu uzun gezinin. Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: Yeşim&Bülent

Çöl Kartalı' Alıntı:
Sn. Enverdede, gezinizi baştan sona keyifle izledik ve gerçekten görülmeye değer yerler var Karadeniz'de. Tabii ki biraz daha uzun zaman ve motokaravanlı olursa tadı daha çok çıkar bu uzun gezinin. Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: Yeşim&Bülent

Bu bizim gelişen şartlar yüzünden yazın yapamıyacağımızı düşündüğüm yaz kampı yerine ,önceden planladığımız bir gezi idi.Daha sonra değişen şartlar bizi verdiğimiz sözü yerine getirmek durumunda bırakınca ,karavanımızı marmariste bırakıp,bu geziyi tamamladık ancak eksiğimiz çok birkaç gezi daha kaldırır karadeniz kendini tekrarlamadan.Mobil-çekme yıllardır aralarında tam bir tercih yapamadığımız ikilem bizim için, bakalım zaman bize ne sunacak bizlere.Teşekkür ediyoruz paylaşımı takibiniz için.

Sayin Enver dede ,Harika Fotograflar Güzel bir gezi.Paylasim icin tesekkürler.3 yil öncede bizde Hizli bir Karadeniz yapmistik,Amasradan baslayip sürmene manastirina kadar.Harika bir doga yapisi.Bize Isvicre ye geri gelmisiz havasi vermisti.Tek hasumuza gitmeyen Otoyol yapalim diye güzelim sahilleri mahvetmisler.Bu mütahileri yurt disina gönderip göstermek gerekiyor.

Selamlar.

Arkadaşlar karadeniz gezisi yaparken Sinopu atlamayın. Pişman olmazsınız. Sinopu görmeden yapılan bir karadeniz gezisi amacına ulaşmış sayılmaz.Gelen arkadaşlar ararlarsa yardımcı olmaya çalışırım. 0 535 966 58 99.Görüşmek dileğiyle selamlar.

gezgör' Alıntı:
Sayin Enver dede ,Harika Fotograflar Güzel bir gezi.Paylasim icin tesekkürler.3 yil öncede bizde Hizli bir Karadeniz yapmistik,Amasradan baslayip sürmene manastirina kadar.Harika bir doga yapisi.Bize Isvicre ye geri gelmisiz havasi vermisti.Tek hasumuza gitmeyen Otoyol yapalim diye güzelim sahilleri mahvetmisler.Bu mütahileri yurt disina gönderip göstermek gerekiyor.

Selamlar.

Ercan bey,batı karadeniz , yol yapılarak katledilen doğu karadenize göre daha güzel sizinde saptadığınız gibi.Tesellimiz içlere girdikçe tümüyle yitirmediğimiz doğal güzellikler.

YDENİZ' Alıntı:
Arkadaşlar karadeniz gezisi yaparken Sinopu atlamayın. Pişman olmazsınız. Sinopu görmeden yapılan bir karadeniz gezisi amacına ulaşmış sayılmaz.Gelen arkadaşlar ararlarsa yardımcı olmaya çalışırım. 0 535 966 58 99.Görüşmek dileğiyle selamlar.

Sayın YDENİZ Sinop'u tabiiki es geçmedik,ancak telefonunuz o tarihlerde olsa muhakkak görüşürdük .Notumuzu aldık birdahaki sefere diyoruz.Teşekkürler.

Ender Bey yazımı cevaplandırdığınız için teşekkür ederim müsade ederseniz abi diyerek devam etmek isterim.Ben sizler gibi gezenbilr sitesine üye oldum evet haklı olabilirsiniz sizi bu sayfada yakalayınca hem yazmak istedim ve devam ediyorum herşeydemn önce sizde bir araç yaptırmışsınız ve güzel yerlerde dolaşıyorsunuz sizlerin görünce böyle bir iş kalkışallımmı diye düşünüp durmaktayız eşimle Yusuf Bey bize ciddi şekilde konu hakkında bilgiler aktarıyor ancak bu güzel olan şeylerin hazını sizlerdende duymak hoş olacak şöyleeeeeeeee bir inceleme yaptım bazıları çekme karavan bazı abilerimiz motor karavan ile hayatına bir sayfa açmakta işte konu burda başlıyor bu iş kalkışalımı bu masrafı yaptıktan sonra eğerki olurda bu istek gidermi bu tür o kadar çok değişik sorlar varkiiiiiii analtamam eğerki vakit ayıracak olursanız canınız sıkılırda dur dergelen kardeşim bir cevap yazayım derseniz sevinirim unutmadan ant gelirseniz görüşelim lütfen iletişim nuralarım sistemde mevcut en azından bir kahvemi içersiniz nedersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR