Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,321
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Atilla Bey,hiç olmadık bir anda elinizdekini satıp daha istediğiniz gibi bir araç edinebileceksiniz anladığım kadarıyla.Sorunsuz bir şekilde sonuçlandırırsınız umarım.Selamlar İzmirden

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

seyyah-34' Alıntı:
Yaşar onaran bey'in 44. yaş gününde Allah'tan sağlık,sıhhat,huzur,mutluluklar ve tüm sevdikleri ile daha nice hayırlı uzu ömürler diliyor saygılarımı sunuyorum.

[attachment=1]
Kemal bey çok teşekkür ediyorum inşallah en kısa zamanda tanışmak üzere diyorum

selsun' Alıntı:
Yaşar Bey doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı bol gezmeli nice seneler,

Atilla Bey, satış ve alış işlemleriniz hayırlı olsun. umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Selamlar,
Selçuk bey çok teşekkür ediyorum arabayı bitirelim birlikte bol bol gezeriz inşallah

dagciark28' Alıntı:
Arkadaşları ziyaret ettik avare ettik baya. :smiley: . Güzel oluyor. Maşallah diyoruz. Kısa zamanda biter inşallah.
Arkın bey ziyaretiniz çok hoş oldu memnun olduk fikirlerinizden faydalandık bilgiler aldık avare ettik diye düşünmeyin ben tanıştığımıza memnun oldum görüşmek üzere her zaman bekleriz

derindeniz1' Alıntı:
Yaşar Bey doğum gününüzü kutlar ruhen bedenen sağlıklı günler dilerim.Yusuf Usta gayretli çalışması ve sizin işinizi kendi işiymiş gibi benimseyerek çalışmasıyla bu yaz size de karavan keyfini yaşatacak gibi görünüyor. Ailenizle birlikte gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. Selamlar İzmirden.
Çok teşekkür ediyorum sayın derindeniz Benim araba işin ehlinde en güzel şekilde yapılıyor zaten iş yusuf ustanın işi ben misafirim kısa süre sonra bitiririz gibi bu yaz çok keyifli olacak dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum

yaşar bey
yeni yaşınız size ve aile bireyleriniz için hayırlara vesile olur inşaaallah

Yaşar bey yeni yaşınız kutlu olsun... :smiley:
Yusuf eline sağlık üretmeye devam ediyorsun... ;)
Atilla bey hayırlı olsun, Hayalindeki karavana kavuşman dileğiyle...

Sağlik ve huzur dolu nice yıllara Yaşar bey.

drares' Alıntı:
Yaşar bey yeni yaşınız kutlu olsun... :smiley:
Yusuf eline sağlık üretmeye devam ediyorsun... ;)
Atilla bey hayırlı olsun, Hayalindeki karavana kavuşman dileğiyle...
Haşmet bey çok teşekkür ederim

Yusuf kardeşim doğum günün kutlu olsun Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!

Çok teşekkürler Yaşar abi Allah tüm dostlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin (bizim iş burada körler sağırlar birbirini ağırlar olayına döndü ;) ;D)

doğum günün kutlu olsun Yusuf :smiley:, dilerim hep yüzün gülsün mutluluk peşini bırakmasın, sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR