Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,134
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

derindeniz1' Alıntı:
Ülkemizin her yeri çok güzel, ama Karadeniz bir başka. Sizin fotoğraflarınızla bu güzellik bir kez daha tescillenmiş oldu. Daha önceden iki dostumuzun paylaştığı Karadeniz gezisi yazılarına da benzer şeyleri yazmıştım. Karavanımla benim de ilk gezimi yapacağım yer ''K a r a d e n i z'' olacak.

Sanırım fotoğraflar devam edecek.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Yakınınızın rahatsızlığına üzüldüm, acil şifalar diliyorum. Selamlar, sevgiler.
öncelikle şifa dileğinize teşekkürle başlamak istiyorum yanıtıma,1977-1987 yılları arasında denizyolları işletmesi yolcu gemilerinde çalışırken ilk gemim karadenize sefer yapan ege gemisi idi ve ben karadenizin o yıllardaki güzelliklerini yaşama şansını yakalamıştım.Karadeniz sahil yolu yapılana kadar denize kadar uzanan bu güzellikleri maalesef kıyı şeridinde yakalamak biraz zorlaşsada hala karadeniz güzel.Dileğim bu forumda sizinde karadeniz gezisi paylaşımınızı okuyabilmek.Nacizane biraz fotoğrafımız daha var onlarıda paylaşacağız elbet.

Etiketler

Hızlı da olsa gezmek güzel,yolda olmak güzel,dostlarla birlikte gezmekte güzel.Bu güzellikleri paylaşmak daha da güzel..Teşekkürler Enverdede. :D :D

Sayın Enverdede harika bir gezi ve beraberinde mutlu insanlar.En güzel tablo bu hayattan zevk almak.Nice nice güzel geziler dileriz .SEVGİ ve SAYGILAR.Hele hele SİNOP AYANCIK hanımın memleketi duyunca hemen geldi hasretle baktı.

züğürt gezençi' Alıntı:
Hızlı da olsa gezmek güzel,yolda olmak güzel,dostlarla birlikte gezmekte güzel.Bu güzellikleri paylaşmak daha da güzel..Teşekkürler Enverdede. :D :D
Bu forumun en sevdiğim yanı forum katılımcılarının içten, samimi, humanist kişilerden oluşması.Teşekkürler güzel duygularınız için.

metin0035' Alıntı:
Sayın Enverdede harika bir gezi ve beraberinde mutlu insanlar.En güzel tablo bu hayattan zevk almak.Nice nice güzel geziler dileriz .SEVGİ ve SAYGILAR.Hele hele SİNOP AYANCIK hanımın memleketi duyunca hemen geldi hasretle baktı.
Metin bey Ayancık Uzun yıllar istanbul 'da beraber iş yaptığımız şimdilerde biz emekli olunca memleketlerine dönüp orada gelinlikçi dükkanı açan dostlarımızın yaşadığı şirin bir ilçemiz,bu dostlar sayesinde çok güzel 2 gün geçirdik orada.[attachment=1]

CIMG0223.jpg

Şimdi biraz fındık ağaçları altında dolaşıp önce çocukların ardından çamaşırların yıkandığı dere boyunda gezelim[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0385.jpg

CIMG0391.jpg

CIMG0389.jpg

CIMG0393.jpg

CIMG0392.jpg

Dere küçükmüş dediğinizi duyar gibiyim,hadi daha büyüğünü görmeye Maçka altındere köyünden Sümela manastırına tırmanalım.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0397.jpg

CIMG0398.jpg

CIMG0400.jpg

CIMG0404.jpg

CIMG0406.jpg

tebrik ve saygılar.hatta daha cok gezmeler.

Ulaşacağımız yer[attachment=1] izleyeceğimiz yol[attachment=2]yolu yarılamanın sevinci[attachment=3] tırmanış bitti galiba

CIMG0430.jpg

CIMG0405.jpg

CIMG0408.jpg

CIMG0411.jpg

tırmanış bitti galiba mı demiştik.[attachment=1]ve artık içerdeyiz gezelim birlikte[attachment=2][attachment=3] Tavan oluşumu[attachment=4]

CIMG0412.jpg

CIMG0414.jpg

CIMG0418.jpg

CIMG0419.jpg

gezmeye devam[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] bizde ordaydık[attachment=5]

CIMG0423.jpg

CIMG0424.jpg

CIMG0425.jpg

CIMG0426.jpg

CIMG0420.jpg

Sümela dönüşü Hamsiköye uğrayıp karın doyurmak ve ünlü hamsiköy sütlaç 'ı yemek istiyoruz. Yeni yapılan karayolu hamsiköyündışından geçtiği ve aynı gün içinde uzungöle gidip bulunduğumuz dönemde arap turistlerin yoğunluğundan konaklama yeri bulma kuşkusuyla köye girmekten vazgeçip köy sapağındaki bir lokantada düşündüğümüzü uyguluyoruz[attachment=1][attachment=2]

CIMG0431.jpg

CIMG0432.jpg

puslu bir havada uzungöle ulaşıyoruz[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0433.jpg

CIMG0434.jpg

CIMG0435.jpg

CIMG0436.jpg

CIMG0437.jpg

bir taraftan güzel doğa görüntüleri bir taraftan mutlu, gülen yüzler

paylaşımınız ile bizi de gezinize ortak ettiğiniz için teşekkürler

ogi' Alıntı:
bir taraftan güzel doğa görüntüleri bir taraftan mutlu, gülen yüzler

paylaşımınız ile bizi de gezinize ortak ettiğiniz için teşekkürler
Güzel bakan gözler resimlerin arasından mutlu yüzleride farkediyor ne hoş.Değer verip izlediğiniz için teşekkürler bizden..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR