Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,737
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Arkın karavana o kadar çok çalıştıkki geri dönüp baktığımızda pek iş görünmüyor ama bayağı yol aldık bundan sonrası daha gözle görünür işler olacak ve keyif vermeye başlayacak çalıştıkca yeni fotoğraflar çekip ekleyeceğiz yardımlarınızla bu iştende alnımızın akı ile çıkacağız ;)

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Kapalı bir garaj olsa akşamları gelim 2 saat takılsak stres atsak. Yardım etsek fikir alışverişi yapsak. Günler uzuyor havalarda ısınacak daha rahat hareket ederiz. Bende bugun baskı balata falan değiştirdim. Haftaya geliyormusun ?.

Kardeş dediğin gibi havalar ısınıyor yağmurda bahar normallerine dönecek önümüzde uzunca bir bahar var yaza yetiştireceğiz mobilyayı zaten Yaşar abini arkadaşı mobilyacı var o yapacak bizde yardım edeceğiz büyük parçalar makinadan daha düzgün çıkacak işimiz kolaylaşacak,
Toplantıyı çok istememe rağmen zannedersem katılamayacağım bakalım belli olmaz.

Arkadaşlar bu hafta sonu 2 gün biraz daha yol aldık dışarıda biraz daha yapmamız gereken işleri sonraya bırakıp en azından temizlenmiş olan tavanı kaplayalımda iş çoksın ortaya gözümüz gönlümüz açılsın diye iç tavanın bir parçasını uzun çalışma sonucu monte ettik tavana çalışmak zor olduğundan iş yavaş ilerliyor yılmak yok yola devam.

07032010158.jpg

07032010159.jpg

Hadi kolay gelsin Yusuf kardeşim. Ne takarsan gelişir,güzelleşir,şekli değişir insana şevk verir.Belki bu yaza yetişir. ;) :D :D

Yusuf, sizin yanınızdan ayrıldıkdan sonra yolda telefon geldi hafta içerisinde benim araba için görüştüğüm birisi aracı almak için perşembe günü Muğladan gelecekmiş, %99 bu iş olacak galiba, ayrıca eve gidince haberim oldu kayın biraderin bir arkadaşı 12m3 2004 ABS'li Jumper'ini satıyormuş, onunlada hemen hemen anlaştık gibi, şimdi sıra benim aracı teslim etmeye geldi bir aksilik olmazsa cuma günü benim aracı teslim edip pazartesi günü Jumper'ı alacağız...Tabiki herşey yolunda gider bir aksilik olmazsa...

atiladi' Alıntı:
Yusuf, sizin yanınızdan ayrıldıkdan sonra yolda telefon geldi hafta içerisinde benim araba için görüştüğüm birisi aracı almak için perşembe günü Muğladan gelecekmiş, %99 bu iş olacak galiba, ayrıca eve gidince haberim oldu kayın biraderin bir arkadaşı 12m3 2004 ABS'li Jumper'ini satıyormuş, onunlada hemen hemen anlaştık gibi, şimdi sıra benim aracı teslim etmeye geldi bir aksilik olmazsa cuma günü benim aracı teslim edip pazartesi günü Jumper'ı alacağız...Tabiki herşey yolunda gider bir aksilik olmazsa...
Hayırlı olsun

atiladi' Alıntı:

hayırlısı olsun :smiley:

Yaşar usta doğum günün kutlu olsun nice senelere :smiley:
yaş kaç oldu 21'mi

Yaşar onaran bey'in 44. yaş gününde Allah'tan sağlık,sıhhat,huzur,mutluluklar ve tüm sevdikleri ile daha nice hayırlı uzu ömürler diliyor saygılarımı sunuyorum.

[attachment=1]

DAHA N?CE YILLARA.jpg

Yaşar Bey doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı bol gezmeli nice seneler,

Atilla Bey, satış ve alış işlemleriniz hayırlı olsun. umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Selamlar,

Arkadaşları ziyaret ettik avare ettik baya. :smiley: . Güzel oluyor. Maşallah diyoruz. Kısa zamanda biter inşallah.

Yaşar Bey doğum gününüzü kutlar ruhen bedenen sağlıklı günler dilerim.Yusuf Usta gayretli çalışması ve sizin işinizi kendi işiymiş gibi benimseyerek çalışmasıyla bu yaz size de karavan keyfini yaşatacak gibi görünüyor. Ailenizle birlikte gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. Selamlar İzmirden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR